Съобщение

Collapse
No announcement yet.

World of tanks

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

da ama на този му режат МНОГО от единственто дето уж го имаше...въпреки че с 90 мм си е много кеф да се стреля...вчера претрепах един КВ-5 с такова (на м26 вярно) на открито поле ан руинберг...и съдейки по това че не ми презареди подкалибрените май съм пропуснал да ги превключа както имах хамерение когато му скокнах/...иначе на М46 вчера специално му бях сложил пак 105 да го помъча...ама не, цъ
    Другото което пробвах- КВ-1...и по мои сметки той е еквивалентен ан С Пършинга...без да е премиум и без да влиза в битки с гадни неща...и естествнеое доста по-бърз и бронирането е кръгово...ама нали е руски...тъй че намирам все по-малко смисъл в закупуването на СП...освен ако не е с различен ММ на нормалният сървър.

Comment

А ясно ли е кога ще дойде ъпдейта на европейския сървър?
      Nobody has three balls but some people have two very good ones!

Comment

PzIV със снайперисткото оръдие 7.5 L70 с бронебойни или фугасни амуниции се играе?Пробвах и двете и за моя изненада правя незначителен демидж.

Comment

Zerg написа Виж мнение
          PzIV със снайперисткото оръдие 7.5 L70 с бронебойни или фугасни амуниции се играе?Пробвах и двете и за моя изненада правя незначителен демидж.
          С бронебойни го играя лично аз, а нося и няколко фугасни за специални случаи - най-вече когато се налага да прекъсна завладяването на нашата база, а в нея е нещо тежко. Бронебойният в такъв случай може и да отрекушира или да не донесе демидж, а фугасът ще нанесе макар и малка вреда, което ще ресетне брояча. В началото и аз не му бях свикнал на PZ IV, но вече много ми харесва. Неприятното е ниската скорост и направо символичната маневреност, но оръдието е просто приказка - точно, скорострелно. Дупчиш почти всичко, което ще срещаш с него. КВ 1 ми е една от любимите цели - голямо, лесно се улучва и добре се дупчи и на големи разстояния. Оборудвал съм го с вентилатор и дотиквач - слагам му и "оборотната" рогатка. Някои препоръчват да му се сложи и оптика, нищо че бонусите не се сумират с рогатката - идеята била в движение да виждаш в повече, а като спреш и постоиш няколко секунди да ти се включи и рогатката, но не съм уверен, че ми се дават толкова пари за този модул. В момента PZ IV е една от основните ми машини за "фармене" на кредити. Връща доста пари при не особено добра игра като моята дори. Важното е да го играеш като нещо средно между среден танк и разрушител на танкове. Заемаш си позиция и дебнеш след няколко изстрела се преместваш. Като цяло е много приятна машина, ако не забравяш да си пазиш мнооого крехкото тяло и по възможност да показваш само бавния, но доста здрав купол, а и се пази от артилерията на врага. Като играя с Hummel - Pz IV ми е една от любимите цели - уаншотва се почти винаги - не зная защо, а може и просто да съм имал късмет.
          Last edited by Denetor; 26-07-2012, 18:58. Причина: Допълване на мнението

Comment

Да,поиграх малко с бронебойни и наистина вършат повече работа.На мен пък КВ-1 ми е танка за фармене.С 122мм оръдие почти винаги съм на +15к и отгоре.PzIV ми е на 1 изстрел,но ако ме засече отдалеч...Затова исках да видя как е на отсрещната страна и да пострелям неориентирани КВ-та

П.С. PzIV не е толкова бавен.Аз лично го играя като лек танк малко след тежките и вече си изпатиха две VK и едно КВ-1С в различните битки.Пък ако скаута намери нещо за стрелба в далечината...рай Тежките ме пазят отпред и аз си пуцам на воля.

П.П.С. Мислех че няма да намеря танк,който да ми донася повече удоволствие от КВ-1,но след два часа игра с PzIV вече го обожавам.Това е моят танк,за стила с който играя е идеален.I love him
            Last edited by Zerg; 27-07-2012, 15:29.

Comment

Малокалибрените оръдия се играят само с бронебойни, трябва да се носят само 3-4 фугаси за спиране на кап.
              albireo написа
              ...в този форум... основно е пълно с теоретици, прогнили интелигенти и просто кръчмаро-кибици...

Comment

нЕма просто толкова кекав танк, ВСЯКО попадения, независимо какво, два модула или модул и екипажче...

Comment

Гоги,за PzIV ли говориш,щото досега колко бой отнесох и не са ми бутнали нито екипаж,нито модул.Или ме убиват от раз,или някакво нищожно попадение се получава.Последната битка бях останал здрав срещу PzIV,КВ-1 и Luchs на 4 живот (все едно без него).От моите беше едно Гриле.Та убих ги един по един и само PzIV ме уцели и ми взе 20-30 живот.КВ-то нямаше този късмет.Явно беше новак (не че аз не съм ),защото се престрелваше с мен през препятствия,вместо да дойде на ръш и да ме гръмне.

Comment

за М46 говороря, прословутият "най-добър среден танк"...М26 применро изобщо не етолкова трошливо а ме пуска в същите битки срещу същите танкове...

Comment

Е ок де, вземи изкарай и други Т9 танкове да имаш база за сравнение. Аз имам и Е-50, и Бат-Чат и съм цъкал и Т-54 в акаунта на брат ми.
                      albireo написа
                      ...в този форум... основно е пълно с теоретици, прогнили интелигенти и просто кръчмаро-кибици...

Comment

Garbad е легендарен в NA сървъра, един от най-добрите играчи изобщо.
                        albireo написа

Comment

През Март WG организира уникално събитие - събра няколко световни експерта по танкове и проведе сесия въпроси/отговори. WoT играчи имаха право да пращат въпроси предварително през интернет, след това единия ден експертите са пресяли интересните и смислени въпроси и на следващия ден е проведен самият панел. Цялата сесия е снимана и първата част вече е качена. За срам на History channel информативността на тази сесия е в пъти по-висока от всякакви комерсиални ТВ предавания. Силно препоръчвам да се гледа.

albireo написа

Comment

Трима убавци по-голям тиър Две наши КВ-3 се бяха изпъчили като канари и залисваха половината вражески отбор.Аз малко зад тях успях да напомпя тези тримата без чужда помощ,даже не разбраха откъде им е дошло.Любопитното беше,че още в началото Т25/2 ме остави на 1 живот!И след края на битката получих медал Билот

А докато нямам този късмет да оцелея след първия изстрел разпускам с Pz38na

Comment

странен спешъл за сталинград...чудя се дали да си взема премиум и да ги разцъкам тези танкове...и пз 3 и М4 са ми сред любимите...Т-34 също го трайвам...но май най-мног с М4 ще с еиграя че ми е с най-наточен акипаж....жалко ч ебонуса не включва Чърчил...онзи ден го бях изкрал з амалко и опарках два други чърчила в открит и честен бой, един след друг...вярно екипажа е от главорези и съм добре оборудван...

Comment

Хм може да взема един Е2 ей така да имам, че уж събирам Шърмани...
                                albireo написа

Comment

Working...
                                X