Съобщение
Collapse
No announcement yet.
World of tanks
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
fidelis написа Виж мнениеПколев-за ЕПИК без Т10 няма как да стане-но в ЕПИКС няма да имаш проблем-пиши на spiji-той е баш шефа по тези въпроси за всичките ни кланове
Това определено не е лично отношение,защото някои от редовните ми партньори по взвод са подготвяни по сходен начин.След като съм в подготвителния от първата си седмица на сървъра и едва сега ( след над 8000 битки и процент точни попадения на водещите 10-ки между 85-90%) ме извикаха в ЕПИКС,предполагам че това е екзистенц минимума като подготовка,и база за приемане.
До колкото схващам разликата от ЕПИК е преди всичко в по неангажиращите взаимоотношения,по-лежерната игра и не толкова амбициозния размах.Миграцията на играчи и в двете посоки е постоянна.Просто всеки отива там където най-му пасва в настоящия момент.Last edited by bigbeer; 05-07-2012, 00:13.
Comment
-
fidelis написа Виж мнениеСлед 8000 битки и с два Т10 нямаш работа в ЕПИКС-не и с командирите в момента там-просто няма какво да научиш.Ела и се обади в ТС-стига да имаш желание няма да има проблем за ЕПИК.% попадения не е водещ при нас-по-скоро гледаме причинена щета-това е по-точния показател.Last edited by bigbeer; 05-07-2012, 01:41.
Comment
-
Victory!
Battle: Ruinberg 05 юли 2012 г. 00:35:21 ч.
Vehicle: M46 Patton
Experience received: 2*510 (x2 for the first victory each day)
Credits received: 46*012
Battle Achievements: Top Gun, Sniper, Master Gunner, Mastery Badge: "I Class"
най-добрата ми битка с това за момента....ама трябва терена да е насечен... за да се маневрира, ..а ако е битка с една база е просто върха...16 от 16 само да се изхваля. попадения, нормален акаунт
Comment
-
Zerg написа Виж мнениеМ/у другото коя артилерия ще препоръчате,че искам да ги пробвам и тях
Comment
-
Тези дни на два пъти ми се случва познатият стар бъг с изчезващия ИС-7, който беше оправен уж.
На Прохоровка се стреляме на пътя, като другият отбор тръгва да ни атакува, а ние си кампиме в храстите при нашата база.Те атакуват с около 5 танка като всички са видими, тъй като се движат срещу нас.Водещият има танк е Ис-7, които си получава солидни попадения, но продължава да се движи, като не се движи на открито на пътя, а през храстите на около 150м от нас изведнъж изчезва и то без да е спирал, след което се появява точно пред нашия най-преден танк на не повече от 20м, останалите от ръша си бяха видими през цялото време.Nobody has three balls but some people have two very good ones!
Comment
-
Ако е спрял май е възможно да изчезне даже и сравнително близо, но преди 7.4 имаше случаи в които напрвo преминаваха половината карта и изникваха незабелязани от нищото.Камуфлажът им беше намален с новия пач, но май не е било достатъчно.Nobody has three balls but some people have two very good ones!
Comment
-
Ultramarine написа Виж мнениеТези дни на два пъти ми се случва познатият стар бъг с изчезващия ИС-7, който беше оправен уж.
На Прохоровка се стреляме на пътя, като другият отбор тръгва да ни атакува, а ние си кампиме в храстите при нашата база.Те атакуват с около 5 танка като всички са видими, тъй като се движат срещу нас.Водещият има танк е Ис-7, които си получава солидни попадения, но продължава да се движи, като не се движи на открито на пътя, а през храстите на около 150м от нас изведнъж изчезва и то без да е спирал, след което се появява точно пред нашия най-преден танк на не повече от 20м, останалите от реша си бяха видими през цялото време.
Между другото в момента се чудя още на Гоги за неговото постижение с мардера, като аз има само 6 попадения и получих медал.
П.П. Я бързо споделете кои танкове носят бързо и много парички?
П.С. Да ви питам защо започнаха да изчезват много карти? Значи в тренировъчните боеве ги има, а реално не се пускат?
Comment
-
tconiotconev написа Виж мнениеП.П. Я бързо споделете кои танкове носят бързо и много парички?
tconiotconev написа Виж мнениеП.С. Да ви питам защо започнаха да изчезват много карти? Значи в тренировъчните боеве ги има, а реално не се пускат?
Неофициално, руснаците си играят с настройките на сървара (поради някакви причини) и някои карти се падат значително по-рядко, отколкото други, дори и да играеш само с един и същ танк. За капак новите режими не са на всички карти, така че картите, където ги има, стават още по-играни. Например при мен Фиордите се падат веднъж на високосна година. Новата карта Вайдпарк също съм я играл 4 - 5 пъти макс откакто пуснаха ъпдейта.Peace Through Strength -- Victory Through Devastation
Comment
-
tconiotconev написа Виж мнениеПичове има един смешен въпрос: Какво означава или как да го разбирам това "реша" , защото ДЕФ ми е много ясно, че е отбрана.
Между другото в момента се чудя още на Гоги за неговото постижение с мардера, като аз има само 6 попадения и получих медал.
П.П. Я бързо споделете кои танкове носят бързо и много парички?
П.С. Да ви питам защо започнаха да изчезват много карти? Значи в тренировъчните боеве ги има, а реално не се пускат?
Въпросът с печеленето на пари както каза "1951" не е еднозначен и всеки си преценява за себе си.
Аз използвам следната стратегия (играя главно с немски танкове) - изпозвам задължително един танк Tier V (при мен е StugIII), който прави печелба независимо от това какви ги надробя в битката, т.е. по този начин докарвам постоянен приток.С него доходността се движи около 10-13к на битка, като има и екстремуми от 20к+ и съответно 1к-, но май на загуба не съм бил откакто е елитен.Другият танк, които ползвам е Jagdpanther с 88мм оръдие.При него възможността за загуба на пари от битка е възможна, но при много лоша игра и дори тогава загубата е незначителна от порядъка на 2к.Тук обаче при много добра битка може да се стигне до печалба от 40к+ (на мен това ми е максимума с него).Понякога включвам и трети танк, като го избирам така, че хем да ми доставя удоволствие от играта и да ме разсейва от монотоното събиране на пари, хем ако загубя с него да не ме вкарва вътрешно.
С тази схема успявам без проблем да съберирам над 500к за около 3 часа игра.Nobody has three balls but some people have two very good ones!
Comment
Comment