Съобщение

Collapse
No announcement yet.

8.6

Collapse
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

• 1951
    replied
    Ъпдейтът е пуснат.

Leave a comment:

• Ultramarine
    replied
    За тоя пич има надежда, беше с мен в една битка аз бях с Щуга, той с някакъв трол и от първо лице видя, че от точната стрелба и правилна тактика има смисъл....съответно от тогава пита за разни неща и иска да се научи.

Но има много, който просто си стрелят каубойската без да им пука.

Аз ги разбирам напълно WG - те не са създали компанията просто ей така, за да ни правят на нас кефа.Ясно е, че основната цел там е печалба и тя се поставя над останалите неща, стига това да не доведе до обратен ефект и да я намали.
    Грамотните играчи не набиват сериозни суми в играта - купуват си няколко танка някой камуфлаж и това е.Докарват си злато по други канали и чрез по-високо ниво на игра.
    Тези обаче, които започват в играта наливайки средства са от голям интерес.Влизат вкарват пари и купуват веднага 4-5 премиум танкове и други глезотии.Веднага светва лампата, че това са индивиди вкарващи много пари и са готови да вкарват за в бъдеще, за това и трябва всячески да се опитват да ги задържат.Ако направят играта по-вкуса на "добрите играчи" ще сe загубят много от новите, но плащащи добре "слаби играчи".

Както и да е тези неща са ясни и за двама ни, просто трябва да се примирим и това е.

Leave a comment:

• feersum
    replied
    Ultramarine написа Виж мнение
    Даже слушах подобен коментар от играч - "Защо да целя слаби места..аз това не го мога, а не се и опитвам.Сигурно е цяла наука да ги изучиш на всички танкове.Играя си с руските машини и троловете на злато и не ми пука къде ще ударя танка."
    Това е идеалният клиент на WG. Ето към такива играчи се ориентира икономиката и механиката на играта с последните пачове.

Leave a comment:

• Ultramarine
    replied
    Щом зачетох и веднага си помислих - това е моя танк.
    Това което казваш за оръдието обаче веднага ме отказа - не ме притеснява малкото пробиване, но непонасям бавно прицелване и неточност по руски.
    Ако ще трябва да целя слаби места ми се иска да имам точна пушка.
    В чисти Т5 битки обаче ще вършее наред в правилните ръце.

Според мен това е направено умишлено с цел да се набиват пари в злато за снаряди.

Даже слушах подобен коментар от играч - "Защо да целя слаби места..аз това не го мога, а не се и опитвам.Сигурно е цяла наука да ги изучиш на всички танкове.Играя си с руските машини и троловете на злато и не ми пука къде ще ударя танка."
    Last edited by Ultramarine; 19-06-2013, 11:08.

Leave a comment:

• 1951
    replied
    Ще си споделя скромните впечатления от A33 Excelsior.
    Като цяло, много хубав тиър 5, който струва скромните 1500 злато. Според мен ще се харчи добре в перспектива.
    Най-хубавото му е подвижността - танкът ускорява бързо, върти се добре, има максимална скорост от 39 км/ч (и си ги достига без много проблеми). Може би малко по-добре от Т1 НТ, да не говорим за другите тежки от тиър 5. Тази подвижност позволява агресивна игра, почти в стил на среден танк. Това е готино.
    Следващото хубаво нещо е живучеста му. Бронята е много хубава. Челната е 114 мм (или 54 мм, но под много сериозен наклон и ефективно го докарва до към 100+ мм) и ако се вярва на gamemodels3d.com, то челно няма никакви слаби места. Сложете се леко под ъгъл и гледайте дали някой тиър 5 танк ще ви пробие. Отзад бронята на корпуса е стабилните 108 мм. Куполът отстрани и отзад е 92 мм. Лошото е, че страничната броня е само 32 мм, но поне върви с 25 мм екран (плюс веригите), та не е чак толкова зле. Животът е 670, което е нормално за нивото. Не се забелязва някаква сериозна тенденция към трошене на модули или умиране на екипаж.
    Най-сериозното слабо място на Excelsior е въоръжението. Дупчи 91 мм, което е почти ок в тиър 5 битки, но за тиър 6 вече недостига. Освен това прицелва бавничко (2,3 секунди) и не е достатъчно точно (0,42) за престрелки на големи дистанции, алфата (110) също не е на нивото на другите тиър 5 тежки. Така, че ще трябва да се носят достатъчно "златни" снаряди, които дупчат прилично (144 мм). От към хубавата страна, типично по британски, танкът е бая точен в движение и има голяма скорострелност (15,79 изстрела в минута), което дава и много добър DPM (1734). Челно оръдието се отклонява по вертикала -13/+20, което е страхотно!
    Други хубави неща са отличния обзор за тежък танк (350 м), бързовъртящият се купол (36 градуса за секунда) и скромните размери. Тествах танка с Spall Liner и да ви кажа се усеща, че артилерията е малко по-безопасна. Печалбата е, струва ми се, нормална за премиумен тиър 5. Екипажът е съвместим с останалите британски тежки танкове.
    С две думи в тиър 5 игра ще се чувствате доста комфортно и боят с машинката е приятен.

И да, Excelsior е много сходен с Т14, и като външен вид и като игра. Но както се казва, нормално, все пак са създавани по една и съща програма.

Leave a comment:

• feersum
    replied
    Gaden Gogi написа Виж мнение
    to хубаво специално, ама е в прекомерно малко бройки, и/или твърде рядко се кара. Аз съм го виждал само два пъти, и то при положение че много обичам точно в тези нива да играя. Тогав ами направи впечатление че е доста подвижен.
    500 битки с него - много съм доволен.

Click image for larger version

Name:	shot_009.jpg
Views:	1
Size:	363.6 КБ
ID:	532382

Leave a comment:

• falcon_bg
    replied
    Като гледам ще си купуваме Екселсиор, но нищо не споменават за Шермана,
    Да не е само за руснаците Шерманчето.
    Но иначе Екселсиор го пробвах доста е добър и си струва парите.

Leave a comment:

• Gaden Gogi
    replied
    Като гледам ще си купуваме Екселсиор, но нищо не споменават за Шермана,

Leave a comment:

• 1951
    replied
    Ъпдейтът е при нас утре:

Leave a comment:

• feersum
    replied
    А стига бе, M4А2Е4 ми е изчезнал от статистиката О.о

Leave a comment:

• Gaden Gogi
    replied
    to хубаво специално, ама е в прекомерно малко бройки, и/или твърде рядко се кара. Аз съм го виждал само два пъти, и то при положение че много обичам точно в тези нива да играя. Тогав ами направи впечатление че е доста подвижен.

Leave a comment:

• feersum
    replied
    Не бъди егоист, и ние харесваме Шерман.Интересно дали сега ще се наводни с такива....на мен най-звероидалният акипаж ми е точно шермански
    Не съм егоист, ама тая машина беше специална
    Като WG обявиха, че ще я пускат, имаше страшни скандали относно критериите за раздаване...
    А сега всеки ще я подкара. Няма да се чувствам част от елитното малцинство вече

Купувай и слагай екипажа - ще ти хареса.

Leave a comment:

• Gaden Gogi
    replied
    feersum написа Виж мнение
    Отговориха ми на въпроса... пуснали са го.
    Алчни боклуци!
    Не бъди егоист, и ние харесваме Шерман.Интересно дали сега ще се наводни с такива....на мен най-звероидалният акипаж ми е точно шермански

Leave a comment:

• feersum
    replied
    Някой с достъп до руския сървър може ли да погледне дали премиум Sherman M4А2Е4 е пуснат в свободна продажба?

Отговориха ми на въпроса... пуснали са го.
    Алчни боклуци!
    Last edited by feersum; 18-06-2013, 14:09.

Leave a comment:

• 1951
    replied
    Промените в доходността са крайно интересни:

Реалистичные битвы на легендарных танках, более 800 машин готовы к бою, 150 млн игроков по всему миру. Присоединяйся к культовой игре World of Tanks!

Leave a comment:

Working...
X