Тогава по тази логика има ли полза от графа"Оплакване"?Работи ли въобще?
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Oплаквания, идиотизми и всякакви негативизми.
Collapse
X
-
don4o написа Виж мнение[ATTACH=CONFIG]23856[/ATTACH] Ето това се получи при невидимата ми среща с немската измислица WT auf E 100!!!!Трябва да ги забранят!!
Comment
-
don4o написа Виж мнение[ATTACH=CONFIG]23856[/ATTACH] Ето това се получи при невидимата ми среща с немската измислица WT auf E 100!!!!Трябва да ги забранят!!Клан [8282] .
Comment
-
Bloksir написа Виж мнениеАми то над 7 тиър,почти всичко е измислица!...
Comment
-
alfbandi написа Виж мнениеТоя плевник пък да е чак невидим.
Comment
-
Не е истина просто, 100% загуби...дори спечелени битки ги губихме...ама комплексна гавра. ММ-то- отбори Т8, само аз с чик-чи ри, зеолен, те с 5 зелени + патладжан...резултат амного на малко...но дори когато ММ-та се представи нормално (само една битка) аз си надрусах сума щета...и пак загуба...една камара от топ танковете с нула щета
Comment
-
Gaden Gogi написа Виж мнениеБррр, покрай това възкресение всякакви 43%-тови зомбита са изпълзели... и не стига това ами влизат по двама в платун...гнЪс
Comment
-
Концентрацията на малоумници в играта е правопропорционална на щедростта от мисиите. Сега направо не се трае. Как ми се иска да имам права да раздавам банове и да трия акаунти. Бързо щях да ги върна в Тиер 1, за да научат един път какво се очаква от тях. Удоволствието в такива дни от играта е с отрицателен знак!" Глупости правят умните хора. За останалите е ежедневие." Оскар Уайлд.
Колкото повече научавам, много повече откривам, че не знам.
Много лесно е да искаш, по-важно е да можеш, а най-добре е да го направиш.
Comment
-
Mu3epHuk написа Виж мнениеКонцентрацията на малоумници в играта е правопропорционална на щедростта от мисиите. Сега направо не се трае. Как ми се иска да имам права да раздавам банове и да трия акаунти. Бързо щях да ги върна в Тиер 1, за да научат един път какво се очаква от тях. Удоволствието в такива дни от играта е с отрицателен знак!
От месец-два моя статс не се е променил май.Сигурно има значение,че играя с машини,които не правят повече от 150 демидж при изстрел
Comment
-
Mu3epHuk написа Виж мнениеКонцентрацията на малоумници в играта е правопропорционална на щедростта от мисиите.
Comment
-
alfbandi написа Виж мнениеМалко я орязаха артилерията,пак са си разпасали коня. Просто е неиграемо при 3/4 артита 8/9 тиер.
Comment
Comment