Съобщение

Collapse
No announcement yet.

World of tanks

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

Това ко тръгнат самички срещу тебе и има такива дистанции...ама на повечето карти няма...

Comment

0.7.5 preminarly patch notes:

- Added 3 new maps of the U.S.: "Port", "Highway," "Pacific Coast".

- Added new medium tanks at level 10: E-50 Ausf.M, T-62A, M48A1.
      - Added a light French tank level 5 ELC AMX.
      - Added German TD Level 8 JagdPanther II.
      - The French light and medium tanks AMX 12t, AMX 13 75, AMX 13 90, Lorraine 40t, Bat Chatillon 25t transferred to a level up.
      - Added new TD Level 10: JagdPz E-100, Object 268, AMX 155 50 Foch, T110E3, T110E4.
      - Added support for the British branch of the British tanks and premium medium tank Matilda Black Prince. Picture on tank and source Ingame picture
      - Rebalanced settings premium tanks and DickerMax SuperPershing.
      - Return and recalibrated the cost of repair of some tanks.
      - Whole experience with elite TD Ferdinand transferred to JagdTiger.
      - Rebalanced settings for TD 2 and 3 tiers.
      - Rebalanced settings for French TD introduced in patch 0.7.4.
      - In connection with the introduction of Mediums-10, and rebalanced some of the parameters of medium tanks level 9, level 10 heavy tanks.

- Rebalanced some medium tanks and TD USSR:
      - T-28: Removed a tool of F-30, held a general readjustment of the tank.
      - T-34-85: Removed 100mm D10T gun, 85mm cannon improved D5T-85BM, added to the engine B-54K.
      - T-43: Removed 100mm D10T gun, 85mm cannon improved D5T-85BM, added to the engine B-54K.
      - HF-13: held a general readjustment of the tank.
      - SU-85: Removed 107mm gun ZIS-6C, added gun 85mm D-5S-85BM, held a general readjustment of the machine.

- Reworked the mechanism of concussion crew from HE,
      - Fixed or refined visual models of some tanks.
      - Multiple minor changes and improvements interface.
      - Fixed game crashes when you exit the battle in the hangar.
      - Fixed a density of some bushes, affecting stealth tanks behind them.
      - Added Medal "Awarded to the player, which destroyed in one battle tank in the middle of 3 or more TD-self-propelled guns of the enemy and more than 7 level."

T-34-85, T-43 с Су-85 гризат дървото много сериозно, освен другите осирации.
      "Мы летим, ковыляя во мгле, Мы ползем на последнем крыле. Бак пробит, хвост горит и машина летит. На честном слове и на одном крыле..."

Comment

1951 написа Виж мнение
        Пингът ти е нереално голям. Може би ще ти трябва по-добър доставчик.
        Относно кадрите, и те са адски зле! Пробвай да намалиш видеоефектите на минимум.
        Да бъда съвсем ясен: Машината ми е стара - MB Assus P4S800D, CPU Celeron 2.4 GHz, RAM 1.5 GHz DDR, Video GeForce 7600 GT 256 MB Ram, OS Win XP SP3... Чудя се, как до преди седмица вървеше перфектно - орязал съм всички видео и прочие ефекти, а сега, отведнъж - не... Пробвах я преди малко пак - същата боза, пинг 110, фрейм 9-11, ама нъц
        Еще Александр Сергеевич Пушкин говорил: "ДУШИ прекрасные порывы". Надо правильно расставлять акцент, товарища офицеры.

Comment

С риск да се повторя - селеронът поддържа висока работна температура,но е силно податлив на висока външна такава.Все пак пробвай да си изчистиш вентилаторите и радиаторите в кутията

Comment

Zerg написа Виж мнение
            С риск да се повторя - селеронът поддържа висока работна температура,но е силно податлив на висока външна такава.Все пак пробвай да си изчистиш вентилаторите и радиаторите в кутията
            Благодарско за съвета! От как съм се пръкнал с комп, а това беше около 1984-та, познайвам туй-онуй - без да съм спец... Сегашната кошница, я чистя поне веднъж месечно... Интересното е, че други - хардкор неща си вървят без проблеми и само WoT-a ми вгорчава живота!
            Еще Александр Сергеевич Пушкин говорил: "ДУШИ прекрасные порывы". Надо правильно расставлять акцент, товарища офицеры.

Comment

prosto играта е бъгава, на мене ми рпегрява видеото от нея, и за целта съм отоврил кутият аи един 20 цм вентилатор духа непрекъснато в нея, иначе за няма и една битка прегряв аи се изключва, после 2 часа не мога да го пусна, и отва е от един два пача насам, преди (вярно не беше толкова горещо) едновременно и играта и солида ми вървяха..кайне проблем

Comment

Леле, такова здраво бръснене на руски танкове не съм виждал до сега
                Определено трябваше да махнат Ф-30 от Т-28. Танкът беше нереално мощен.

При френските TD-та очаквам леко да засилят Тиър 3 и 4 и да бръснат здраво всичко нагоре.

Иначе Овърлорда каза, че 7.5 ще е последният пач от серията 7.* и следва 8.0, където май ще е началното британско дърво (предвид заявлението, че в този пач се подготвя влизането му), за което казват, че ще изглежда така:

Интересно какво ще пипат по цената на ремонтите, а още по-интересно как ще пребалансират средните от Тиър 9.
                Предвид, че се чува, че този уикенд стартира тестовия сървър на 7.5, то май към първата седмица на август ще гледаме в играта Т-62
                Peace Through Strength -- Victory Through Devastation

Comment

Поредната Q & A сесия с шефа на WG (който изглежда здраво махмурлия ):

В этом выпуске Сергей Буркатовский рассказывает о СТ и ПТ 10 уровня, о том, как можно будет разукрашивать танки, почему разработчики разрешат выбирать самому...

С две думи: има интересни кадри с новите машини от следващия пач; ще има Тиър 10 артилерия, но тя няма да е по-силна от днешната Тиър 8, просто ще разтегнат дървото; режимът "щурм" на някои карти е издънка; режимът "ескорт" няма да се появява въобще; историческите битки - след нова година; ще има много нови опции за шарене на танка (надписи, емблеми, номера).
                  Peace Through Strength -- Victory Through Devastation

Comment

Значи, да коментирам за руските машини. Т-28 е огромен и с картонена броня, пробива го всичко. Единственото му предимство беше мощното, но неточно оръдие. Труден за овладяване според мен танк. Су-85 си е машинка за пари, мощно оръдие, евтини снаряди, пей сърце. За Т-34-85 и Т-43 не мога да коментирам. Не разбрах какво става с фердито, махат го от играта?

Comment

1951 написа Виж мнение
                      Поредната Q & A сесия с шефа на WG (който изглежда здраво махмурлия ):
                      Което обяснява защо ги къдрят такива с играта.

Comment

Mitko написа Виж мнение
                        Значи, да коментирам за руските машини. Т-28 е огромен и с картонена броня, пробива го всичко. Единственото му предимство беше мощното, но неточно оръдие. Труден за овладяване според мен танк. Су-85 си е машинка за пари, мощно оръдие, евтини снаряди, пей сърце. За Т-34-85 и Т-43 не мога да коментирам. Не разбрах какво става с фердито, махат го от играта?
                        Фердито го местят в новото дърво немски ПТ машини, а всичкия опит от него ще се прехвърли на Ягодовия Тигър, ако имаш такъв.
                        "Мы летим, ковыляя во мгле, Мы ползем на последнем крыле. Бак пробит, хвост горит и машина летит. На честном слове и на одном крыле..."

Comment

СУ 85 ми е любима машинка и имам над 1400 боя с него. Жал ми е малко, че му намаляват огневата мощ наполовина, но съм склонен да ги разбера. То до сега с това оръдие беше като ламя. Хората се дразнят дет са вика Дигат му яко скорострелността и сега ще заприлича на другия ми любимец - StuGIII
                          http://worldoftanks.eu/community/acc...lusBulgaricus/

Comment

BacillusBulgaricus написа Виж мнение
                            СУ 85 ми е любима машинка и имам над 1400 боя с него. Жал ми е малко, че му намаляват огневата мощ наполовина, но съм склонен да ги разбера. То до сега с това оръдие беше като ламя. Хората се дразнят дет са вика Дигат му яко скорострелността и сега ще заприлича на другия ми любимец - StuGIII
                            На мен точно разликата много ми харесваше - Щуг3 е като шевна машина, направо картечница-снайпер, докато Су-85 ги гърбеше с по един изстрел.
                            Тотално различна игра, и огромен кеф и с двете

Comment

Въпрос! При положение, че към момента имам развита цялата линия немски танк-дестройъри и всички до един са елитни машини, то с въвеждането на TD Level 8 JagdPanther II, ще го получа ли наготово, плюс слота за него?
                              http://worldoftanks.eu/community/acc...lusBulgaricus/

Comment

За любителите на Пършинг.

SUBSCRIBE!: http://youtube.com/subscription_center?add_user=QuickyBabyTVFind out more about me and our community on the official forums: http://www.quickybab...

BacillusBulgaricus написа Виж мнение
                                Въпрос! При положение, че към момента имам развита цялата линия немски танк-дестройъри и всички до един са елитни машини, то с въвеждането на TD Level 8 JagdPanther II, ще го получа ли наготово, плюс слота за него?
                                Според официалните публикации получаваш единствено това : - - Whole experience with elite TD Ferdinand transferred to JagdTiger.

Няма слот,няма танк!Зачитат само натрупания опит,да можеш си отвори един,още с въвеждането.

Comment

Working...
                                X