Аз не съм стрелял първи в тях-стрелях в земята до тях!
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кратки въпроси
Collapse
X
-
Мисълта ми е, че ако двама съотборници във взвод се стрелят помежду си, за тях няма наказание.don4o написа Виж мнениеНе беше взвод.Просто случайна битка!
За системата, която следи кой колко щети по съотборници е направил, няма значение кой е стрелял първи. Убил си ги - т.е. нанесъл си щети по съотборник над определено ниво, затова си светнал в синьо.don4o написа Виж мнениеАз не съм стрелял първи в тях-стрелях в земята до тях!"Мы летим, ковыляя во мгле, Мы ползем на последнем крыле. Бак пробит, хвост горит и машина летит. На честном слове и на одном крыле..."
Comment
-
За това трябва да се изчаква първо съотборника да светне. Макар че аз веднъж нямах тази възможност, Нашенски кралски тигър реши на мурованка да стои отзад и да стреля по нашите в задниците, та аз с Т30 тогава му ударих един и го довърших. И аз светнах в синьо. Но това са редки случаи.feersum написа Виж мнениеМисълта ми е, че ако двама съотборници във взвод се стрелят помежду си, за тях няма наказание.
За системата, която следи кой колко щети по съотборници е направил, няма значение кой е стрелял първи. Убил си ги - т.е. нанесъл си щети по съотборник над определено ниво, затова си светнал в синьо.
Comment
-
Ако думнеш още някого, докато си син- автоматичен бан за 24 ч.don4o написа Виж мнениеДано не се пробват!
Много добре действа на нервите да знаеш
Comment
-
Не знаю.... Читал на русском форуме, что синий цвет не проходит из-за времени.feersum написа Виж мнениеМисля, че при първо прегрешение е 24 часа.
Необходимо отыграть определенное количество боев без "тимкилл".
Т.е получается, что нельзя став синим - выйти из игры, зайти через неделю и приобрести нормальный цвет.
Необходимо играть несколько битв, терпеть, и не отвечать на издевательства и выстрелы от своей команды.
Comment
-
Той Виктор майче скоро го игра ама го няма да кажеdon4o написа Виж мнениеКупих си А-43!!!Та питам с кое оръдие е най ефективен?Последното има 0,41-точност!!Дали да н е го карам с 57мм?
Comment
-
Поне за моят стил на игра 76мм е по-доброто оръдие. На практика стреля почти толкова бързо, а разликата в точността и прицелването са пренебрежими.don4o написа Виж мнениеКупих си А-43!!!Та питам с кое оръдие е най ефективен?Последното има 0,41-точност!!Дали да н е го карам с 57мм?
Това го промениха мисля, вече и във взводовете ги глобява. Да всетнеш син е най-лесно, ако удариш някой докато захваща базата. На мен ми се случи, но изглежда има някакъв толеранс и само в тази игра и послед в гаражът имах син ник.feersum написа Виж мнениеМисълта ми е, че ако двама съотборници във взвод се стрелят помежду си, за тях няма наказание.
За системата, която следи кой колко щети по съотборници е направил, няма значение кой е стрелял първи. Убил си ги - т.е. нанесъл си щети по съотборник над определено ниво, затова си светнал в синьо.
Comment
-
Зависи какъв стил на игра ти носи повече удоволствие. Т20 е типичен фланкер. Мек, пъргав с прилична пушка. Дестрото е за позиционна игра. Доволно бърз на правата, баунсва прилично и стреля отлично. Виж някое клипче в тубата. Принципно и двата носят много удоволствие при правилна игра.don4o написа Виж мнениеНякой може ли да даде съвет кой танк да взема-Т25 АТ или Т20?
Comment
-
Escvvasman написа Виж мнениеНякой знае ли като се объркат бутоните за аптечка и ремонт да се излезе от менюто и да се включи другото ?
Comment
-
Купих и двата!bigbeer написа Виж мнениеЗависи какъв стил на игра ти носи повече удоволствие. Т20 е типичен фланкер. Мек, пъргав с прилична пушка. Дестрото е за позиционна игра. Доволно бърз на правата, баунсва прилично и стреля отлично. Виж някое клипче в тубата. Принципно и двата носят много удоволствие при правилна игра.
Comment
Comment