Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Oплаквания, идиотизми и всякакви негативизми.

Collapse
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

Броят битки сам по себе си не е решаващ!

ВЗ-121 го изкарах с около 1000 битки по цялата му линия... НО ползвал съм свободен опит за някои модули и 120 го игрех само на промоции от х3 нагоре.
    В резултат на това имам Т10 изкаран за 1000 битки по линията, но го гриндя от преди 12к битки

Ако се хванат две линии с кореспондиращи модули нещата ще вървят доста бързо. Първите 2 т10 могат да се изкарат за 3к битки след това става по-лесно.Проблемът не е в изкарването им като опит, а в купуването.За закупуването на моите 6 Т10 само Щуга е направил над 5к битки, за да ги финансира.Според мен е редно и тези битки да бъдат отчетени.Ако се играе с премиум ще е доста по-различно.

В момента за ~315 битки имам Rhm като пак свободният опит е играл основна роля във взимането на оръдията от Т5 нагоре.
    Ако взема за пример другите ми танкове ще ми трябват още 600 битки, за да отворя Т10 с което ще се вместя в 1к за Т10.Купуването му обаче е друга бира и изобщо битките необходими, за да издържам Т8 и 9 докато го гриндя също са от значение.
    Last edited by Ultramarine; 11-03-2014, 00:55.
    Nobody has three balls but some people have two very good ones!

Comment

Ultramarine написа Виж мнение
      Броят битки сам по себе си не е решаващ!

ВЗ-121 го изкарах с около 1000 битки по цялата му линия... НО ползвал съм свободен опит за някои модули и 120 го игрех само на промоции от х3 нагоре.
      В резултат на това имам Т10 изкаран за 1000 битки по линията, но го гриндя от преди 12к битки

Ако се хванат две линии с кореспондиращи модули нещата ще вървят доста бързо. Първите 2 т10 могат да се изкарат за 3к битки след това става по-лесно.Проблемът не е в изкарването им като опит, а в купуването....
      ....... и изобщо битките необходими, за да издържам Т8 и 9 докато го гриндя също са от значение.
      Странно винаги ми се търкаля непотребен свободен опит, който няма къде да набутам за нещо смислено. С времето си изработих практиката, когато мине нед 500к да му измисля някакво приложение.

Относно кеша процидирам по сходен принцип. Между 2 големи промоции, от нормална игра, ми се събират 2-30 мил. сребро. На промоцията го набутвам цялото за каквото там са пуснали. Правя битки за пари, само когато приятел зацикли в тази насока. Повече за компанията, отколкото за кеша. Практически всяка битка с машина от гаража ми носи различна по стойност печалба. Разбира се, трябва да отбележа че всички машини са оборудвани с модули, снаряди и консумативи по промоциите и реалния разход ми е само ремонта, ако има такъв.

Comment

bigbeer написа Виж мнение
        Странно винаги ми се търкаля непотребен свободен опит, който няма къде да набутам за нещо смислено. С времето си изработих практиката, когато мине нед 500к да му измисля някакво приложение.

Относно кеша процидирам по сходен принцип. Между 2 големи промоции, от нормална игра, ми се събират 2-30 мил. сребро. На промоцията го набутвам цялото за каквото там са пуснали. Правя битки за пари, само когато приятел зацикли в тази насока. Повече за компанията, отколкото за кеша. Практически всяка битка с машина от гаража ми носи различна по стойност печалба. Разбира се, трябва да отбележа че всички машини са оборудвани с модули, снаряди и консумативи по промоциите и реалния разход ми е само ремонта, ако има такъв.
        Това с премиум или без?

Аз толкова опит не събирам, но винаги имам достатъчно за оръдие или важен двигател на нов танк.В момента имам около 60к и в близко бъдеще няма за какво да го ползвам така че ще продължава да расте.

Аз също се възползвам максимално от промоциите, но такива парични стойности никога не съм постигал 10мил. ми е максимума.
        С всички танкове до Т7 включително съм на +, Т8 почти се издържат, но АМХ 50 100 ми е зареден за кланови/ротни/ЕСЛ и винаги е на минус.Т9 са ми по-скоро на минус, в добри дни се издържат, но не носят нищо отгоре.Т10 са стабилно на минус в лоши вечери съм по над милион вътре Т10 обаче са заредени само с премиум консумативи и около 30-40% от боекомплекта е злато.
        Когато по някаква причина спечеля премиум акаунд всички танкове почват да носят пари, независимо с какво са заредени.

В моя случай разходите по самите танкове са много големи, дори и в най-добрите игри съм изтъргувал повечето си НР и ремонта е солен.Не минава игра без ползван консуматив, а когато са три започвам от 60к загуба.Като добавим и факта, че стрелям много разхода ми на снаряди е сериозен при 30% боекомплект злато нещата стават много сериозни.Имал съм лоши загуби с по над 100к загубено сребро.

Comment

По сходен начин стоят нещата и при мен с няколко малки нюанса. Возя на големите калибри само по 5, а на бързо презареждащите по 10 златни снаряда. На барабанлиите - 2 златни барабана. Играя основно Фланкер, което ми позволява да целя доста бордове и меки задници . Изработил съм рефлекс да използвам златните не като извънреден, а като трети тип стандартен снаряд. Основно за челна стрелба над средни дистанции, което при моя стил на игра е рядко. Най-същественото, купувам златни в количества по промоциите и практически ми излизат на половин цена. Сериозна печалба реализирам и от златен консуматив. Играя стандартно с по 1 такъв. Най-често червен бензинец, понякога пожарогасител или дажби. Единствено Бата и 2-3 силно бронирани кошници търкалям със 2 ремонтни комплекта. От как спрях гринденето и излязох от клан, джиткам основно ниски нива танкчета за едното удоволствие ( за мен ниски са всички под лвл 9 ). Отделно стрелям малко, рядко над 12-15 изстрела на битка, като над 80% , а често и всичките са ми със щета.

Докато играех кланови носех по 3 златни консуматива и пълен боекомплект злато, понякога излизах от губещите битки със над 200к вътрешно. От как преустанових тази практика, нямам паричен проблем при стандартен акаунт. Разбира се отдавна не играя сериозно, а по скоро се лигавя с играта.

Comment

А как става номера със 2 рем. комплекта, или единия трябва да е голям, с два обикновени не става май.
            Клан [8282] .

Comment

alfbandi написа Виж мнение
              А как става номера със 2 рем. комплекта, или единия трябва да е голям, с два обикновени не става май.
              Един голям и един малък, аз големият ремонтен и голямат ааптечка ги ползвам повече заради бонуса който дават.....до сега не ми се е случвало да оцелея след толкова тъпаник че има смисъл да ползвам и вторият комплект....но то е и до стил на игра

Comment

Хора, не знам как е при вас, но имам чувството, че тази игра от ден на ден я о***ат все повече и повече...
                Снощи от девет боя имам една победа и за съжаление не само снощи беше така. Днес си направих майтапа да погледна статистиката и се установи, че за последните седем дни съм паднал от 53% на 46% победи! Иначе казано, официално вече съм сиемка, да ми е честито Добре, че идва лятото и ще мога пак да си човъркам аеропланите, вместо да се занимавам с тъпи руснаци

Comment

68% вчера, просто спрях да гриндя машините нужни за кланови и си правя кефа, въпреки че също ме пускаше с невероятни баламурници...и в същото време много добри играчи насреща....отделно ММ-да се старае да ме пуска срещу такви амашини срещу които танка хем няма броня хем няма оръдие.
                  Реши ли ММ-да се гаври единственото лечени е е1- 2дни почивка и/или вмного внимателна игра, такак се избягват загубите поради прибързване, отделно целта е да оцелееш, аз съм го забелязвал че много често се губи спечелена битка ако аз падна рано. Другото е ако видиш че някой фланг остава празен д аотидеш и да се стараше да го държиш максимално дълго с надеждата че на другият идиотите ще успеят просот с масат аси да пробият...не винаги се получава но няма какво друго да направиш.

Comment

Gaden Gogi написа Виж мнение
                    68% вчера, просто спрях да гриндя машините нужни за кланови и си правя кефа, въпреки че също ме пускаше с невероятни баламурници...и в същото време много добри играчи насреща....отделно ММ-да се старае да ме пуска срещу такви амашини срещу които танка хем няма броня хем няма оръдие.
                    Реши ли ММ-да се гаври единственото лечени е е1- 2дни почивка и/или вмного внимателна игра, такак се избягват загубите поради прибързване, отделно целта е да оцелееш, аз съм го забелязвал че много често се губи спечелена битка ако аз падна рано. Другото е ако видиш че някой фланг остава празен д аотидеш и да се стараше да го държиш максимално дълго с надеждата че на другият идиотите ще успеят просот с масат аси да пробият...не винаги се получава но няма какво друго да направиш.
                    Лошото е, че и отпуската вече не помага - от месец съм почти спрял да играя, но освен моментни проблясъци подобрение няма! В това време съкланниците мачкат на поразия, но естествено ако някой реши да влезе в взвод с мен и хайде моментално 4-5 загуби под ред. И най - тъпото е, че колкото по - добре играя, толкова повече падам. Туй най - много ме ядосва...
                    P.S. За поддържането на празното направление обаче съм на противоположното мнение - правил съм го много пъти, но тъй като няма никакъв смисъл от известно време си самоналагам да ходя със стадото - поне преди да умра успявам да пострелям като хората.

Comment

bruchpilot написа Виж мнение
                      P.S. За поддържането на празното направление обаче съм на противоположното мнение - правил съм го много пъти, но тъй като няма никакъв смисъл от известно време си самоналагам да ходя със стадото - поне преди да умра успявам да пострелям като хората.
                      Da ама това почти 100% гарантира загуба, освен защото единият фланг ще падне моментално, после защото рядко има карти на които всички танкове д амогат да минат по едно направление без да си пречат.

Comment

Da ама това почти 100% гарантира загуба, освен защото единият фланг ще падне моментално, после защото рядко има карти на които всички танкове д амогат да минат по едно направление без да си пречат.
                        Не, че стоенето сам на едно направление води до много различен резултат от този :

Поражение
                        Highway 12.3.2014 г. 17:31:35 ч.
                        StuG III Получено: опит 1213 сребро 28331
                        : Top Gun, mainGun, Mastery Badge: "Ace Tanker"

Но поне има шанс да стане и така :

Победа!
                        Airfield 12.3.2014 г. 18:19:00 ч.
                        StuG III Получено: опит 1351 сребро 27166

Понякога е просто въпрос на шанс.
                        Last edited by bigbeer; 12-03-2014, 20:32.

Comment

Процентът ми победи се е закрепил на едно ниво и не мърда от там при това и дневният/седмичният е близо до това ниво - 57-60%.Т.е нито напредвам сериозно нито пропадам.

Супер добрите ми игри са изравнени с много лошите и дори да имам лоша вечер след ден два пък ми врзъва здраво, така че аз лично не споделям мнението, че ММ-то може да е наказателно толкова дълго време, че да повлияе на процента победи в средносрочен и дългосрочен период.При лошо стечение на обстоятелствата може за няколко дни нещата да вървят надолу, но ако продължава постянно значи нещо друго не е наред.

Имам някакви изградени позиции по картите, които си ползвам и обикновенно ми носят успех.Играта и балансът в нея обаче постоянно се променят, играчите научават как се контрират определени тактики.В резултат на това позиция, която доскоро ми е носила голям успех вече ме връща в гаража за 2мин.Обикновенно и давам шанс още няколко игри, но като видя, че не става просто я зарязвам колкото и печеливша да е била в миналото. Веднага се сещам за южната база на Степите - една много успешна за мен позиция беше съсипана и се наложи да намеря нова.

И това е само един аспект - същото важи и за танкове, подходи, избор на противници.Ако не си променяме играта според това как се променят нещата старите подходи, които са носили успех сега са просто ненужни.

Колкото до подкрепата на фланга - аз подхождам малко по-сложно към ситуацията, т.е. не стоят само вариантите отивам да го подкрепя или го оставям.
                          Понякога умишлино оставям даден фланг да се срине и чакам противника да дойде в базата.Или пък форсирам атаката на печелившия фланг, за да взема базата преди противника.
                          Отивам да помагам на пропадащ фланг само ако има моне 2ма оцелели, за да си разпределим огъня и съм преценил, че ще спечеля фланга.Никога не отивам с идеята да забавя противника докато нашите избутат от другата страна, защото на другите просто не може да се разчита, обикновенно действат бавно и са страхливи или самоубииствено настроени.

Обикновенно съм много агресивен и губя много живот по време на битката, но когато видя, че отборът се задъхва се кротвам и започвам да пазя НР за края на битката, защото съм наясно, че вероятно ще трябва да се справям с по-многоброен противник.

Общо взето първоначалната ми идея е да направя всичко, за да набия много поражение, но ако нещата тръгнат на зле започвам да играя за победа дори и това да означава да скоча пръв, за да тръгнат останалите.

Comment

Започвам да мисля, че където и да ходим, при вече изработен стил на поведение, резултата е сходен. Нарочно тръгнах 2 битки с масовката. Съществена разлика нямаше.

Победа!
                            Cliff 12.3.2014 г. 18:34:08 ч.
                            StuG III Получено: опит 838 сребро 18403
                            : mainGun, Mastery Badge: "2nd Class

Severogorsk 12.3.2014 г. 18:42:58 ч.
                            StuG III Получено: 1390 103043

Kaто цяло с масовката наливам по-малко дмж, от там и паричките падат. Другото е същото.

Comment

Ultramarine написа Виж мнение
                              така че аз лично не споделям мнението, че ММ-то може да е наказателно толкова дълго време, .
                              Аз пък вярвам, тази вечер, ВСЯКА битка ме пуска с отбор олигофрен, и вярвай ако щеш но задължително с тиим килър. Отделно аз съм с много странна машина която се пробива малко...но сега 3/4 от чуждият отбор е с машини които ме пробиват от раз...отделно опитни играчи- което се познава от раз още преди биткат аи без XVM като ги видя че са с подаръчни танкове от преди бая време...познайте после какъв е резултата.

Comment

Аз пък вярвам, тази вечер, ВСЯКА битка ме пуска с отбор олигофрен, и вярвай ако щеш но задължително с тиим килър. Отделно аз съм с много странна машина която се пробива малко...но сега 3/4 от чуждият отбор е с машини които ме пробиват от раз...отделно опитни играчи- което се познава от раз още преди биткат аи без XVM като ги видя че са с подаръчни танкове от преди бая време...познайте после какъв е резултата.
                                +1

Comment

Working...
                                X