Съобщение

Collapse
No announcement yet.

World of tanks

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

и аз така развивам в момента вчера взех stug III сега събирам и за grille
    междудругото в този клип за Hummel как го правят тоя номер дето сякаш като че ли мерника ми се стори, че следи сам целта...

Comment

Това е автоматичното прицелване, за да го включиш трябва да прихванеш врага (целта) и да натиснеш дясното копче на мишката. Преди следеше целта и изчисляваше траекторията й (тоест малко преди нея взависимост от движението й), но сега я следи само върху средата на танка. Поне аз така забелязах, понеже я бях спрял за няколко седмици.
      П.П. Аз играя на руската версия и не знам как е на Затворената бета.

Comment

Ако има някакъв шанс да се съберем всички който я играят и да играем аз се пиша Bladera666 ако някой ме е видял да си каже и той ника

Comment

ами няма ли някаква опция да си направим сървър там от стандарт батъл май се сменяше нещо... или да се уговорим да влезем едновременно и може да се засечем

Comment

Да знаете, че от 8-ми tier и нагоре цената за ремонт става по-голяма от средните пари които изкарвате за една битка, и за това почва да сте леко на загуба (естествено много зависи от умението ви да играете и късмета ви в битката).

За това НЕ продавайте tier 7 танковете си. Аз продадох моя VK3002DB и много съжалявам. Тигъра няма да го продавам, и ще си купя VK3002DB отново.

Пример:
            поправка на VK3002DB (tier 7 German medium tank) - 6-9к кредита
            поправка на Panther (tier 8 German medium tank) - 13-17к кредита

и това е без да се смятат амунициите
            Last edited by StrEagle; 24-11-2010, 15:52.
            War, war never changes..

Comment

Ба, DB-то толкова го харесвам, абсурд да го продам.
              albireo написа
              ...в този форум... основно е пълно с теоретици, прогнили интелигенти и просто кръчмаро-кибици...

Comment

Imperial написа Виж мнение
                За щурмовото оръдие Hummel чували ли сте?

http://www.youtube.com/watch?v=rebi9hhV7iE
                Малиии, това в играта нситина стреля в движение?
                Хубава трева с аимали разработчиците.

Comment

Играта е аркадна с използвани избрани елементи от реалността. Което я прави супер забавна.
                  albireo написа
                  ...в този форум... основно е пълно с теоретици, прогнили интелигенти и просто кръчмаро-кибици...

Comment

Osobennо как се пицат от 5-6 метра...Аз пък си мислех че моите изпълнения на Arsenal of Democracy са фантасмагорични....вчера почнах игра с българия, старт 1933, юни 1934 вече си имах няколко острова в пасифика, при това без български войник да е пролял и капка кръв...и всичко беше съвсем често...ако си имах десантни кораби щях да нападна англия и да я си я гепя...ама още нямам.

Comment

Аз си продадох IS-4 и си гриндя яко с Hummel-a, леките танкчета и Grille. Яко пара и екс падат така! Тежките са мъка и не са ми интересни вече!

Comment

Аз освен танковете от последната снимка, вече имам и KV, T-34-85, SU-85, SU-5, T1, M7, M7 Priest..
                        War, war never changes..

Comment

Бая свободно време имаш

Аз цикля по равно 3601 и DB, на ок. 30К xp съм и от Тигър и от Пантера.
                          albireo написа

Comment

Говори се че на около 10-ти ще има нов Soft Wipe..

Ааа VK3601 е много як - много се кефя хората като почнат да го обикалят за да ми излязат в гърба.. а бронята му е 100/80/80
                            War, war never changes..

Comment

Аз съм спрял да цъкам докато мине wipe, тогава директно ще си получа Пантерата.

Обаче надали ще е този месец.
                              Last edited by Imperial; 07-12-2010, 07:31.
                              albireo написа

Comment

И аз ще си взема Пантерка след уайпа. Ама продължавам да поцъквам, за да събера пари и експ, колкото се може повече.

Comment

Working...
                                X