Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Oплаквания, идиотизми и всякакви негативизми.

Collapse
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

Аз пък не виждам кой знае какъв проблем в ботовете, повечето играчи се представят по-зле...проблемът е в ММ-а който вместо да разпредели равномерно ботове и идиотчета твърде често ги слага само в единият отбор, като резултат имаме победи в стил 2-3:15.
    Ако ги разпределяше по-равно на никой нямаше д аму пука че вместо 15:15 битката е 12:12 + по три мишени от всеки отбор

Comment

Gaden Gogi написа Виж мнение
      Аз пък не виждам кой знае какъв проблем в ботовете, повечето играчи се представят по-зле...проблемът е в ММ-а който вместо да разпредели равномерно ботове и идиотчета твърде често ги слага само в единият отбор, като резултат имаме победи в стил 2-3:15.
      Ако ги разпределяше по-равно на никой нямаше д аму пука че вместо 15:15 битката е 12:12 + по три мишени от всеки отбор
      така е само се чудя как с толкова малко битки са изкарали танкове от такива нива които не ги заслужават и после ги псуваме щото са да не казвам какви !

Comment

emkirov написа Виж мнение
        така е само се чудя как с толкова малко битки са изкарали танкове от такива нива които не ги заслужават!
        премиум акаунт, премиумни 8-ци, конвертване на опит, и воала.

Comment

Gaden Gogi написа Виж мнение
          Аз пък не виждам кой знае какъв проблем в ботовете, повечето играчи се представят по-зле...
          Много е досадно, когато "TOP" във вашия отбор - бот.
          Или в края на битка, когато отборът е 2-3 в танк ти осъзнаваш, че колега - бот.

Часто играю на СУ-76. На этих уровнях ботов много.
          Они часто находят укромные места на карте и их не видит противник почти до окончания боя.
          http://vseknigi.3dn.ru/publ/19-1-0-186

Comment

Според мен това е бот!По специално го играе бот с Т 34.Не може да има с този танк 2130 битки и да е на 45%!Кажете си мнението и вие!Click image for larger version

Name:	shot_092.jpg
Views:	1
Size:	349.1 КБ
ID:	538805

Comment

don4o написа Виж мнение
              Според мен това е бот!По специално го играе бот с Т 34.Не може да има с този танк 2130 битки и да е на 45%!Кажете си мнението и вие![ATTACH=CONFIG]22678[/ATTACH]
              На мен ми изглежда просто като на слаб играч.
              Peace Through Strength -- Victory Through Devastation

Comment

Има по-добри резултати с този танк от мен, а аз не съм бот, поне в трезво състояние
                У Штирлица было два танка он на них катался по очереди.
                Очередь возмущалась, но не расходилась.

Comment

http://www.youtube.com/watch?v=YFF_QfKjuVg на живо за ботовете

Comment

Преди малко ме помолиха да ползват акаунта ми за да играят с 10 ! Какво да коментираме за разни ботове и тем подобни аз се изненадах играл съм дълго за да стигна до 10 ниво без премиум при това !

Comment

Единственото странно е бройката, от друга страна има почти толкова битки и с артилерията.. а тя май не може с бот?

Comment

за следващия пач се планира блокиране на възможността да влизаш в бой докато имаш жив танк в битка и 0 опит и кредити за АФК/ливер играчите! както и наказание за трол взводовете във вид минимален опит и кредити за боя

Comment

Няма ли най сетне малко да орежат тия вафли и тем подобни ТД ужас са стоят на някой хълм и ти разказват играта без да ги виждаш !!

Comment

emkirov написа Виж мнение
                            Няма ли най сетне малко да орежат тия вафли и тем подобни ТД ужас са стоят на някой хълм и ти разказват играта без да ги виждаш !!
                            И на мен ми е трудно!Играя в момента два танка основноСТ-1 и ИС-8 . Особенно СТ-1 има ли вафли и падна ли им ме правят на дреб!ИС-8 е по маневрен и някак се скривам ама оня бункер е ужас!!

Comment

Е кажете ми какво се казва на това!!!М.....му!!Времето не ми стигна!В ръцете ми бяха!!!Click image for larger version

Name:	shot_093.jpg
Size:	374.9 КБ
ID:	538811Click image for larger version

Name:	shot_094.jpg
Size:	331.3 КБ
ID:	538812

Comment

Колеги, излишно много нерви хвърляте.
                                "Мы летим, ковыляя во мгле, Мы ползем на последнем крыле. Бак пробит, хвост горит и машина летит. На честном слове и на одном крыле..."

Comment

Working...
                                X