Съобщение

Collapse
No announcement yet.

World of tanks

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

И аз имам проблеми с ИС-4... трудно е да хванеш компетентен играч под правилен ъгъл за да му вкараш челен пробив. Най-добре съвсем от упор с Е-75, защото тогава ъгълът е най-близко до правия (понеже Е-75 е висок).

Една добавка за Патън - той има много по-добра елевация на оръдието от другите два и това му дава голямо превъзходство при начупен терен.
    albireo написа
    ...в този форум... основно е пълно с теоретици, прогнили интелигенти и просто кръчмаро-кибици...

Comment

feersum,въпрос-искаш ли да играеш в EPIC-трябват ни сериозни хора за втория отбор,търсим поне още 4 човека,имаме по две битки едновременно

Comment

Аз ще искам като си взема патъна..не че ме каните де
        Само да се изхваля, 7 броя за героя, 2 от тях КВ-та катомоето+1 Т1 тежък, и разна дребан сволоч:
        DepositFiles provides you with a legitimate technical solution, which enables you to upload, store, access and download text, software, scripts, images, sounds, videos, animations and any other materials in form of one or several electronic files.

Но още много такив аще трявба докато съберем първо за пършинг, после з апатън, пък ме ежал д аис продам джъмбото, нищи ч еот както сложиха гаубиц ана Е8 с него ен играя. пак е жално, толкова много пари в оборудване има в него.

Comment

Гоги,изкарай Патона и нямаш грижи-в момента лидерите чистят клана от нередовни и търсим играчи с желание

Comment

От понеделник (16-ти) Type 59 ще бъде фактически махнат от играта. Закупените танкове остават, но няма да можеш да купуваш нови.
            Интересно.
            Peace Through Strength -- Victory Through Devastation

Comment

Тъпо...освен ако ен искат да форсират хорат ада си накупят в последният монет, иначе ако просто го махнеха от ниските тиъри битки щеше да е добре...въпреки че като се замисля скоро май не съм виждал такув да се мотае...

Comment

Gaden Gogi написа Виж мнение
                Тъпо...освен ако ен искат да форсират хорат ада си накупят в последният монет, иначе ако просто го махнеха от ниските тиъри битки щеше да е добре...въпреки че като се замисля скоро май не съм виждал такув да се мотае...
                Най-вероятно това е причината, сега доста пари ще гушнат.
                А с последния пач вдигнаха китаеца в по-горни битки. Иначе беше много мизерно примерно с Панцер IV срещу китайци... безсмислено.
                "Мы летим, ковыляя во мгле, Мы ползем на последнем крыле. Бак пробит, хвост горит и машина летит. На честном слове и на одном крыле..."

Comment

айде бе, много смислено даже, хорат аса доволни от похарченит епари, друг въпрос че само з анего важеше, моят не по-малко златен Чърчил обикновенно е в мног омизерни битки, от сорат, две КВ-та с големи оръдия срещу мене и Т14...преди малко точно това стана, вместо д ам епусне срещу французи и д ами стане хубаво....

Comment

И да паднем, и да бием...

Загуба
                    Битка: Клисура 12 януари 2012 г. 22:42:30 ч.
                    Танк: E-75
                    Опит: 769
                    кредита: 54*388

Победа!
                    Битка: Фиорди 12 януари 2012 г. 22:53:04 ч.
                    Танк: E-75
                    Опит: 4*356 (x3 за първата победа за деня)
                    кредита: 57*216
                    Постижения в битки: Стоманена стена
                    "Мы летим, ковыляя во мгле, Мы ползем на последнем крыле. Бак пробит, хвост горит и машина летит. На честном слове и на одном крыле..."

Comment

Странно при огромна разлика в опита,почти едни и същи кинти.

Comment

bigbeer написа Виж мнение
                        Странно при огромна разлика в опита,почти едни и същи кинти.
                        Трябваше и скрийншотове да направя, ама ме домързя
                        В първия случай свърших доста повече работа - убих 5 или 6 противници - тиъри 7-8, повредих още двама или трима, накрая ни превзеха базата буквално секунди преди да успея да стигна и да стрелям по превземащия ИС-4.
                        Втория - 3 убити, включително противниковия тиър 9, 2-3 повредени, 7 разкрити

Ако първата битка беше победа, парите щяха да са още повече.

Comment

Gaden Gogi написа Виж мнение
                          айде бе, много смислено даже, хорат аса доволни от похарченит епари, друг въпрос че само з анего важеше, моят не по-малко златен Чърчил обикновенно е в мног омизерни битки, от сорат, две КВ-та с големи оръдия срещу мене и Т14...преди малко точно това стана, вместо д ам епусне срещу французи и д ами стане хубаво....
                          Сетили се хахаха http://worldoftanks.ru/news/756-sir_...urchill_armor/ малко късничко

Comment

как лъжат наивните будали...в смисъл танка е дзвер, ама ако няма КВ-та и дриги 6-7-8 ниво наоколо...ако го направят 4 ниво и малко пипнат ММ-то ще е убаво, вс епак е платен танк, като говорим за тях, има странното осещане че доста са бърникали по Т14, първо доста с енавъдиха после няма спомен моето да е резиствало така когато го играех, ще взема да му избърша праха и да джиткам....

Comment

\Хе хе, почти си подобрих най-доброто постижение, 610 м на Карелия, един Тигър, бум със 105 мм на Т29 А един Панцерджагер колко фрагове направи покрай мене докато презареждах...
                              Иначе има чувството че са скопили 107мм на КЖ, псоелдните дни нещо твърде често всевъзможни неща ми резистват или не ги доубивам...последнат битка две попадения в един чърчил, и нищо.

Comment

samo az си пиш анапоследък,ама нищо констатирах че при загуба с Т29 печеля повечепари отколкото при победа...вярно с някой условности, при победата бях изпукал 13К пари за снаряди, и въпреки че имах само един пропуск бях на плюс с има няма 500 пари, при загубата с цели 2К

Comment

Working...
                                X