ViktorKitov написа
Виж мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кратки въпроси
Collapse
X
-
-
don4o написа Виж мнениеЗапазвам доста танкове с екипажите и повечето са на почти две умения.Други танкове продавам но екипажите пазя за момента когато ще ги купя пак-например тигрите и пантерите в момента съм ги продал но екипажите им на по две умения стоят.Трябваха ми парички да развия американската линия!Не бързам за 9-10 ниво-искам да имам развити повечето осмици!Тогава след като имам осмици на по второ трето умение ще щурмувам 9-10!От девето ниво за мой кеф си взехТ-54 и СУ-122-54.Иначе имам изследвани почти всички девятки!Чудя се да взема ли и ИС-8?Какво ще кажеш за това?
Иначе е хубаво да си развиваш 8-ците, но след 7-мо ниво си трябват солидни екипажи.
VIII- Поне 1 умение на 100% + второ на повече от 50%
IX- Поне 2 умения на 100%
X- Поне 2 умения на 100% + трето на поне 50%
Comment
-
ViktorKitov написа Виж мнениеИС-8 е ОК, не ми допадна особено, защото въобще не е тежък танк от към броня, а с всичките ПТ-САУ наоколо не оцелява дълго...
Иначе е хубаво да си развиваш 8-ците, но след 7-мо ниво си трябват солидни екипажи.
VIII- Поне 1 умение на 100% + второ на повече от 50%
IX- Поне 2 умения на 100%
X- Поне 2 умения на 100% + трето на поне 50%
ИС -2ро на 90% ,СУ-101-2ро на92%,Т-44-2ро на 89%,Пантера2-3то на 10%,Тигър2-2ро на 73%,Тигър1-2ро на 88%,Т-34-85-3то на 75% и т.н Ще ми трябва време за 9-10 ниво но аз бърза работа нямам.Танковете които изброих ги избрах произволно от гаража и екипажи от казармата има поне още 15 на почти 100%второ умение.В момента играя повече американци 6-7 ниво.
Comment
-
don4o написа Виж мнениеЗдравейте!Забелязах че последните оръдия на ИС-8 и СТ-1 са едни и същи!В този смисъл ако разуча единия танк ще ми бъде много по лесно за другия!Въпросът ми е кой от двата да купя?Имам ги и двата отключени!Моля дайте съвет.С кой според вас ще бъде по лесно и бързо?
Comment
-
BacillusBulgaricus написа Виж мнениеСлед една битка, екранът почерня и излезе надпис "Връзката със сървъра е прекъсната. Причина: Spam protection."
Някой знае ли защо става така? Какъв спам? Аз ли спамя сървъра нещо или...?
Comment
-
Здравейте!Вчера играх и в една битка бях с Т-34-85.Двама келеша от моя отбор се скараха нещо и почнаха да се стрелят!Реших да ги разтърва като гръмнах до тях!И като ме почнахаааа-не ти е работа!Гръмнаха и двамата по мен и аз естествено ги приключих!Отбора видя всичко и никой и дума не каза,аз после ги докладвах.Какво да видя -светнах в друг цвят!!Мислех че днес ще е нормално но още светя.Та въпроса ми е - ДОКОГА ще светя така?
Comment
-
don4o написа Виж мнениеЗдравейте!Вчера играх и в една битка бях с Т-34-85.Двама келеша от моя отбор се скараха нещо и почнаха да се стрелят!Реших да ги разтърва като гръмнах до тях!И като ме почнахаааа-не ти е работа!Гръмнаха и двамата по мен и аз естествено ги приключих!Отбора видя всичко и никой и дума не каза,аз после ги докладвах.Какво да видя -светнах в друг цвят!!Мислех че днес ще е нормално но още светя.Та въпроса ми е - ДОКОГА ще светя така?
Мисля, че при първо прегрешение е 24 часа.
През това време всеки съотборник може да те стреля и убива безнаказано."Мы летим, ковыляя во мгле, Мы ползем на последнем крыле. Бак пробит, хвост горит и машина летит. На честном слове и на одном крыле..."
Comment
-
feersum написа Виж мнениеСиничък, нали? Станал си Teamkiller.
Мисля, че при първо прегрешение е 24 часа.
През това време всеки съотборник може да те стреля и убива безнаказано.
Comment
-
don4o написа Виж мнениеДано не се пробват!А може ли да се оплача по някакъв начин от тези двамата?Пазя записа!
Между другото, мисля, че стрелба между съотборници във взвод не носи наказание."Мы летим, ковыляя во мгле, Мы ползем на последнем крыле. Бак пробит, хвост горит и машина летит. На честном слове и на одном крыле..."
Comment
-
feersum написа Виж мнениеЕвентуално можеш да пратиш записа на съпорта в комплект с оплакване, ама щом ти си ги застрелял, най-много да ти удължат наказанието...
Между другото, мисля, че стрелба между съотборници във взвод не носи наказание.
Comment
Comment