Кратки въпроси

Collapse
X

• Време
  • Show
new posts
  • don4o
    ветеран
    • Dec 2012
    • 613

И без това тази вечер сина ми ще преинсталира уиндоса ще го накарам да направи и това което пишете.А уиндос ще преинсталирвам защото забелязах следната закономерност-като стартирам компа и играта пинга ми е 55-70.След 5-6 игри почва да се дига малко по малко и достига до 150.Не знам от какво се получава и затова набедих програмата!Ако имате някакви коментари моля спод.елете-аз не се сещам от какво може да се получава така,а е много досадно да рестартирам постоянно

Comment

• boyankolev
      редовен
      • Jan 2008
      • 155

Аз лично ползвам мода Катюша от доста време, особено след като оправиха репликите при пожар ми действа мн. добре като играя. Неслучайно в самолетите и хелитата аварийните съобщения са с женски глас . Пробвах и Балуев ама е скучен.

Comment

• don4o
        ветеран
        • Dec 2012
        • 613

Здравейте!Някой може ли да даде мнение за Т25 АТ?

Comment

• ViktorKitov
          редовен
          • Oct 2013
          • 159

don4o написа
          Здравейте!Имам въпрос-молба към Виктор Китов.Ще бъда много благодарен ако направи клип с ИС-3.Това ми е един от любимите танкове и искам да видя как го играе един доказано добър играч.Благодаря предварително!Дано не съм бил прекалено нахален.
          Със закъснение от две седмици...

Мислех да поговоря по-подробно за танка, но ще има знчителни промени в скоро време.

Comment

• falcon_bg
            ветеран
            • Nov 2012
            • 682

don4o написа
            Здравейте!Някой може ли да даде мнение за Т25 АТ?
            Машината има само един по-сериозен недостатък,след нея следват Т28 и Т95(за това и не е толкова популярен колкото Т25/2).
            Иначе е изненадващо бърз и маневрен за ТД а топовото оръдие е невероятно(същото като на Т29 но с подобрена точност и скорострелност).
            Депресията на оръдието също е хубава,но броня няма и камуфлажа не е от най-добрите.
            Приятна машина за игра когато му вземеш хубавите неща(стоков е зле) на мен лично ми хареса много.

Comment

• Angelmr
              ветеран
              • Jun 2005
              • 1398

falcon_bg написа
              Машината има само един по-сериозен недостатък,след нея следват Т28 и Т95(за това и не е толкова популярен колкото Т25/2).
              Иначе е изненадващо бърз и маневрен за ТД а топовото оръдие е невероятно(същото като на Т29 но с подобрена точност и скорострелност).
              Депресията на оръдието също е хубава,но броня няма и камуфлажа не е от най-добрите.
              Приятна машина за игра когато му вземеш хубавите неща(стоков е зле) на мен лично ми хареса много.
              Бронята си има особености и не е хартиената броня на Т25/2. Макар че не съм сигурен, дали бъгавия щит на оръдието на двойката, не осигурява повече ефективна защита от колкото нелошата челна броня на този.

Comment

• vvasman
                редовен
                • Apr 2007
                • 183

Аз съм развил другата линия, но след хелката Т25/2 ми беше кошмар, а Т28 Прот. е страхотна машина, но е голяма мъка докато стигнеш до второто оръдие, топовото на Т25 АТ. Ако развиваш паралелно линиите отвори първо Т25 АТ и тогава Прототипа

Comment

• 1951
                  Airman
                  • Aug 2006
                  • 2910

vvasman написа
                  Аз съм развил другата линия, но след хелката Т25/2 ми беше кошмар, а Т28 Прот. е страхотна машина, но е голяма мъка докато стигнеш до второто оръдие, топовото на Т25 АТ. Ако развиваш паралелно линиите отвори първо Т25 АТ и тогава Прототипа
                  Ако на Протото не си отключил второто оръдие със свободен опит, трябва да ти дадем награда за особен мазохистичен героизъм в мирно време

А Т25/2 като му свикнеш не е чаааааак толкова зле. Правил съм страхотни игри с него. Даже малко ми липсва сега.
                  Peace Through Strength -- Victory Through Devastation

Comment

• Angelmr
                    ветеран
                    • Jun 2005
                    • 1398

1951 написа
                    Ако на Протото не си отключил второто оръдие със свободен опит, трябва да ти дадем награда за особен мазохистичен героизъм в мирно време

А Т25/2 като му свикнеш не е чаааааак толкова зле. Правил съм страхотни игри с него. Даже малко ми липсва сега.
                    Аз не го отключих, дори имам победа над ИС8, докато бях напълно стоков в 1-1 битка. Това преди да въведат злато за кредити. Понякога с еизкушавам да си го взема пак.

Comment

• vvasman
                      редовен
                      • Apr 2007
                      • 183

Чакам си наградата , а Т25/2 ми е единствения танк с над 150 битки без майсторска значка, а за ИС-8 срещу Т25 - просто не мога да си го представя

Comment

• Angelmr
                        ветеран
                        • Jun 2005
                        • 1398

vvasman написа
                        Чакам си наградата , а Т25/2 ми е единствения танк с над 150 битки без майсторска значка, а за ИС-8 срещу Т25 - просто не мога да си го представя
                        Не срещу Т25, а срещу Т28 прототип със 90мм оръдие. Човека просто ми беше отворил линия за стрелба към задницата му, която беше уязвима под този ъгъл, а прототипа има зверска скорострелност комбинирана с отлична челна защита.

Comment

• don4o
                          ветеран
                          • Dec 2012
                          • 613

ViktorKitov написа
                          Със закъснение от две седмици...

Мислех да поговоря по-подробно за танка, но ще има знчителни промени в скоро време.
                          Викторе благодаря много!Харесвам начина по който играеш-настъпателно.Аз досега на тази карта независимо от коя база винаги тръгвах по края и се стигаше до едно надстрелване.Следващата ми игра ще е по твоя начин!

Comment

• don4o
                            ветеран
                            • Dec 2012
                            • 613

Днес какъв ден е?Да няма професионален празник на артилеристите?Пусна ме с Фердинанда на карта мини с три артилерии 10 ниво!След втория изстрел бях направо изпарен!Само на артита се натъквам днес.

Comment

• ViktorKitov
                              редовен
                              • Oct 2013
                              • 159

Заради скапаната акция, пак се почна мизерията с по 5 САУ в отбор...

---

И аз ходя покрай планината обикновено, но ИС-3 е бърз танк, което ми позволи бързо да се прехвърля към падащият фланк. Затова няма смисъл да играеш танкове от сорта на Маус, Т95 и т.н.

В случайните битки най-важен е контролът върху картите, а той се осъществява от определени точки. Другото е стрелбата, но тя е вторестепенна (Не ти трябва толко рефлекс, колкото спокойна ръка).

Comment

• don4o
                                ветеран
                                • Dec 2012
                                • 613

Здравейте!Случи се преди малко следното-както играех изведнъж всичко изчезна и се появи следния надпис(Връзката беше прекъсната-спам защита)Може ли някой да обясни?Наложи се да зареждам наново играта.нещо аз ли съм направил или какво?

Comment

Working...