Верно всичката руска работа е идиотска и на тия не им става хубаво ако не ги мразиш. Даваш им една камара пари за дигитален танк, още две камари за премиум акаунт, и като награда те пускамс МНОГО подбрани ОЛИГОФРЕНИ....и преди се е случвало...ама сега подборката е найстина само най високо качество. при това не ботове, ботове стрелят точно и не се врат да умиргат , а само подбрани олигофренчета дето целта в играта им е да умрат още първата минута...а отсреща му пуска все опитни играчи нагибатори...тъкмо проверих 33% победи, което толкова ниско дори ботовете не могат да го докарат...а най странното е че въпреки ниският процен средният ми опит за вечерта е по-виско от средният ми изобщо....поне два дни почивка и опрделено няма да си подновя премиума...след 250 дни когато изтече ,много ме е яд че се вързах дългосрочно, тия определено имат много странно разбиране как да радват добрите клиенти.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Oплаквания, идиотизми и всякакви негативизми.
Collapse
X
-
bruchpilot написа Виж мнениеСнощи от девет боя имам една победа и за съжаление не само снощи беше така. Днес си направих майтапа да погледна статистиката и се установи, че за последните седем дни съм паднал от 53% на 46% победи!
След две откоса отровни коментари по рашките в официалния форум влязох два пъти в черна серия.
Едната беше особено впечатляваща - май 28 % победи от 42 битки или нещо от сорта
Продължиха по около седмица всяка, после нещата се нормализираха до обичайното ми нубско ниво
Забранил съм си вече да влизам там, ако по нашите пишат нещо - пишат. Ако не пишат - значи не е важно.
Comment
-
bigbeer написа Виж мнение+1 Моя изтече преди месеци и не го поднових.
Comment
-
veso_t написа Виж мнениеНещо да си се изявявал по официални форуми или подобно?
След две откоса отровни коментари по рашките в официалния форум влязох два пъти в черна серия.
Едната беше особено впечатляваща - май 28 % победи от 42 битки или нещо от сорта
Продължиха по около седмица всяка, после нещата се нормализираха до обичайното ми нубско ниво
Забранил съм си вече да влизам там, ако по нашите пишат нещо - пишат. Ако не пишат - значи не е важно.
Gaden Gogi написа Виж мнениеИ аз 33,33%. ама съвсем не всичко ми е червено, явно съм се опъвал доста, ефективностм капване, защита, опит и оцеляване са ми зелени
P.S. Така и така съм си самолетъджия, що да не пробвам пък така наречения "конкурентен проект"
Comment
-
BacillusBulgaricus написа Виж мнениеТая вечер статистиката ми е 14 загуби и 3 победи. Айде да пускат параходите, че това се не трае вече.
Ще се оплакват че разрушителите са ОП щото не могат да им избягват торпедата и не могат да ги уцелят с главния калибър,че са им много бързи.Ще се бутат между 5-6 врази с мисълта "My gunZ big and my ship stronK i crush all nabZ" и след като логично цункат дънцето "U noobs,u hackers REPORT!!! OP!!! NERF!!!"
Тааа такива работи очаквам...
Comment
-
Преди минути в една битка, четири едноклетъчни говеда от нашия отбор, още в първите минути на битката се удавиха един след друг в различни точки на картата и без да са в общ взвод или клан, тоест не са се наговаряли да го направят! ЧЕТИРИ! Четири кухи шотландски гайди измряха от дива нубария! Отхапах си от бюрото от яд!
Comment
-
BacillusBulgaricus написа Виж мнениеПреди минути в една битка, четири едноклетъчни говеда от нашия отбор, още в първите минути на битката се удавиха един след друг в различни точки на картата и без да са в общ взвод или клан, тоест не са се наговаряли да го направят! ЧЕТИРИ! Четири кухи шотландски гайди измряха от дива нубария! Отхапах си от бюрото от яд!
Comment
-
Bloksir написа Виж мнениеВчера пинга на БТК,лолко ви беше.Моя стигна от 300-500.
Comment
-
Bloksir написа Виж мнениеВчера пинга на БТК,лолко ви беше.Моя стигна от 300-500.
Comment
Comment