Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Oплаквания, идиотизми и всякакви негативизми.

Collapse
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

Тогава по тази логика има ли полза от графа"Оплакване"?Работи ли въобще?

Comment

Click image for larger version

Name:	shot_145.jpg
Views:	1
Size:	327.5 КБ
ID:	539846 Ето това се получи при невидимата ми среща с немската измислица WT auf E 100!!!!Трябва да ги забранят!!

Comment

don4o написа Виж мнение
        [ATTACH=CONFIG]23856[/ATTACH] Ето това се получи при невидимата ми среща с немската измислица WT auf E 100!!!!Трябва да ги забранят!!
        Ами то над 7 тиър,почти всичко е измислица!Има и реални танкове,но се броят на едната ръка.Руското недорузомение е,че срещу тези измислици стоят реални танкове!Спокойно идиотите могат да пуснат кораба на Хан Соло,срещу 10 тиър.Или от онези двукраките,пак от Междузвезни войни!Честно казано аз като инсталирах играта не знаех,че е руска!Ако знаех,нямаше начин...но ме грабна графиката и гейма и така до сега.Абе вижда и се края на моя комп!Определено!

Comment

don4o написа Виж мнение
          [ATTACH=CONFIG]23856[/ATTACH] Ето това се получи при невидимата ми среща с немската измислица WT auf E 100!!!!Трябва да ги забранят!!
          Тоя плевник пък да е чак невидим.
          Клан [8282] .

Comment

Bloksir написа Виж мнение
            Ами то над 7 тиър,почти всичко е измислица!...
            По подобни и по други причини, от месеци играя 5 - 7 тиър и рядко посягам на по-големите машини.
            http://worldoftanks.eu/community/acc...lusBulgaricus/

Comment

alfbandi написа Виж мнение
              Тоя плевник пък да е чак невидим.
              Колега,думата (невидима) я употребих в смисъл че не видях от къде ме разстреляха!!!

Comment

Не е истина просто, 100% загуби...дори спечелени битки ги губихме...ама комплексна гавра. ММ-то- отбори Т8, само аз с чик-чи ри, зеолен, те с 5 зелени + патладжан...резултат амного на малко...но дори когато ММ-та се представи нормално (само една битка) аз си надрусах сума щета...и пак загуба...една камара от топ танковете с нула щета

Comment

Спуках се от смях
                  World of Tanks replay on wotreplays.com. skylinegtr92

Comment

Бррр, покрай това възкресение всякакви 43%-тови зомбита са изпълзели... и не стига това ами влизат по двама в платун...гнЪс

Comment

Gaden Gogi написа Виж мнение
                      Бррр, покрай това възкресение всякакви 43%-тови зомбита са изпълзели... и не стига това ами влизат по двама в платун...гнЪс
                      Аз за това в такива дни нагоре от тиър 5 не припарвам,поне да знам,че най-вероятно играя с нюбове които не разбират а не да се чудя как аджеба шамандурата Х е взел тиър 10 танкът Y с толкова лоша игра.

Comment

Концентрацията на малоумници в играта е правопропорционална на щедростта от мисиите. Сега направо не се трае. Как ми се иска да имам права да раздавам банове и да трия акаунти. Бързо щях да ги върна в Тиер 1, за да научат един път какво се очаква от тях. Удоволствието в такива дни от играта е с отрицателен знак!
                        " Глупости правят умните хора. За останалите е ежедневие." Оскар Уайлд.
                        Колкото повече научавам, много повече откривам, че не знам.
                        Много лесно е да искаш, по-важно е да можеш, а най-добре е да го направиш.

Comment

Mu3epHuk написа Виж мнение
                          Концентрацията на малоумници в играта е правопропорционална на щедростта от мисиите. Сега направо не се трае. Как ми се иска да имам права да раздавам банове и да трия акаунти. Бързо щях да ги върна в Тиер 1, за да научат един път какво се очаква от тях. Удоволствието в такива дни от играта е с отрицателен знак!
                          Карай я по спокоВчера загуба след загуба на връткиВинаги съм в първата тройка по демидж,но губим!Ма не ми пука,каквото такова.Сетя се по някой време за статса,погледна,усмихна се и играяИма всякави играчи,слаби добри,нафантазирани.Има които следят всяка стотна от статса и т.н.
                          От месец-два моя статс не се е променил май.Сигурно има значение,че играя с машини,които не правят повече от 150 демидж при изстрел

Comment

Mu3epHuk написа Виж мнение
                            Концентрацията на малоумници в играта е правопропорционална на щедростта от мисиите.
                            Най-смешното е че тези същите малоумници практически не могат да се класират за наградите в мисиите, особенно ако критерият не е "топ 10 а "топ 5".

Comment

Малко я орязаха артилерията,пак са си разпасали коня. Просто е неиграемо при 3/4 артита 8/9 тиер.
                              Клан [8282] .

Comment

alfbandi написа Виж мнение
                                Малко я орязаха артилерията,пак са си разпасали коня. Просто е неиграемо при 3/4 артита 8/9 тиер.
                                Така е! Артилерията е най-гадното нещо в тази игра!
                                http://worldoftanks.eu/community/acc...lusBulgaricus/

Comment

Working...
                                X