Аз не съм стрелял първи в тях-стрелях в земята до тях!
Кратки въпроси
Collapse
X
-
Мисълта ми е, че ако двама съотборници във взвод се стрелят помежду си, за тях няма наказание.
За системата, която следи кой колко щети по съотборници е направил, няма значение кой е стрелял първи. Убил си ги - т.е. нанесъл си щети по съотборник над определено ниво, затова си светнал в синьо."Мы летим, ковыляя во мгле, Мы ползем на последнем крыле. Бак пробит, хвост горит и машина летит. На честном слове и на одном крыле..."Comment
-
За това трябва да се изчаква първо съотборника да светне. Макар че аз веднъж нямах тази възможност, Нашенски кралски тигър реши на мурованка да стои отзад и да стреля по нашите в задниците, та аз с Т30 тогава му ударих един и го довърших. И аз светнах в синьо. Но това са редки случаи.Мисълта ми е, че ако двама съотборници във взвод се стрелят помежду си, за тях няма наказание.
За системата, която следи кой колко щети по съотборници е направил, няма значение кой е стрелял първи. Убил си ги - т.е. нанесъл си щети по съотборник над определено ниво, затова си светнал в синьо.Comment
-
Не знаю.... Читал на русском форуме, что синий цвет не проходит из-за времени.
Необходимо отыграть определенное количество боев без "тимкилл".
Т.е получается, что нельзя став синим - выйти из игры, зайти через неделю и приобрести нормальный цвет.
Необходимо играть несколько битв, терпеть, и не отвечать на издевательства и выстрелы от своей команды.Comment
-
Поне за моят стил на игра 76мм е по-доброто оръдие. На практика стреля почти толкова бързо, а разликата в точността и прицелването са пренебрежими.
Това го промениха мисля, вече и във взводовете ги глобява. Да всетнеш син е най-лесно, ако удариш някой докато захваща базата. На мен ми се случи, но изглежда има някакъв толеранс и само в тази игра и послед в гаражът имах син ник.Мисълта ми е, че ако двама съотборници във взвод се стрелят помежду си, за тях няма наказание.
За системата, която следи кой колко щети по съотборници е направил, няма значение кой е стрелял първи. Убил си ги - т.е. нанесъл си щети по съотборник над определено ниво, затова си светнал в синьо.Comment
-
Зависи какъв стил на игра ти носи повече удоволствие. Т20 е типичен фланкер. Мек, пъргав с прилична пушка. Дестрото е за позиционна игра. Доволно бърз на правата, баунсва прилично и стреля отлично. Виж някое клипче в тубата. Принципно и двата носят много удоволствие при правилна игра.Comment
-
Comment
-
-
Купих и двата!Зависи какъв стил на игра ти носи повече удоволствие. Т20 е типичен фланкер. Мек, пъргав с прилична пушка. Дестрото е за позиционна игра. Доволно бърз на правата, баунсва прилично и стреля отлично. Виж някое клипче в тубата. Принципно и двата носят много удоволствие при правилна игра.Comment
Comment