feersum написа
Виж мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
8.6
Collapse
X
-
Не съм сигурен, с новата точност медал "Снайпер" ще се взема по-трудно от "Войн", човек просто няма да може да се вреди.
-
А аз що не си ги взема и двата КВ-1 ми е любима машинка а КВ-2 царя на ТРОЛОЛО-то.feersum написа Виж мнениеA КВ-2 със 152мм ще изкарва снайпер медали като за световно
КВ-1 със 122мм вече ще става ама с 85мм няма да има прошка!
Leave a comment:
-
Защо да не са 5%, статистиката е много разтегливо нещо. примерно може да е била 5% и + още 5 да стане 10.Alex2004BG написа Виж мнениеточността се била подобрила с 5%

Нагласистиката може да се издигне до степен на изкуство
Leave a comment:
-
A КВ-2 със 152мм ще изкарва снайпер медали като за световноZerg написа Виж мнениеПодозирам, че вече КВ-1 ще се играе само с 122мм
Leave a comment:
-
Подозирам, че вече КВ-1 ще се играе само с 122ммAlex2004BG написа Виж мнениеПерверзии в 8.6 - КВ-2 стреля по Маус от 650 метра.
10 попадения от 13 изстрела с 152 мм оръдие - точността се била подобрила с 5%

Leave a comment:
-
Проблема е че и ако го махнат пак ще падне голямо реване.falcon_bg написа Виж мнениеДа и аз го забелязах това целих куполките на американски тежки в хълдаун с ИС от 250-300м и задника на английски ТД-та от 500м голямо реване падне ще е ако го оставят така.
Leave a comment:
-
Да и аз го забелязах това целих куполките на американски тежки в хълдаун с ИС от 250-300м и задника на английски ТД-та от 500м голямо реване падне ще е ако го оставят така.Alex2004BG написа Виж мнениеПерверзии в 8.6 - КВ-2 стреля по Маус от 650 метра.

Leave a comment:
-
Някои леки промени в бронирането в 8.6:
Leave a comment:
-
Перверзии в 8.6 - КВ-2 стреля по Маус от 650 метра.
Leave a comment:
-
Добре, защо на теста липсват сенките на танковете и лъщят толкова? А и цялото осветяване ми синее все едно гледам през слънчеви очила
Leave a comment:
-
Storm коментира някои резултати от теста:
- точността е повишена с 5%
- мненията за новите звуци са поделени по равно - половината ги харесват, а другите не
- съдбата на Super Pershing не е решена
- статистиката показва, че артилерията е нърфена - паднала е точността и демиджа
- камуфлажният фактор на всички танкове ще се базира на големината им
- оправен е бъга с крашването на играта при разлеждането ан технологичното дърво
Leave a comment:
-
Storm за изводите от теста до сега и промените за следващия тест:
Пилим 8.6 изо всех сил. Самое важное - решили практически полностью откатить назад маскировку. Из изменений останутся: - увеличение роли масксети и камуфла. - измененные параметры незаметности техники (они были нормально перерасчитаны). - кусты будут чуток понерфлены (примерно 20%), но это же не в…
С две думи: крачки назад по отношение на камуфлажа (няма да има драстични промени, а леки корекции), няма да се нърфи артилерията повече, повишената точност ще се запази, ще се работи още по звука (който е ужасен) и ще се оправи бъга с невидимите танкове.
Leave a comment:
-
Двигателя си е наред, проблемаът е че оръдието няма нищо общо с историческото, отделно двигателят на истинският е останал същият, но са променили предавателното число, така че скороста е паднала, но динамиката се е запазила...Angelmr написа Виж мнениеТрябва за компенсация да му дадат читав двигател, та поне да може да се кара като среден танк.
Leave a comment:
-
Трябва за компенсация да му дадат читав двигател, та поне да може да се кара като среден танк.
Leave a comment:
Leave a comment: