Аз не съм стрелял първи в тях-стрелях в земята до тях!
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кратки въпроси
Collapse
X
-
don4o написа Виж мнениеНе беше взвод.Просто случайна битка!
don4o написа Виж мнениеАз не съм стрелял първи в тях-стрелях в земята до тях!"Мы летим, ковыляя во мгле, Мы ползем на последнем крыле. Бак пробит, хвост горит и машина летит. На честном слове и на одном крыле..."
Comment
-
feersum написа Виж мнениеМисълта ми е, че ако двама съотборници във взвод се стрелят помежду си, за тях няма наказание.
За системата, която следи кой колко щети по съотборници е направил, няма значение кой е стрелял първи. Убил си ги - т.е. нанесъл си щети по съотборник над определено ниво, затова си светнал в синьо.
Comment
-
don4o написа Виж мнениеДано не се пробват!
Много добре действа на нервите да знаеш
Comment
-
feersum написа Виж мнениеМисля, че при първо прегрешение е 24 часа.
Необходимо отыграть определенное количество боев без "тимкилл".
Т.е получается, что нельзя став синим - выйти из игры, зайти через неделю и приобрести нормальный цвет.
Необходимо играть несколько битв, терпеть, и не отвечать на издевательства и выстрелы от своей команды.
Comment
-
don4o написа Виж мнениеКупих си А-43!!!Та питам с кое оръдие е най ефективен?Последното има 0,41-точност!!Дали да н е го карам с 57мм?
Comment
-
don4o написа Виж мнениеКупих си А-43!!!Та питам с кое оръдие е най ефективен?Последното има 0,41-точност!!Дали да н е го карам с 57мм?
feersum написа Виж мнениеМисълта ми е, че ако двама съотборници във взвод се стрелят помежду си, за тях няма наказание.
За системата, която следи кой колко щети по съотборници е направил, няма значение кой е стрелял първи. Убил си ги - т.е. нанесъл си щети по съотборник над определено ниво, затова си светнал в синьо.
Comment
-
don4o написа Виж мнениеНякой може ли да даде съвет кой танк да взема-Т25 АТ или Т20?
Comment
-
vvasman написа Виж мнениеНякой знае ли като се объркат бутоните за аптечка и ремонт да се излезе от менюто и да се включи другото ?
Comment
-
bigbeer написа Виж мнениеЗависи какъв стил на игра ти носи повече удоволствие. Т20 е типичен фланкер. Мек, пъргав с прилична пушка. Дестрото е за позиционна игра. Доволно бърз на правата, баунсва прилично и стреля отлично. Виж някое клипче в тубата. Принципно и двата носят много удоволствие при правилна игра.
Comment
Comment