Запазвам доста танкове с екипажите и повечето са на почти две умения.Други танкове продавам но екипажите пазя за момента когато ще ги купя пак-например тигрите и пантерите в момента съм ги продал но екипажите им на по две умения стоят.Трябваха ми парички да развия американската линия!Не бързам за 9-10 ниво-искам да имам развити повечето осмици!Тогава след като имам осмици на по второ трето умение ще щурмувам 9-10!От девето ниво за мой кеф си взехТ-54 и СУ-122-54.Иначе имам изследвани почти всички девятки!Чудя се да взема ли и ИС-8?Какво ще кажеш за това?
Кратки въпроси
Collapse
X
-
ИС-8 е ОК, не ми допадна особено, защото въобще не е тежък танк от към броня, а с всичките ПТ-САУ наоколо не оцелява дълго...Запазвам доста танкове с екипажите и повечето са на почти две умения.Други танкове продавам но екипажите пазя за момента когато ще ги купя пак-например тигрите и пантерите в момента съм ги продал но екипажите им на по две умения стоят.Трябваха ми парички да развия американската линия!Не бързам за 9-10 ниво-искам да имам развити повечето осмици!Тогава след като имам осмици на по второ трето умение ще щурмувам 9-10!От девето ниво за мой кеф си взехТ-54 и СУ-122-54.Иначе имам изследвани почти всички девятки!Чудя се да взема ли и ИС-8?Какво ще кажеш за това?
Иначе е хубаво да си развиваш 8-ците, но след 7-мо ниво си трябват солидни екипажи.
VIII- Поне 1 умение на 100% + второ на повече от 50%
IX- Поне 2 умения на 100%
X- Поне 2 умения на 100% + трето на поне 50%Comment
-
Малко цифри-ИС-3 - 3то на 65%ИС-8 е ОК, не ми допадна особено, защото въобще не е тежък танк от към броня, а с всичките ПТ-САУ наоколо не оцелява дълго...
Иначе е хубаво да си развиваш 8-ците, но след 7-мо ниво си трябват солидни екипажи.
VIII- Поне 1 умение на 100% + второ на повече от 50%
IX- Поне 2 умения на 100%
X- Поне 2 умения на 100% + трето на поне 50%
ИС -2ро на 90% ,СУ-101-2ро на92%,Т-44-2ро на 89%,Пантера2-3то на 10%,Тигър2-2ро на 73%,Тигър1-2ро на 88%,Т-34-85-3то на 75% и т.н Ще ми трябва време за 9-10 ниво но аз бърза работа нямам.Танковете които изброих ги избрах произволно от гаража и екипажи от казармата има поне още 15 на почти 100%второ умение.В момента играя повече американци 6-7 ниво.Comment
-
Тези са добре, само не знам защо не си хвърлил екипажът от Т-44 на Т-54, а да сложиш по-слабият на Т-44. Просто на 9-то и 10-то ниво толерансът за грешки намалява значително.Comment
-
това окачване ти дава+10%,виж теглото на старото и новото оръдие и сметни,и аз го мъча стоковия,но ще карам наред,да ми е гадно
Comment
-
Здравейте!Забелязах че последните оръдия на ИС-8 и СТ-1 са едни и същи!В този смисъл ако разуча единия танк ще ми бъде много по лесно за другия!Въпросът ми е кой от двата да купя?Имам ги и двата отключени!Моля дайте съвет.С кой според вас ще бъде по лесно и бързо?Comment
-
ST-1 като стоков е аадски изнервящ. Нещо като неподвижна мишена. Не може да ходи, не може да стреля и яде камара бой. Трябава си му оборудване още отначалоComment
-
След една битка, екранът почерня и излезе надпис "Връзката със сървъра е прекъсната. Причина: Spam protection."
Някой знае ли защо става така? Какъв спам? Аз ли спамя сървъра нещо или...?Comment
-
Същия проблем имах на два пъти и аз!!Бах задал и аз въпрос по този повод но отговор нямах.Comment
-
Здравейте!Вчера играх и в една битка бях с Т-34-85.Двама келеша от моя отбор се скараха нещо и почнаха да се стрелят!Реших да ги разтърва като гръмнах до тях!И като ме почнахаааа-не ти е работа!Гръмнаха и двамата по мен и аз естествено ги приключих!Отбора видя всичко и никой и дума не каза,аз после ги докладвах.Какво да видя -светнах в друг цвят!!Мислех че днес ще е нормално но още светя.Та въпроса ми е - ДОКОГА ще светя така?Comment
-
Синичък, нали? Станал си Teamkiller.Здравейте!Вчера играх и в една битка бях с Т-34-85.Двама келеша от моя отбор се скараха нещо и почнаха да се стрелят!Реших да ги разтърва като гръмнах до тях!И като ме почнахаааа-не ти е работа!Гръмнаха и двамата по мен и аз естествено ги приключих!Отбора видя всичко и никой и дума не каза,аз после ги докладвах.Какво да видя -светнах в друг цвят!!Мислех че днес ще е нормално но още светя.Та въпроса ми е - ДОКОГА ще светя така?
Мисля, че при първо прегрешение е 24 часа.
През това време всеки съотборник може да те стреля и убива безнаказано."Мы летим, ковыляя во мгле, Мы ползем на последнем крыле. Бак пробит, хвост горит и машина летит. На честном слове и на одном крыле..."Comment
-
Евентуално можеш да пратиш записа на съпорта в комплект с оплакване, ама щом ти си ги застрелял, най-много да ти удължат наказанието...
Между другото, мисля, че стрелба между съотборници във взвод не носи наказание."Мы летим, ковыляя во мгле, Мы ползем на последнем крыле. Бак пробит, хвост горит и машина летит. На честном слове и на одном крыле..."Comment
-
Comment
Comment