Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Oплаквания, идиотизми и всякакви негативизми.
Collapse
X
-
don4o написа Виж мнениеТова е следващата битка!Пак нямаше време!
Comment
-
feersum написа Виж мнениеКолеги, излишно много нерви хвърляте.
Comment
-
ckok_nogckok написа Виж мнениеГоре-долу и при мен е така. На "Сиемките" не трябва да се позволява достъп, дори до интернет! Иначе в последно време все по-често ми минава през главата да си продам всички машини, барабар с екипажа и да изтрия играта, за да не се изкушавам да я играя.
Comment
-
don4o написа Виж мнениеНе знам тук ли да пиша!Заради мисиите играя в момента с Т-34-85,убих маса врагове а не ми дава на 5 машини по 25000!Аз ли нещо бъркам?Кажете моля!Просто не ги отчита!
Comment
-
Да питам дали в обозримо бъдеще от War gaming се предвижда да " пипнат " мач мейкъра, така че да има поне мааалко равнопоставяне в силите между двата отбора? Два поредни дни съм на отрицателни победи за деня, като в повече от половината игри единият отбор буквално помита другия. Унищожава го без да спира атаката си. Тук е вече въпрос на късмет от кой отбор ще те пусне този мач мейкър. Специално след две такива крайно унищожителни за нас битки гледах статистиката на съотборниците си. Такива тиквеници... с между 44 и 48 % победи, като оцеляванията в битки варираха между 18 и 28 %. Как да играя с такива глупаци! Знам че умра ли, битката е почти напълно загубена. Много ме е яд, че давам всичко от себе си в играта, а съотборниците ми не се възползват дори като осветя враговете с риск за живота си. Още в началото на битката аз съм се отдалечил от базата, бързайки да заема възможно по-добра ключова позиция, която ми дава поглед над картата, а другите или тръгват 5 секунди след началото, или се стрелят един друг и се обиждат, или препречват взаимно пътя си и се самоблокират... Култовото в последно време е някой " капацитет " още в началото на битката да даде съвет да се кибичи в базата, защото целта на картата го изсисквала (при което биват унищожени без да окажат каквато и да е смислена съпротива) или другото което е, че в началото на битката всички се изсипват в една посока... дали за завземане на неокупирана база, дали за ръшване на вражеските позиции, при което резултатът е срамна загуба, но явно не им пука, защото това им е целта в играта - да губят те и съотборниците им. Съгласен съм с мненията по-горе, че на някои играчи, не само на сиемките, трябва да се забрани използването на интернет... или наистина да им се направи отделен сървър за бавноразвиващи, като за такива да се определят по някаква скала - победи, отношение убийства/умирания, оцеляване в битки, щети по врагове. Просто не може да се играе, ако нищо не се направи по въпроса. Битките вече не се решават от това в кой отбор има по-добри играчи, а в това в кой от отборите малоумниците са по-малко! Понякога един глупак +/- може да наклони везните за крайният резултат. Просто ми омръзна.... след 4 поредни победи последваха 6 загуби и то защо? Аз затова им пиша да не влизат никога повече в тази игра. Ще си дам почивка... поне докато не се чуе, че мисиите наистина си заслужават и не са твърде ангажиращи по отношение на застояването пред компютъра. Душевният ми мир е по-важен от това да трупам фрагове. В тази игра наистина трябва да имаш късмет по отношение на мач мейкъра; уцелването на враг при условие, че ти е на мушка, а снарядът има съвсем различно от твоето мнение къде би следвало да попадне, да не говорим за понякога твърде абсурди и почти граничещи с невъзможното рикошети и непробиване на броня, която винаги съм пробивал, а този път " не ще ". Просто съм разочарован. Понякога играта ми показва среден пръст. След силно успешна за мен битка, задължително трябва да последват 2 до 3 загуби, иначе не става. Последният абсурд от днес е че със златен снаряд на моето КВ-1С ударих СУ-100 и му взех 240 здраве, вместо 340, дори 400! Със златен не пробивам и ИС... Ще продължа да следя форума. Поздрави!" Глупости правят умните хора. За останалите е ежедневие." Оскар Уайлд.
Колкото повече научавам, много повече откривам, че не знам.
Много лесно е да искаш, по-важно е да можеш, а най-добре е да го направиш.
Comment
-
Голямо пипане не се очаква.
Официално мачването се прави по теглата на машините, а неофициално "злите езици" твърдят, че по-добрите играчи ги хвърля в битки със слаби съотборници за компенсация.
В идния пач ще се пипа по мачмейкинга на десетките... Което нас не ни вълнува чак толкова."Мы летим, ковыляя во мгле, Мы ползем на последнем крыле. Бак пробит, хвост горит и машина летит. На честном слове и на одном крыле..."
Comment
-
Mu3epHuk,промени малко тактиката за релаксиране!Започни някой танк от дървото!Аз бях същия Стигнах дъното на нервната система и разбрах,че требе да се промени нещо.Почти съм се отказал да пускам 9-10 ниво(поне засега)Карам лечението с арти и нивата 5-6.Особенно разтоварващо и неангажиращо са 2-3 ниво.Все едно играеш mario bros
Другия вариант е да се здържаш и да играеш от втора линия със среден танк или ТД около базата.И да не ти пука!Все пак е само една играПоне при мен дава резултат тази стратегия.Все още имам проблем с оставането ми на втора линия,но или ще го преодолея или ще делна всичко!
Comment
-
Bloksir написа Виж мнениеMu3epHuk,промени малко тактиката за релаксиране!Започни някой танк от дървото!Аз бях същия Стигнах дъното на нервната система и разбрах,че требе да се промени нещо.Почти съм се отказал да пускам 9-10 ниво(поне засега)Карам лечението с арти и нивата 5-6.Особенно разтоварващо и неангажиращо са 2-3 ниво.Все едно играеш mario bros
Другия вариант е да се здържаш и да играеш от втора линия със среден танк или ТД около базата.И да не ти пука!Все пак е само една играПоне при мен дава резултат тази стратегия.Все още имам проблем с оставането ми на втора линия,но или ще го преодолея или ще делна всичко!" Глупости правят умните хора. За останалите е ежедневие." Оскар Уайлд.
Колкото повече научавам, много повече откривам, че не знам.
Много лесно е да искаш, по-важно е да можеш, а най-добре е да го направиш.
Comment
Comment