И без това тази вечер сина ми ще преинсталира уиндоса ще го накарам да направи и това което пишете.А уиндос ще преинсталирвам защото забелязах следната закономерност-като стартирам компа и играта пинга ми е 55-70.След 5-6 игри почва да се дига малко по малко и достига до 150.Не знам от какво се получава и затова набедих програмата!Ако имате някакви коментари моля спод.елете-аз не се сещам от какво може да се получава така,а е много досадно да рестартирам постоянно
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кратки въпроси
Collapse
X
-
don4o написа Виж мнениеЗдравейте!Имам въпрос-молба към Виктор Китов.Ще бъда много благодарен ако направи клип с ИС-3.Това ми е един от любимите танкове и искам да видя как го играе един доказано добър играч.Благодаря предварително!Дано не съм бил прекалено нахален.
Мислех да поговоря по-подробно за танка, но ще има знчителни промени в скоро време.
Comment
-
don4o написа Виж мнениеЗдравейте!Някой може ли да даде мнение за Т25 АТ?
Иначе е изненадващо бърз и маневрен за ТД а топовото оръдие е невероятно(същото като на Т29 но с подобрена точност и скорострелност).
Депресията на оръдието също е хубава,но броня няма и камуфлажа не е от най-добрите.
Приятна машина за игра когато му вземеш хубавите неща(стоков е зле) на мен лично ми хареса много.
Comment
-
falcon_bg написа Виж мнениеМашината има само един по-сериозен недостатък,след нея следват Т28 и Т95(за това и не е толкова популярен колкото Т25/2).
Иначе е изненадващо бърз и маневрен за ТД а топовото оръдие е невероятно(същото като на Т29 но с подобрена точност и скорострелност).
Депресията на оръдието също е хубава,но броня няма и камуфлажа не е от най-добрите.
Приятна машина за игра когато му вземеш хубавите неща(стоков е зле) на мен лично ми хареса много.
Comment
-
vvasman написа Виж мнениеАз съм развил другата линия, но след хелката Т25/2 ми беше кошмар, а Т28 Прот. е страхотна машина, но е голяма мъка докато стигнеш до второто оръдие, топовото на Т25 АТ. Ако развиваш паралелно линиите отвори първо Т25 АТ и тогава Прототипа
А Т25/2 като му свикнеш не е чаааааак толкова зле. Правил съм страхотни игри с него. Даже малко ми липсва сега.Peace Through Strength -- Victory Through Devastation
Comment
-
1951 написа Виж мнениеАко на Протото не си отключил второто оръдие със свободен опит, трябва да ти дадем награда за особен мазохистичен героизъм в мирно време
А Т25/2 като му свикнеш не е чаааааак толкова зле. Правил съм страхотни игри с него. Даже малко ми липсва сега.
Comment
-
vvasman написа Виж мнениеЧакам си наградата , а Т25/2 ми е единствения танк с над 150 битки без майсторска значка, а за ИС-8 срещу Т25 - просто не мога да си го представя
Comment
-
ViktorKitov написа Виж мнение
Comment
-
Заради скапаната акция, пак се почна мизерията с по 5 САУ в отбор...
---
И аз ходя покрай планината обикновено, но ИС-3 е бърз танк, което ми позволи бързо да се прехвърля към падащият фланк. Затова няма смисъл да играеш танкове от сорта на Маус, Т95 и т.н.
В случайните битки най-важен е контролът върху картите, а той се осъществява от определени точки. Другото е стрелбата, но тя е вторестепенна (Не ти трябва толко рефлекс, колкото спокойна ръка).
Comment
Comment