Съобщение

Collapse
No announcement yet.

World of tanks

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

трябва д аис намеря тази песничка, тя е за вертолетчицив афган, но и за танкчета става да се пее.ако с епропусне втори и последен ред

Я вижу тебя сквозь сетку прицела.
    Сквозь дымку от залпа ракет.
    Я вижу тебя пока еще целым.
    Винтовку, чалму и бешмет

Comment

Френските извращения се оказаха забавни, D1 е звяр, на врътка по 3-4 фрага е редовно, за пръв път в тая игра се чувствам все едно карам танк, няколко пъти ми се случва да завърша след като съм изял над 20 попадения и да не съм получил и 1% щета, щом продължих да го играя дори след като си взех D2 смятам е показателно. Дори ако съм съвсем долен свалям голямата купола и така кръвта пада и те пускат почти всеки път в tier I-II битки където просто няма кой да те пробие
      D2 e същата работа, win ratio-то ми е към 80% с него, сменя се само двигателя и оръдието от D1 (ако го ъпгрейднеш с най-силните компоненти много вдига tier-a на битките) и оре наред, има и достатъчно скорост, вчера cap-нах сам база докато другите се мотаха
      Натам не съм ги пробвал, не ми харесват като показатели.

A вчера на Енск вървя си аз с КВ-то с 152мм топ между сградите и по едно време изскача един Jagdtiger централно срещу мене, гръмна ме, останах на 2% обаче го гръмнах и аз и гледам как му взех само 6% с HE снаряд (нещо което преди пача щеше да му отнесе поне 15-20%) и точно да се разпсувам как са ми развалили любимия танк и го гледам и той се е разпсувал в чата че съм му счупил оръдието с първия изстрел
      След това явно вече реши че не съм опасен щото се заигра с някакъв ИС и аз кротко си му минах отстрани и го пуцнах леко в борда над веригите, при което го оставих на oколо 40% е тогава вече много се разпсува, а на мен ми стана едно благо на душата Преди да ни набият окончателно дори успях да накажа и едно BDR което беше решило че съм лесен фраг
      <<..........>>

Comment

Пък аз искам да ми свалят Чърчила с един тиър надоло....гледах си каченият тукрепле, на 2Х скорст, еняма такво анещао, като картечница е, но като ме пусне срещу разни КВ-та и други звергове (до 8 ниво са стигали) и игрането е просто безсмислено...не че не съм трепвал по две такив анаигра, но трябва помощ и от другият. а иначе ако съм ан върха,няма КВ-та, няма артилерия... тогава става празник за душата

Comment

Някой използвал ли е А-20 и Панзер 3?Сега се чудя към кой да тръгвам.

Comment

kamos написа Виж мнение
            Немеца е по-приятен за игра,разбира се ъпгрейднат.А-20 е готин скаут.Дори и стоков си тича доста прилично,но не пробива почти нищо с каквото и оръдие да го играеш.Често го пуска с далеч по-големи класове,за разлика от панзера,който пък доста често е в топа.

Назад из мненията обсъждахме оръдията на Pz III,може да разгледаш ако ти е интересно.

Comment

А-20 е боклук, акос е засили добре има скорост, но едва завива, ускорява бавно, оръдията прицелват мноооого бавно..едва го изтраях да стигна до Т-34, иначе 57 мм сипробива доста добре, онзи ден надупчих задника на тиур 8 или 9 френски танк но като цяло много неприятна машинка.

Comment

Довечера пак пускат клановите войни, най-накрая ще извадя за разходка Е-100 и Маус, че почнаха да ръждясват
                "Мы летим, ковыляя во мгле, Мы ползем на последнем крыле. Бак пробит, хвост горит и машина летит. На честном слове и на одном крыле..."

Comment

feersum написа Виж мнение
                  Довечера пак пускат клановите войни, най-накрая ще извадя за разходка Е-100 и Маус, че почнаха да ръждясват
                  Успех на теб и клана ти-искренно ще се радвам на още едни българи на картата-прекалено дълго държим знамето сами

Comment

Имам въпрос.
                    Коя стойност е по-важна за едно оръдие бронебойност или поражения? В момента карам Т-34-85 с 100мм оръдие реших да поразнообразя и му взех 122мм скораста на презареждане е почти еднаква но 122мм е много по-точно или поне така пише. Та пуцам си с 122мм уш големи поражения прави но само им драскам боята. Незнам с какво орядие да го играя.

Comment

Imperial написа Виж мнение
                      Аз зависнах на АМХ-40, но още само 4К до следващия. Бронята му е почти непробиваема от малките танкчета, в Т4 битка е цар, в Т5 е използваем, в Т6-7 не става за нищо.

...

Минах на AMX 12(t), супер забавен, ако хванеш кой да е тежък соло, лесно може да го обиколиш и да му вкараш 600 поражение за 10с преди да се усети - само дето след това трябва да се омиташ.
                      Аз много им се кефя защото тях, Т 50 и Т 28 ги стрелям като пънички или като някоя по лесна цел в лова. Най ми е готино, като отблизо им бодна някой осколочно фугасен снаряд от близо и направо ги унищожа, ако са по надалеко от втория изстрел си заминават.

Comment

kamos написа Виж мнение
                        Бая играя с Панцер 3 и мога да го препоръчам. Особено на фона на Панцер 3А е голям прогрес. Ако те пусне с по-тежки танкове спокойно можеш да го играеш скаут, ако си с по-слаби е достатъчно мощен да играе доста силово и категорично.
                        От към плюсовете мога да сложа, че има доста хубава броня (70-мм челна и на корпуса и на купола) и бая живот. Много е бърз (60 - 62 км/ч на равно) и повратлив. Повечето народ го играе с късото 75-мм оръдие и НЕ снаряди. Ефектът наистина е покъртителен върху по-слабо бронирани противници, но лично на мен не ми харесва, защото изисква прекалено лично отношение към жертвите (тоест много трябва да се завираш в противника, което не е моя стил). Аз го играя с 50-mm L/60 и съм много доволен. Дупчи практически всичко от Т4 надолу и почти всичко от Т5, освен това е точно и скорострелно. Лошото е, че прави малко демидж.
                        Иначе сред минусите бих споменал и че танка е големичък и ускорява бавно.
                        Peace Through Strength -- Victory Through Devastation

Comment

Винаги трянва д аимаш лично отношение към жертвата, иначе си просто касапин, м-да.

Comment

Gaden Gogi написа Виж мнение
                            Винаги трянва д аимаш лично отношение към жертвата, иначе си просто касапин, м-да.
                            Личното отношение е някак прекалени интимно.Дори "жертва" някак...Предпочитам да им казвам просто мишена или например цел,обект.Примерно поразих 4 цели звучи съвсем приемливо.А заклах 4 жертви е някак зловещо.

Comment

fidelis написа Виж мнение
                              Успех на теб и клана ти-искренно ще се радвам на още едни българи на картата-прекалено дълго държим знамето сами
                              Благодаря, наистина.
                              Крайно време е да загърбим и тъпите разправии... просто не разбирам понякога що продължават да се дърлят някои хора...

А в понеделника успяхме на лендинга, победихме собственика и запазихме двете си налични територии. Снощи не знам какво стана, че пържолите и виното бяха по-примамливи от "Bounced off", "We just scratched them"

Worcho написа Виж мнение
                              Имам въпрос.
                              Коя стойност е по-важна за едно оръдие бронебойност или поражения? В момента карам Т-34-85 с 100мм оръдие реших да поразнообразя и му взех 122мм скораста на презареждане е почти еднаква но 122мм е много по-точно или поне така пише. Та пуцам си с 122мм уш големи поражения прави но само им драскам боята. Незнам с какво орядие да го играя.
                              И двете са важни. Обикновено ако ББ е висока, поражението е сравнително ниско и обратното.
                              Аз лично предпочитам висока бронебойност, защото съм добър стрелец - нямам проблем да уцеля, искам да съм сигурен, че ще направя поражение.
                              Според мен за Т-34-85 няма смисъл да се играе с гаубицата 122мм - това оръдие стреля само с експлозивни снаряди (HE - high explosive) и има минимална пробивност. Предимството е, че винаги правиш поражение, а ако случайно пробиеш - поражението е огромно.
                              Не е по-точно от 100мм D-10T оръдието - точността на 122 е 0.5, а 100мм - 0.37.

В случая колкото по-ниска е тая стойност, толкова по-точно е оръдието.

Последното 85мм е даже още по-точно - 0.32, но му липсва и пробивност, и поражение. Единствено по-бързата стрелба го спасява донякъде, но срещу по-тежки танкове е безполезно, според мен.
                              Пробвай и 85м, и 100мм - виж кое повече ще ти пасне. Аз предпочитам 100мм - когато играя този танк, обикновено стрелям отблизо и искам да съм сигурен, че ще пробие и ще направи поражение.

Gaden Gogi написа Виж мнение
                              Точно така!

bigbeer написа Виж мнение
                              Личното отношение е някак прекалени интимно.Дори "жертва" някак...Предпочитам да им казвам просто мишена или например цел,обект.Примерно поразих 4 цели звучи съвсем приемливо.А заклах 4 жертви е някак зловещо.
                              Трябва да си зловещ! Иначе никой няма да го е страх от теб!

Оная вечер разходих Е-75 - паднах се най-отгоре в таблицата. Срещу мене налазиха някви дребосъци -4-5 парчета... Вместо да ги стрелям както ми падне, избих ги персонално, един по един, всеки от 100% до 0, както и да бягаха, както и да се криеха един зад друг. После... останалите просто се разбягаха, никой дори и не се опита да ми попречи да хвана флага, личното отношение плаши
                              Last edited by feersum; 11-01-2012, 10:02.
                              "Мы летим, ковыляя во мгле, Мы ползем на последнем крыле. Бак пробит, хвост горит и машина летит. На честном слове и на одном крыле..."

Comment

За интимни работи М7 е много приятна машина, бърза, оръдието прибив амного, стреля много бъзо...вярно картонена е , но пък е забавно, тази сутрин докато чаках жената да се нарисува си пуснах една битка, паднаха се мините....и един Е-75 или беше КТ...не се загледах много, той докато се занимаваше с нашите ИС-ове, аз го заобиколих,и почнах да си го помпя...той ме осети, тръгна на зад, и долепи задника си в мен....и тъкмо да стане забавно един слъгер ме гръмна (същияъ го бях оставил на 20% докато той се криеше на площадката в северната база...успях и един тигур на порше да надупча, и един Пз4...ама с 30 снаряда в минута и към 150 налични, много неща могат да се натворят.

Иначе друго ми прави впечатление- страшно рядко виждам пършинги и патони, но когато се падне такъв половината отбор дружно реве "трепнете пършинг/патон-а" . Явно е много неприятен на повечето, но в същото време малко хора играят с такова. Странно.

Comment

Working...
                                X