Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Oплаквания, идиотизми и всякакви негативизми.
Collapse
X
-
Тази вечер няма такъв малшанс. Пуска сме с ТОТАЛНИ дебили. Дори думата дебил е измислена, за да опише същността на тези празноглавци във WOT. Как ги подбира този мач мейкър, но има крайна разлика в уменията на играчите. Изключително неравнопоставяне. Ако не ме убият твърде рано, винаги съм първи или втори в отбора, но сам победа няма как да извоювам. Вече ме избива на нерви. Поредни 4 загуби и то в отбор с глупаци. Току-що бях пръв по точки с моя КВ-1С в рунд срещу седмици и осмици. То бива кретени, че и то такива с кланове, които имат по 20к битки, но като имат вакуум между ушите ми развалят кефа от играта. Оставам сред последните оцелели и взе да ми писва. Тръгнали с много по-добри танкове от моя, а умират сякаш това им е целта в играта. Днес снарядите ми са критично неточни. Преобладаващо попадат по контура на кръгчето на мерника. Понякога шансът да не улуча е минимален, но днес се случва твърде често! Колко пъти ми се случи цел на живот и смърт и забележете - снарядът решил да отиде във веригите при къса и средна дистанция... Съответно ме довършват с усмивка на лице. Днес поредните гаври с мен. Улучвам странично КВ-1С и му вземам 333 точки здраве при положение, че винаги е поне 350-390 че и до 420! Няколко пъти не пробивам със златен(не е рикошет), а с пикливи малокалибрени си дупчат като иглички. Та днес се случи случи една от големите гаври - Улучих от разстояние може би 70-80 метра Grille и забележете - не пробих! Все пак го улучих отново на същото място и тогава го взех. А иначе не ми е пробивал и в Hetzer и Stug, които винаги вземам с 1 попадение. На един Хетцер ми трябваха три снаряда - първият не влезе , вторият рикошира и го взех едва с третия и то като при трите изстрела бяхме съвсем близо с уличен бой. Рикоширал ми е в съветския Т-28, който не го броя за танк с броня. Всичко изтърпявам, но най ме е яд за малоумните съотборници. През деня играх няколко игри с Хумела и съответно победите ни бяха около 30 %. Нито някой се връща в базата, когато се вижда, че предстои да бъде завладяна, нито някой ме пази, нито спотват като хората. Бива ги единствено да мрат по норматив за време. На път съм да гърмя по съотборници и най-вече по многознайковците, които хем че не допринасят с нищо, хем много акъл раздават." Глупости правят умните хора. За останалите е ежедневие." Оскар Уайлд.
Колкото повече научавам, много повече откривам, че не знам.
Много лесно е да искаш, по-важно е да можеш, а най-добре е да го направиш.
Comment
-
До момента от 23 битки имам 20 загуби !!! Скапания ММ ме пуска само с некадърници с по 2000-3000 рейтинг. Купих си ИС-3 и след 5-6 битки не мога да си взема опита х2. За сега спирам, но ако и вечерта е така или си подарявам акаунта на първия заинтересован, или продавам всички машини с екипажите и й бия "Х" на играта!
Comment
-
ckok_nogckok написа Виж мнениенекадърници с по 2000-3000 рейтинг.!
Comment
-
Аз рейтинг не искам! Искам поне двама-трима от отбора да имат сиво между ушите. Започва битката, половината са стокови, следва активност след 5-10 сек. (време, необходимо да заемат стратегически позиции), появяват се поздравителни адреси: "Siema","kto PL?", "Moin",...след това започват едно чудене накъде да тръгнат, спират се пак да върнат уважително приветствията, ...т.н. За сега си играя с L.Tr.-а, поне знам, че нищо не мога да очаквам.
Comment
-
Bloksir написа Виж мнение[ATTACH=CONFIG]23554[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]23555[/ATTACH]
Идиотизъм е да играя с тези два прекрасни танка,срещу руския матч-мейкър!!!Да си ги вземат и да си играят,комплексарите.......
Comment
-
BacillusBulgaricus написа Виж мнениеУикенда дойде и от вчера Ам-гълите пак са на терена. Едноклетъчни идиотчета." Глупости правят умните хора. За останалите е ежедневие." Оскар Уайлд.
Колкото повече научавам, много повече откривам, че не знам.
Много лесно е да искаш, по-важно е да можеш, а най-добре е да го направиш.
Comment
-
и11 написа Виж мнениенещо куца в баланса на играта май, или съм от много по-силния отбор и бием 10-0, или съм от много по-слабия и падаме 0-10, и в двата случая е пълна скука играта
Comment
-
Какво става днес бре?Направил съм с различни танкове 10 врътки и имам само 5-6 попадения.Всико друго рикушети!!!Няма значение оръдието какво е,105,88,75.танковете по които съм стрелял не са кой знае високо ниво т.е.пробивам без проблем.При вас забелязвате ли такава аномалия.Общо сиг.съм изстрелял към 50-60 снаряда.Значи едва 10% са попадение с щета!
Comment
-
ckok_nogckok написа Виж мнениеДо момента от 23 битки имам 20 загуби !!! Скапания ММ ме пуска само с некадърници с по 2000-3000 рейтинг. Купих си ИС-3 и след 5-6 битки не мога да си взема опита х2. За сега спирам, но ако и вечерта е така или си подарявам акаунта на първия заинтересован, или продавам всички машини с екипажите и й бия "Х" на играта!
Comment
Comment