Съобщение
Collapse
No announcement yet.
8.6
Collapse
X
-
Много е подвижен, спокойно се държа заедно с Пз.4-ки...но броня няма, поне до сега ен съм видял да е спряла нещо. Т5 средни го дупчат, оръдието е отвратно.
-
Eкселсиор- първо екипажа е съвместил с чърчилоидите, за горните ниво тряба странчиен радист. после танка е подвижен, много добре се врътка, орудието е отврат. парите са добре....с тази чочност срещу квасове е убер неприятно....повече впечатленеи по-късно...че една нормална игра съм нямал още...току що капнаха на насрещна битк аи май най-многоедин да бяхаме загубили...отидоха тима и капнаха...аз бях на друг фланг, а онези просто спаха иос е криеха зад къщите, прохоровка това.
Leave a comment:
-
Тоя пач е тотална подигравка с артито, не стига това с точността и презареждането, което сигурно щях да преживея някакси, обаче новия ММ направо ме изкарва от нерви, 80% от игрите са пълни с 5-6 левел скаути и средни танкове движещи се с 40-50(аз съм с GW Panther), то и преди беше трудно да ги уцелвам, ама поне бяха малко, а сега... последните ми няколко фрага бяха буквално от упор, чудя се тд ли играя вече или арти...
Leave a comment:
-
Новата механика на стрелбата не важи за артилерията, тя си работи на досегашния принцип.falcon_bg написа Виж мнениеНе казаха го вече няма безплатни танкове повече новите ще са ти като сиви петна в линията докато не ги проучиш и купиш.
А като се замисля че цялата тая врътка беше за да се изнърфи артито... а те взеха,че го направиха още по-привлекателно.
Казаха че с разтягането ще има по-малко артита във високите тиъри.Скриина който е показал Алекс показва обратното!
Казаха че ще нърфят точността здраво.Да ама само на хартия!Новите точности изглеждат ужасно на пръв поглед ,но като си помислим с новата механика на прицела това са си почти същите точности както при 8.5!
Казаха че с дългото презареждане артито ще е по-малко опасно. За кво ми е ниска скорострелност като ще има по 4-5 артита в битка да не говорим,че тиър 5-8 артитата ще трепят по двама с един изстрел!
Заключение: WG се издъни тотално! Вълна от ревльовци във форумите им след 3,2,1...
От един следобяд битки с GW Type E/GW E100 мога да кажа, че средната бройка на артилериите в тези нива е 3-3.5, което изглежда като намаление.
Нърфа за топ тиър артилерията си е сериозен. При мен Type E с модули сега се усеща като GW Tiger без модули в 8.5, та даже и малко по-зле.
Според мен обаче това само ще допринесе за вдигане нивото на хората играещи редовно арти - ниската скорострелност ще ги принуди да си вдигнат процента попадения.
Друго интересно е, че промените в сплаша всъщност ми разширяват достъпните места по картата, ако мога така да се изразя, вече мога с нормални снаряди да ползвам сплаш като елемент от играта си.
Нещо което ще продължава да го има са попаденията от артилерия докато се движите на пълна скорост - въпрос на време е да се свикне с новата скорост на снарядите.Аз например направих няколко такива удара днес, като един беше срещу WZ-132 на пълна скорост със сплаш.
Дупката между точните и неточните оръдия е сравнително намалена, а това изобщо не ми харесва!
Прецизните пушки усещат разликата, но аз и досега в рамките на 300-350м удрях почти всичко, промените ми дадоха повече точност в диапазона от 350-400м нагоре, но над 600м например разсейката пак си е голяма.
122мм на СУ-100 и 1С обаче и другите подобни се ползват от подобрена точност на всякаква дистанция.
Не помня досега 1С да ме е удрял докато се движи на пълна скорост от 100-150м.
Ако трябва да направя някакво сравнение СУ-100 със 122мм сега е много близко като точност до СУ-85 преди.
Leave a comment:
-
Колеги от доста време играя със су8 и си докарвах приличен доход с него. След новия пач изиграх за сега само две игри и в двете бях на загуба. Такова нещо не помня да ми се е случвало преди. Струва ми се че прицелването е по тегаво, нанесения дмг е много по малко въпреки че имах доста точни попадения, съответно и прихода е малък. Май наидтина са ги орязали артитата. Всичко това е наблюдение от само две игри все пак.
Leave a comment:
-
Не казаха го вече няма безплатни танкове повече новите ще са ти като сиви петна в линията докато не ги проучиш и купиш.bir4ok написа Виж мнениеАбе момчета аз така и не разбрах в крайна сметка, ще има ли компенсации с нови танкове плюс гаражи както беше едно време с ис 4 и кв или по скоро не. Вие които сте в Европейския вече трябва да знаете
А като се замисля че цялата тая врътка беше за да се изнърфи артито... а те взеха,че го направиха още по-привлекателно.
Казаха че с разтягането ще има по-малко артита във високите тиъри.Скриина който е показал Алекс показва обратното!
Казаха че ще нърфят точността здраво.Да ама само на хартия!Новите точности изглеждат ужасно на пръв поглед ,но като си помислим с новата механика на прицела това са си почти същите точности както при 8.5!
Казаха че с дългото презареждане артито ще е по-малко опасно. За кво ми е ниска скорострелност като ще има по 4-5 артита в битка да не говорим,че тиър 5-8 артитата ще трепят по двама с един изстрел!
Заключение: WG се издъни тотално! Вълна от ревльовци във форумите им след 3,2,1...
Leave a comment:
-
Точно така излизаStrEagle написа Виж мнениеИзлиза, че SPG-тата са със същия MM като и Heavy tanks.
Leave a comment:
-
Абе момчета аз така и не разбрах в крайна сметка, ще има ли компенсации с нови танкове плюс гаражи както беше едно време с ис 4 и кв или по скоро не. Вие които сте в Европейския вече трябва да знаете
Leave a comment:
-
Което значи,че моя Т29 редовно ще е в битки с онова чудовище ГВтигър П бая ще ми вкарва а шестички и петички ще ги трепе само със сплаша...StrEagle написа Виж мнениеИзлиза, че SPG-тата са със същия MM като и Heavy tanks.
Добре,че целия месец няма да мога да играя,че старият добър Geforce 8500GT сдаде багажа(в момента пиша с розово-лилави чертички по екрана и не мога да играя нищо по сложно от Stronghold:Crusader
) и така докато избера ново видео пък докато го взема то 8.7 вече ще е изгрял!
Така че приятни ви изнервяния с 8.6! МУХАХАХАХАХАААА!
Leave a comment:
-
Заповядай:feersum написа Виж мнениеДали някъде е изтекла актуална таблица за matchmaking-а? Интересно ми е как са разпределени артилериите.
Не мога да отворя официалния форум от тук...
Leave a comment:
-
Дали някъде е изтекла актуална таблица за matchmaking-а? Интересно ми е как са разпределени артилериите.
Не мога да отворя официалния форум от тук...
Leave a comment:
-
Първото ми впечатление e силно негативно!
Машините, чиито снаряди са били променени откъм цена се оказаха без снаряди, вече втора игра попадам на играчи, които са пуснали битка с артилерия без да имат снаряди.
За мен инвестицията да си презаредя машините беше ~500к, не знам какво им е на хората с много танкове.
Щуга се чувства малко по-точен, но не и драстично, за сметка на това новата формула за камуфлажа е сериозен нърф за него откъм камуфлаж - лампата ще ми гръмне от светене.
При руските оръдия промяната се усеща повече, но то е нормално.
Артилерията в средните нива за сега се усеща като силно доминираща - Т5-6 танкове срещат Т7 арти и въпреки повечето пропуски може да ни събира с един удар по двама.
С ъпдейта се включват и някакви нови опции за камерата и подобни шитни с които още не мога да се справя - силно дразнещо е, особено в моментите на преход от движение към спиране и обратно.
Leave a comment:
-
Ура! Чувствам се елитен!1951 написа Виж мнениеЪпдейтнахме се!
M4А2Е4 го няма в продажба!
Някакви впечатления досега?
Leave a comment:
Leave a comment: