Съобщение

Collapse
No announcement yet.

8.6

Collapse
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

• 1951
    replied
    Alex2004BG написа Виж мнение
    Разликата между играещите за победа и играещите за "удоволствие" ще се задълбочи...
    Което ще е финансово самоубийство за WG, а както знаем те не са идиоти в правенето на пари. Не очаквам промени, които да елитаризират играта, напротив. Смятам, че каквото и да правят ще е с цел улесняване на живота на масовия играч.

Storm се е изказал, че ще има сериозни промени по отношение на баланса като цяло и финансовите аспекти.

Leave a comment:

• Alex2004BG
    replied
    Imperial написа Виж мнение
    Честно казано ми е писнало от невидими ЩуГ-ве които клечат цяла игра в един храст и свършват с 10 фрага.
    С промените в 8.6 същия номер ще могат да го правят и дестроерите 10 тиър. Оръдията стават по-точни, маскировката става по-ефективна, кумулативите започват да работят както би трябвало. Разликата между играещите за победа и играещите за "удоволствие" ще се задълбочи... Идват интересни времена.

Leave a comment:

• Imperial
    replied
    Честно казано ми е писнало от невидими ЩуГ-ве които клечат цяла игра в един храст и свършват с 10 фрага.

Leave a comment:

• Ultramarine
    replied
    Ако това с камуфлажа стане факт - реално ще е нърф за повечето ТД-та.А по-голямата печалба ще е колкото да замаже положението.В моята игра с StugIII камуфлажа е сериозна част от изпълнението, като често играя агресивно и на ръба на спотването, дори и малък нърф в тази област ще ме принуди да се дръпна доста назад откъм позиции.

Leave a comment:

• BacillusBulgaricus
    replied
    falcon_bg написа Виж мнение
    Бе аз трябва да го взема най-накрая тоя прославен StuG III ...
    Няма да съжаляваш! Това е страхотна и неповторима машинка. Много удоволствие от играта, много медали и много пари! Даже най-отявлените "Немцомразци" в играта признават, че StuG III е легенда.

Leave a comment:

• falcon_bg
    replied
    BacillusBulgaricus написа Виж мнение
    StuG III ще стане ОЩЕ по-добра машина за пари значи
    Бе аз трябва да го взема най-накрая тоя прославен StuG III от кога ми виси Хетцера откючен днес ще си я изгриндя тая легенда че и аз да видя някой лев пък и щом ще се увеличава дохода на ТД чудесно ще имам СУ-85,StuG III и М10 вече няма да съм за смях на клана 4200 битки пък само некви тиър 7 време е да прескоча в тиър 8,9,10.

Leave a comment:

• Gaden Gogi
    replied
    1951 написа Виж мнение
    Ще се дават пари и опит за късане на вериги.
    Прекрасно, онзи ден един Е-75 от нямане какво да правя го държах неподвижен 2 минути...докато нашите го фланкираха и изнасилиха....но може би трябва опит аи парите да са само ако някой го напомни докато е със скъсани вериги, механика подобна на спотването...

Leave a comment:

• BacillusBulgaricus
    replied
    StuG III ще стане ОЩЕ по-добра машина за пари значи

Leave a comment:

• 1951
    replied
    Storm за промените в игровата механика в 8.6:

С две думи се променя разпределението на падането на снарядите в прицелния кръг. Сега ще е по-равномерно. HEAT снарядите се нърфят сериозно. Сега например ще рикошират. Камуфлажът и камуфлажната мрежа няма да дават подобрение на база на основния камуфлажен фактор, а по-скоро ще дават нещо фиксирано в зависимост от типа на машината. Лошо за TD-тата и леките, добре за по-тежките машини. Освен това и храстчетата ще дават по-малко камуфлаж. TD-тата и артитата ще получават повече опит и пари от сега. Ще се дават пари и опит за късане на вериги.
    Last edited by 1951; 18-05-2013, 12:53.

Leave a comment:

• 1951
    replied
    8.6 ще се появи след три или четири седмици. Тоест следващата седмица ще има тестов сървър.

Leave a comment:

• Alex2004BG
    replied
    Ultramarine написа Виж мнение
    Аз не мисля, че опашките представят това.
    Крайните точки на фигурата би следвало да съответстват на краищата на кръга, съответно върха на фигурата трябва да съответства на центъра на кръга.
    А нормалното разпределение просто показва каква е вероятността снаряда да падне някъде в този кръг. Крайните 2.1% просто показват, че такъв е шанса снаряда да падне в самия край на кръга.Аз така ги виждам нещата, но може и да греша и механиката да е друга.
    Есть тут одна проблема: с точки зрения математики колоколообразная фигура, представляющая нормальное распределение бесконечна
    Камбанообразната фигура представяща нормалното разпределение е безкрайна...

Leave a comment:

• Ultramarine
    replied
    Аз не мисля, че опашките представят това.
    Крайните точки на фигурата би следвало да съответстват на краищата на кръга, съответно върха на фигурата трябва да съответства на центъра на кръга.
    А нормалното разпределение просто показва каква е вероятността снаряда да падне някъде в този кръг. Крайните 2.1% просто показват, че такъв е шанса снаряда да падне в самия край на кръга.Аз така ги виждам нещата, но може и да греша и механиката да е друга.

Leave a comment:

• Alex2004BG
    replied
    Ultramarine написа Виж мнение
    Alex в линка казано ли е дали графиката на нормалното разпределение, която е отдолу е за 8.6 конкретно или и 8.5 има същата графика (в което силно се съмнявам) - руския не ми е сила и немога сам да разбера какво пише.

Защото така начертано излиза, че в момента имаме едно доста различно разпределение без опашките накрая, което ми се струва, че е грешно, а и нямам усещането за такова нещо.
    Ако пък това което виждаме е нормално разпределение за 8.6, то 8.5 трябва да има малко по-различно разпределение - подобно като форма, но с опашка почваща от -2 и завършваща на 2.Съответно с малко по висок връх и различни стойности.Което според мен е логичния вариант.
    До колкото разбрах човека само предполага и се опитва да обясни нагледно идеята си. Да се надяваме, че в понеделник нещата ще станат ясни.
    Колкото до опашките, те изкуствено се режат за да се избегне възможността (колкото и нищожна да е) за изстрел "назад", въпроса е къде точно да се отрежат.
    Горното е моето тълкувание на линка, до колко е вярно нямам идея.
    Най-важното от цялата работа е че точността на артите няма да се промени значително - факт който аз поне считам за потвърден от WG.

Leave a comment:

• Ultramarine
    replied
    Alex в линка казано ли е дали графиката на нормалното разпределение, която е отдолу е за 8.6 конкретно или и 8.5 има същата графика (в което силно се съмнявам) - руския не ми е сила и немога сам да разбера какво пише.

Защото така начертано излиза, че в момента имаме едно доста различно разпределение без опашките накрая, което ми се струва, че е грешно, а и нямам усещането за такова нещо.
    Ако пък това което виждаме е нормално разпределение за 8.6, то 8.5 трябва да има малко по-различно разпределение - подобно като форма, но с опашка почваща от -2 и завършваща на 2.Съответно с малко по висок връх и различни стойности.Което според мен е логичния вариант.

Leave a comment:

• Alex2004BG
    replied
    Angelmr написа Виж мнение
    Като гледам таблицата с промените, не е чак толкова отчайващо положението.
    То зависи от гледната точка. Според >>>това<<< точността на артилериите почти няма да пострада, всичко е гимнастика с числата. Според един от разработчиците посоката на разсъжденията в линка е вярна, само някои детайли трябва да се до уточнят. В понеделник щял да внесе яснота.

Тая картинка дава разликата между 8.5 и 8.6:
    Last edited by Alex2004BG; 17-05-2013, 17:26.

Leave a comment:

Working...
X