Съобщение

Collapse
No announcement yet.

World of tanks

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

Някой знае ли кога ще има отново 50% отстъпка за закупуване на нови места в гаража, че горе долу до месец ще ми трябват още 2. Търсих инфо в официалния сайт, за бъдещи събития, но не намерих да са писали за това

Comment

Publikuwah календара за този месец но какви са точно събитията се обявява предният ден преди самото събитие

Comment

Хи хи, в една игра преди малко 4 българчета...поне...и аз се отплеснах д аис пи6а и паднахме
        ама един Кв-3 по-бърборив и от мене...

Comment

Аз се засяках с един пич от Търговище и само си писахме,другите се биеха,хаха.Ето да се похваля и аз с нещо

Comment

Е да де ама аз бях топ машина и трявбаше с друго да се занимавам..другият Патън стана топ гън аз докато си лафех

Comment

Имам въпрос,може ли да се слага еднакво оборудване в 2 или 3те слота,или всеки слот трябва да е с различно?И дали после може да се прехвърля на друг танк (не говорим за сложно оборудване)?

Comment

първото не може (а и няма логика д аможе) второто може.

Comment

Zerg написа Виж мнение
                  Имам въпрос,може ли да се слага еднакво оборудване в 2 или 3те слота,или всеки слот трябва да е с различно?И дали после може да се прехвърля на друг танк (не говорим за сложно оборудване)?
                  На европейския сървър ли играеш? Там има опция да направиш менюто на български език, ако не се справяш с английски или немски. Като задържиш курсора, върху всеки модул има информация. Общо взето на картинките са изобразени гайки. Това означава, че оборудването се монтира трайно на танка (неможе да бъде демонтирано, без да се разруши). Срещу 10 злато (реални пари), може да бъде демонтирано еднократно, за да го използваш в друг танк. По-често използвано оборудване, което може да разменяш между отделните машини е камуфлажната мрежа и рогатката.
                  А нещо като втори вентилатор, на един и същ танк е умението братя по оръжие - иконката с юмрук, което подобрява с 5% основните умения на целия екипаж. Има и платени шоколади, порции храна и т.н. В информацията към специализациите и уменияте е посочено с кои модули са по-ефективни. Така общо взето се повишават характеристиките на модулите.
                  Last edited by Петър Илиев; 04-07-2012, 03:22.

Comment

Петър Илиев написа Виж мнение
                    На европейския сървър ли играеш? Там има опция да направиш менюто на български език, ако не се справяш с английски или немски. Като задържиш курсора, върху всеки модул има информация. Общо взето на картинките са изобразени гайки. Това означава, че оборудването се монтира трайно на танка (неможе да бъде демонтирано, без да се разруши). Срещу 10 злато (реални пари), може да бъде демонтирано еднократно, за да го използваш в друг танк. По-често използвано оборудване, което може да разменяш между отделните машини е камуфлажната мрежа и рогатката.
                    А нещо като втори вентилатор, на един и същ танк е умението братя по оръжие - иконката с юмрук, което подобрява с 5% основните умения на целия екипаж. Има и платени шоколади, порции храна и т.н. В информацията към специализациите и уменияте е посочено с кои модули са по-ефективни. Така общо взето се повишават характеристиките на модулите.
                    Мерси за изчерпателния отговор.Да,на европейския сървър съм и играта е на български.Прочетох инфото за уменията и модулите,но все пак реших да попитам,защото често в игрите пише едно,а се получава друго.Особено ако не си плащаш Пък и засега съм до 4ти тиър и 500000 са си 500000.Затова реших да питам,за да не заминат напразно

Comment

Само не забравяй да свалиш модулите преди продажбата на танка.........

Comment

С Т-44 още съм куц кон, а и не съм взел последния двигател, но днес направих 2-3 добри битки. Пускам линк за сваляне на един риплей със 7 убийства. На който му е интересно, може да погледа..

Comment

Петър Илиев написа Виж мнение
                          С Т-44 още съм куц кон, а и не съм взел последния двигател, но днес направих 2-3 добри битки. Пускам линк за сваляне на един риплей със 7 убийства. На който му е интересно, може да погледа..

https://rapidshare.com/files/3438067...dorf.wotreplay
                          Браво

С Т-44 мотото е "Float like a butterfly, sting like a bee"
                          "Мы летим, ковыляя во мгле, Мы ползем на последнем крыле. Бак пробит, хвост горит и машина летит. На честном слове и на одном крыле..."

Comment

Някой от супер тестерите ще сподели ли за Супер Пършинга? Теоретично в следващият пач трябва да го има...от сега съм се наточил д аму сложа екипажа от Патъна и да изгриндя набързопарички за всички отключени но не купени неща...

Въпрос - М46 подходящ ли е за кланови войни и към кой от българските кланове да се примъкна...после от руските Ис-4 или Ис-7 е по подходящ з аклан? аз се ориентирам към Ис-7 защото по неговият път машините с апо-динамични и клонят към средни...твърде често Т-10 ми надбягва М46-цата

Comment

Ами от пишештите в тази тема май аз единствен съм в клан който играе кланови всяка вечер... Та ще се опитам да ти отговоря
                              Американски медиум за кланова-не-изполузваме го само на Редшире и то само при една от тактиките-така че не виждам смисъл да ти е приоритет.
                              Ис-7-определено най-нужния танк независимо от карта/тактика.Ис-4 доста по-рядко се изполузва -спецефична десетка си е... В кланова си е чиста проба захарче-дупчи се лесно от всичко и е доста муден и бавно повратлив-остава едно добро оръдие само...
                              Към който и от клановете да се примъкнеш-само един БГ клан е на картата и реално води кланови.Ландингите не ги броя за такива

Comment

Е значи ще си джъткам соло в американските и ще се наберем до ИС-7...след като излезне супер пършинга да нагриндя парички...замислям да купя един и на един от служителите ми и да си спретнем платуун...или пък да направя фирмен Клан..за да си се кичим с наша емблема

Comment

Working...
                                X