da ama на този му режат МНОГО от единственто дето уж го имаше...въпреки че с 90 мм си е много кеф да се стреля...вчера претрепах един КВ-5 с такова (на м26 вярно) на открито поле ан руинберг...и съдейки по това че не ми презареди подкалибрените май съм пропуснал да ги превключа както имах хамерение когато му скокнах/...иначе на М46 вчера специално му бях сложил пак 105 да го помъча...ама не, цъ
Другото което пробвах- КВ-1...и по мои сметки той е еквивалентен ан С Пършинга...без да е премиум и без да влиза в битки с гадни неща...и естествнеое доста по-бърз и бронирането е кръгово...ама нали е руски...тъй че намирам все по-малко смисъл в закупуването на СП...освен ако не е с различен ММ на нормалният сървър.
Другото което пробвах- КВ-1...и по мои сметки той е еквивалентен ан С Пършинга...без да е премиум и без да влиза в битки с гадни неща...и естествнеое доста по-бърз и бронирането е кръгово...ама нали е руски...тъй че намирам все по-малко смисъл в закупуването на СП...освен ако не е с различен ММ на нормалният сървър.
Comment