Съобщение

Collapse
No announcement yet.

World of tanks

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

Петър Илиев написа Виж мнение
    То както е тръгнало и хеликоптери ще вкарат накрая за пусти пари
    Аз лично бих се радвал на въртолети, ще е по пълна играта и по реалистична

Comment

Игричка с Ягодова Пантера с 88/L71:

Defeat
      Battle: Fisherman's Bay 27 май 2012 г. 09:49:11 ч.
      Vehicle: Jagdpanther
      Experience received: 792
      Credits received: 27*952
      Battle Achievements: Boelter's Medal, Sniper, Top Gun

Убих седмина, и таман отивах да убия последния - Су85Б, който превземаше нашата база, оставаше ми предостатъчно време - и играта изби.

Предпочитам да ползвам 88мм. 105 прави повече поражение, но зарежда по-бавно, и ако пропусна няколко пъти, обикновено е фатално за мен. А и снарядите са четири пъти по-скъпи.

От вчера Ягодовият Тигър ми е елитен - това наистина е ходещ бункер.
      Освен ако не са две тиър 10 срещу мен и нямат артилерия да ги подкрепя, противниците обикновено бягат
      До сега най-доброто ми постижение е 5 убити, и към 60к приходи, но пък снарядите са адски скъпи. Много рядко съм на печалба, а съм с премиум. Но пък кефът е гарантиран - вървиш напред и каквото посочиш с оръдието изчезва
      Last edited by feersum; 28-05-2012, 11:03.
      "Мы летим, ковыляя во мгле, Мы ползем на последнем крыле. Бак пробит, хвост горит и машина летит. На честном слове и на одном крыле..."

Comment

Елитен Ягодов тигър и Елитно Ферди имам и аз. :-) Усещането само като те видят и да почнат да дават назад е неповторимо :-)
        http://worldoftanks.eu/community/acc...lusBulgaricus/

Comment

@feersum
          Браво хубава битка си направил с Jagdpanther . Можеш ли да ми препоръчаш от немските някой снайпер, основно играя с Pz 4 и Кралският тигър ))

Comment

Lyutskanov написа Виж мнение
            @feersum
            Браво хубава битка си направил с Jagdpanther . Можеш ли да ми препоръчаш от немските някой снайпер, основно играя с Pz 4 и Кралският тигър ))
            Благодаря

Ти си ги уцелил, всъщност - PzIV и КТ са може би най-снайперските машини в играта. Тигър и двете Пантери също са добри снайперисти.
            От около 300 снайпер отличия, които имам, почти половината са на тези 5 машини.
            Изобщо всяка немска машина, ползваща дългите 75 и 88 мм оръдия в играта, е отличен снайперист.
            "Мы летим, ковыляя во мгле, Мы ползем на последнем крыле. Бак пробит, хвост горит и машина летит. На честном слове и на одном крыле..."

Comment

@feersum

Мерси за съвета, трябва да пробвам пантерите как е с тях. От Пз 4 съм изключително доволен, парички дава а при адекватен отбор правя хубави неща Ей това ми е най-доброто постижение с него:

Comment

Малии, смазал си ги

Comment

Кв-3:

Victory!
                  Battle: Mines 28 май 2012 г. 20:58:10 ч.
                  Vehicle: KV-3
                  Experience received: 2*334
                  Credits received: 68*155
                  Battle Achievements: Mastery Badge: Ace Tanker, Master Gunner, Reaper, Boelter's Medal, Steel Wall, Sniper, Top Gun

Comment

Като ще е тема за хвалби,да зема се запиша

Победа!
                    Битка: Ел Калъф 28 май 2012 г. 22:56:13 ч.
                    Танк: VK 3601 (H)
                    Опит: 2*204
                    кредита: 48*861
                    Постижения в битки: Косата на Смъртта, Стоманена стена, Снайперист, Войн,Нашественик

Нещо и става на играта.Днес за приблизително същите избити дава далеч по-малко.

Победа!
                    Битка: Южен бряг 29 май 2012 г. 12:15:59 ч.
                    Танк: VK 3601 (H)
                    Опит: 1*260
                    кредита: 27*256
                    Постижения в битки: Косата на Смъртта, Снайперист,Войн

Чуваха се едни слухове за изваждане от играта на Т-50-2 със следващия пач.Някой да знае нещо по-конкретно?
                    Last edited by bigbeer; 31-05-2012, 12:32.

Comment

Айде на чирешитии.... http://worldoftanks.ru/news/1170-test_074_start/

И да споделите впечатления за могъщите френски измишльотини.

Comment

bigbeer написа Виж мнение
                        И да споделите впечатления за могъщите френски измишльотини.
                        Фрики римейк на германската TD линия! Или поне това, което видях до сега ми създаде тия впечатления.

Renault FT AC е Тиър 2 и може да се гледа на него като на съвсем леко отслабен Panzerjäger I. Топовото 47-мм оръдие е по-зле от топовото 50-мм на Panzerjäger I като бронепробивност и поражения, но има по-добра точност и малко по-висока скорострелност (пораженията за минута са по-зле при Реното). Като скорост и маневреност френският таралясник е осезаемо по-зле. Французинът има 25-мм автоматично оръдие, но то е прекалено неточно в далечен бой, а в близък липсата на купол просто го обезсмисля. Бронята на Реното е по-дебела (16 срещу 13 мм), но това е без практическо значение. Като НР са еднакви (120), като обзор и радио са също практически равни. Като габарити френчито май е малко по-малък.

Renault UE 57 е Тиър 3 - смален Marder II, чийто екипаж очевидно тича със скорост 36 км/ч след машинката При оръдията нещата са също, като при предходната двойка. Топовото френско 57-мм оръдие е по-точно и скорострелно, но 76-мм оръдие при германеца дупчи повече и прави повече поражения, а пораженията за минута са пак по-добри при него. При скоростта и маневреността, са сякаш почти равни. Marder II е малко по-бърз, но и малко по-тромав. Обзорът е равен, но Реното има доста по-добро радио. С френския TD направо забравете, че имате броня, защото е 9 - 6 мм. Мардерът има 20 НР повече. Голямата разлика идва от габаритите. Реното е много, ама МНОГО малка машинка и имам усещането, че е значително по-невидима от Мардера, обаче ъгълът по който се движи оръдието по хоризонтала е мизерно малък и трябва постоянно да въртиш цялата машина. Плюс за Реното е, че носи 70 снаряда и е малко вероятно те да свършат в боя, нещо което не е рядкост при Мардера. Но е огромен минус, че машинката е невероятно лека (2,7 тона) и има проблем с мачкането на дървета и къщи, а предполагам всеки ще може да го таранира без проблеми.

Somua Sau 40 е Тиър 4 и е практически един страдащ от затлъстяване Hetzer. Концептуално двете машинки са 1:1. Имаш избор между стандартно 75-мм оръдие и 105-мм гаубица. При 75-мм оръдия има съвсем лек превес за германската машина (дупчи повече и е по-точно), а френската има миниатюрно по-голяма скорострелност, което при еднакво стандартно поражение (110) дава и малко повече поражения за минута (1736 срещу 1698). Вероятно Sau 40 всички ще го играят с 105-мм гаубица, както при Hetzer. Нещата са практически равностойни. Немското оръдие дупчи малко по-добре (64 срещу 53), но прави по-малки поражения (350 срещу 410). Точността и скорострелността са еднакви, но при френчито насочването става с 0,6 секунди по-бавно. Sau 40, обаче носи само 30 снаряда (40 при Hetzer) и имам усещането, че те може да свършват по-често от нужното.
                        Голямата разлика между двете машини идва от конструкцията. Hetzer е компактен и излизан, докато Sau 40 е типично по френски разплут. Hetzer има 60 мм наклонена челна броня, която има ужасяващо малко слаби места, докато при Sau 40 челната броня е 36 мм и няма помен от рационален ъгъл. Малко утешение е, че страничната и задната броня са по 35 мм, за разлика от картонения Hetzer. Другата голяма разлика е, че Sau 40 има командирски купол. Плюсът е, че обзорът на французина е много по-добър (330 срещу 262). Минусът е, че куполът крещи "стреляй в мен!" Hetzer има доста по-добро радио, а Sau 40 има 10 НР повече. Като скорост и маневреност са сходни, с може би минимално предимство за Hetzer. Предполагам, че Hetzer и е по-невидим.

Та за сега съм до тук.
                        Last edited by 1951; 01-06-2012, 03:49.
                        Peace Through Strength -- Victory Through Devastation

Comment

1951, страхотно ревю.

Comment

Суупер е ! Давай в този дух и нагоре,моля.
                            Официално яшките пуснаха ето това http://worldoftanks.ru/news/1172-thunder_and_lightning/ и обещават още.

А " Силата на вермахта" - голямо разочарование,стиснаха се яко.Ето това е което чаках с интерес. http://worldoftanks.eu/news/2590-tan...tay-wehrmacht/

Реално от всичките големи приказки,само това си заслужава... " During the whole of this month, from June 1st at 7:30 h CEST (5.30am GMT) until June 29th at 7:00 h CEST (5.00am GMT) you will receive an extra 10% on all credits earned in battle with your PzKpfw IV..."

Bigbeer: 10% повече парички от Pz IV - та ще ни дойдат добре.Особено ,който има да го дига до елитен и се очаква да играе основно с него.Както и за онези в платоон с него де.Сега остава да изчакаме до 6-ти да видим какво още ще пуснат за "Денят Д "
                            Last edited by bigbeer; 01-06-2012, 10:10.

Comment

Мякой от супертестерите няма ли да сподели за супер Пършинга?

Варварска машина...все пак да се окичиш с кожите на убитите противници си е варваризъм.

Comment

bigbeer написа Виж мнение
                                Bigbeer: 10% повече парички от Pz IV - та ще ни дойдат добре.Особено ,който има да го дига до елитен и се очаква да играе основно с него.Както и за онези в платоон с него де.Сега остава да изчакаме до 6-ти да видим какво още ще пуснат за "Денят Д "
                                PzIV не го ли орязаха като доходност с предпоследния пач? Май всичките тиър 5 средни минаха под ножа. Преди си ми беше основен източник на пари...

Comment

Working...
                                X