Съобщение

Collapse
No announcement yet.

8.6

Collapse
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

• Alex2004BG
    replied
    feersum написа Виж мнение
    A КВ-2 със 152мм ще изкарва снайпер медали като за световно
    Не съм сигурен, с новата точност медал "Снайпер" ще се взема по-трудно от "Войн", човек просто няма да може да се вреди.

Leave a comment:

• falcon_bg
    replied
    feersum написа Виж мнение
    А аз що не си ги взема и двата КВ-1 ми е любима машинка а КВ-2 царя на ТРОЛОЛО-то.
    КВ-1 със 122мм вече ще става ама с 85мм няма да има прошка!

Leave a comment:

• Gaden Gogi
    replied
    Alex2004BG написа Виж мнение
    точността се била подобрила с 5%
    Защо да не са 5%, статистиката е много разтегливо нещо. примерно може да е била 5% и + още 5 да стане 10.
    Нагласистиката може да се издигне до степен на изкуство

Leave a comment:

• feersum
    replied
    Zerg написа Виж мнение
    Подозирам, че вече КВ-1 ще се играе само с 122мм

Leave a comment:

• Zerg
    replied
    Перверзии в 8.6 - КВ-2 стреля по Маус от 650 метра.
    10 попадения от 13 изстрела с 152 мм оръдие - точността се била подобрила с 5%
    Подозирам, че вече КВ-1 ще се играе само с 122мм

Leave a comment:

• Alex2004BG
    replied
    falcon_bg написа Виж мнение
    Да и аз го забелязах това целих куполките на американски тежки в хълдаун с ИС от 250-300м и задника на английски ТД-та от 500м голямо реване падне ще е ако го оставят така.
    Проблема е че и ако го махнат пак ще падне голямо реване.

Leave a comment:

• falcon_bg
    replied
    Да и аз го забелязах това целих куполките на американски тежки в хълдаун с ИС от 250-300м и задника на английски ТД-та от 500м голямо реване падне ще е ако го оставят така.

Leave a comment:

• 1951
    replied
    Някои леки промени в бронирането в 8.6:

Внесены исправления в модели повреждения танков: СУ-8, СУ-85Б, Cromwell, Comet, Matilda Black Prince, СУ-5, СУ-76, Т95, Т92, M12, M41, M7 Priest, T57, G.W. E 100, G.W. Tiger, Hummel, Pz.Kpfw. V/IV, ИС-6, Pz.Kpfw. III/IV, Объект 268. Скринить арты: СУ-5, Т92, M12, M41, M7 Priest, T57, G.W. E 100,…

Leave a comment:

• Alex2004BG
    replied

Leave a comment:

• Петър Илиев
    replied
    Добре, защо на теста липсват сенките на танковете и лъщят толкова? А и цялото осветяване ми синее все едно гледам през слънчеви очила

Leave a comment:

• 1951
    replied
    Storm коментира някои резултати от теста:

- точността е повишена с 5%
    - мненията за новите звуци са поделени по равно - половината ги харесват, а другите не
    - съдбата на Super Pershing не е решена
    - статистиката показва, че артилерията е нърфена - паднала е точността и демиджа
    - камуфлажният фактор на всички танкове ще се базира на големината им
    - оправен е бъга с крашването на играта при разлеждането ан технологичното дърво

Leave a comment:

• 1951
    replied
    На бързо за промените по картите:

Leave a comment:

• 1951
    replied
    Storm за изводите от теста до сега и промените за следващия тест:

Пилим 8.6 изо всех сил. Самое важное - решили практически полностью откатить назад маскировку. Из изменений останутся: - увеличение роли масксети и камуфла. - измененные параметры незаметности техники (они были нормально перерасчитаны). - кусты будут чуток понерфлены (примерно 20%), но это же не в…

С две думи: крачки назад по отношение на камуфлажа (няма да има драстични промени, а леки корекции), няма да се нърфи артилерията повече, повишената точност ще се запази, ще се работи още по звука (който е ужасен) и ще се оправи бъга с невидимите танкове.

Leave a comment:

• Gaden Gogi
    replied
    Angelmr написа Виж мнение
    Трябва за компенсация да му дадат читав двигател, та поне да може да се кара като среден танк.
    Двигателя си е наред, проблемаът е че оръдието няма нищо общо с историческото, отделно двигателят на истинският е останал същият, но са променили предавателното число, така че скороста е паднала, но динамиката се е запазила...

Leave a comment:

• Angelmr
    replied
    Трябва за компенсация да му дадат читав двигател, та поне да може да се кара като среден танк.

Leave a comment:

Working...
X