Съобщение

Collapse
No announcement yet.

8.6

Collapse
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

• falcon_bg
    replied
    1951 написа Виж мнение
    Новата карта в 8.6 ще е зимно корейско село...

http://worldoftanks.kr/news/435-86_Update/
    Eee тия азиатки ми омръзнаха с техните оризища стига де!

Leave a comment:

• 1951
    replied
    Новата карта в 8.6 ще е зимно корейско село...

Leave a comment:

• Imperial
    replied
    Това ясно, за икономиката ме интересува в момента.

Leave a comment:

• 1951
    replied
    Още обяснения от разработчиците:

Сделаю перерыв в настройке арты для бриттов, раз такое дело. Сразу хочу сказать, что не нужно писать много вопросов, лучше подумайте, а уж потом пишите, я не КМ и не продюсер, мне работать надо. Вопросы, не подумав, в соседний пост. Начну по порядку: 1. Обрезка по сигмам, как это было и почему.…

С две думи, да. Оръдията ще станат около 1,5 пъти по-точни, в смисъл, че почти нищо няма да отива по границата на кръга, а ще се разпределя из останалите негови части.
    Мъгляво за камуфлажите, ясно завяване на факта, че артитата са нърфени здраво

Leave a comment:

• Alex2004BG
    replied
    feersum написа Виж мнение
    Аз пък си мисля, че редовите играчи изобщо няма да обърнат внимание на промените в точността.
    Ще обърнат и още как. Като в започнат да умират още на спускането на Ел Халуф вместо да стигат на половин живот до водата, ще обърнат....

Е, хора като този, няма да обърнат внимание, разбира се.
    От 280 боя да имаш 27 фрага.....
    Last edited by Alex2004BG; 20-05-2013, 15:27.

Leave a comment:

• feersum
    replied
    Аз пък си мисля, че редовите играчи изобщо няма да обърнат внимание на промените в точността.

Leave a comment:

• Angelmr
    replied
    Кой ви казва, че руските оръдия ще станат свръхточни ей така изведнъж? Това, че вероятността за попадение в центъра ще е по-висока от колкото в периферията, не означава, че разликата в точността ще се анулира. Немските оръдия ще си останат по-точни с голяма разлика. А точността винаги ще е критично важна.

Leave a comment:

• falcon_bg
    replied
    BacillusBulgaricus написа Виж мнение
    Греша ли, че АКО всичко това е вярно, руските оръдия, които до сега имаха като плюс сериозният демидж, който правеха, а като минус - ниска точност, сега ще станат значително по-точни, оставайки с предишната си поразяваща сила? Тоест "преимуществото" на немските машини - ТОЧНОСТ, вече ще е общодостъпна екстра.
    "ИС-арите" в чата ще ми пишат - "Стреляй си точно, не ни пречиш!"
    Ти махни ИС-арите на техните тиъри се преживява някак,но виж КВ-1С в тиър 6 бой или пък златотролещи КВ-2 и СУ-152 в какъвто и да е бой ще е прекалено!
    Ноо пък и добра новина за мойте шваби и англета те вече ще са свръхточни.

Leave a comment:

• Imperial
    replied
    Да, писна ми вражеския танк да изпълва цялата окръжност и снарядите ми да минават точно в малката пролука между купола и корпуса, примерно. Вчера ми се случи няколко пъти.

Leave a comment:

• Mitko
    replied
    Спомена се, че правят по голяма точност заради ВБР. Играчите на електронни спортове не приемат ВБР, стреляш и снаряда отива "някъде там". Та заради тях правят това. Да, руснаците ще са по точни, но представи си само, колко точни ще станат немците!

Leave a comment:

• 1951
    replied
    Alex2004BG написа Виж мнение
    Ако това стане факт, ще трябва да се учим да играем наново.
    Чак пък да се учим да играем на ново... Когато вкараха физиката бе по-сериозно, но някак си с времето се усвоиха плавно и спокойно новите прийоми.
    Оръдията ще станат по-точни. Уж, защото какво реално ще се вкара в теста и какво реално ще излезе от него, предстои да видим. Но, ако това, което човека обяснява (1,5 пъти по-точно) е факт, то ще има нужда от сериозен ребаланс. Примерно, снайпващ КВ-1С ще е кошмар в тиър 6.
    За камуфлажа, чета сега в руския форум, че разработчиците се кълнат в партията и родината, че това нямало да се усеща много. Възниква въпроса, защо пипат, като няма да се усеща... Освен това казват, че голямата промяна в механиката на камуфлажите предстои в следваща версия.
    Ще е интересно какво и как все пак ще надробят с артитата, но ако не ги вкарат в някакви приемливи граници, то ревът (до значителна степен оправдан) ще си продължи с пълна сила.

Общо взето скромният замисъл в момента е - да поорежем артитата, че се оляхме, да вдигнем точността, за да не отчайваме новобранците, ще направим TD-тата малко по-видими за сметка на всички останали, да поорежем HEAT, че толенето с тях е прекалено, тук там ще по нърфим "златните" снаряди и така. Интересно дали пипането в икономиката ще е по линия на намаляване на разходите/увеличаване на приходите или нещо друго.

Leave a comment:

• Ultramarine
    replied
    Това, което се случва с камуфлажа е интересно.
    За малките машини ще е лек нърф, за големите лек бъф, но с промяната в механиката на храстите и плануваните промени в растителността по картите с правилно позициониране ще е възможно не само да се намали ефекта от промените, а и дори да се увеличи камуфлажа. Места като гората на Мурованка ще си останат бъгави и супер камуфлажни.

Интересно обаче, че нърфа в точността и прицелването на артилерията отчасти ще се компенсира от новата механика на попаденията.

Leave a comment:

• BacillusBulgaricus
    replied
    Греша ли, че АКО всичко това е вярно, руските оръдия, които до сега имаха като плюс сериозният демидж, който правеха, а като минус - ниска точност, сега ще станат значително по-точни, оставайки с предишната си поразяваща сила? Тоест "преимуществото" на немските машини - ТОЧНОСТ, вече ще е общодостъпна екстра.
    "ИС-арите" в чата ще ми пишат - "Стреляй си точно, не ни пречиш!"

Leave a comment:

• Alex2004BG
    replied
    1951 написа Виж мнение
    Което ще е финансово самоубийство за WG, а както знаем те не са идиоти в правенето на пари. Не очаквам промени, които да елитаризират играта, напротив. Смятам, че каквото и да правят ще е с цел улесняване на живота на масовия играч.
    Тук човека много добре е обяснил (но на руски) известните до момента промени:

Ако това стане факт, ще трябва да се учим да играем наново.

Leave a comment:

• falcon_bg
    replied
    1951 написа Виж мнение
    Което ще е финансово самоубийство за WG, а както знаем те не са идиоти в правенето на пари. Не очаквам промени, които да елитаризират играта, напротив. Смятам, че каквото и да правят ще е с цел улесняване на живота на масовия играч.

Storm се е изказал, че ще има сериозни промени по отношение на баланса като цяло и финансовите аспекти.
    А дано и дано са за по добри приходите без премиум имаше едно видео преди пускането на 8.5 в което един разработчик ,не му знам името,каза че се следвала политика на намаляване на влиянието на златото в играта.Което си е добра новина за мен де!

Leave a comment:

Working...
X