Gaden Gogi написа
Виж мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кратки въпроси
Collapse
X
-
-
Вчера взех ИСУ-152 стоково е някакъв ужас и имам въпрос относно пътя за отключване на модулите:
-Първо да взема веригите и после с мъки на вече неефективната(без злато) гаубица да взема БЛ-10 или да потърпя ужасяващата скорост на завъртане да се охарча малко за разширено окачване и после да взимам веригите?
Comment
-
falcon_bg написа Виж мнениеВчера взех ИСУ-152 стоково е някакъв ужас и имам въпрос относно пътя за отключване на модулите:
-Първо да взема веригите и после с мъки на вече неефективната(без злато) гаубица да взема БЛ-10 или да потърпя ужасяващата скорост на завъртане да се охарча малко за разширено окачване и после да взимам веригите?Peace Through Strength -- Victory Through Devastation
Comment
-
Gaden Gogi написа Виж мнениесамо дето не са 10%, поне ен в сравнение с вентиалтора, който също ще ти качин скорострелноста, ще ти свие по-бързо, ще позволи да стигнеш по-бързо, да спотнеш първи и т.н.т. и тн.т.
Comment
-
kapitango написа Виж мнениеВкарахте ме в сериозен размисъл с тези допълнителни екстри. На този етап Т-34-85 ми се очертава катот любим танк. Сложил съм му мрежа, подобрено окачване и дотиквач. Подобреното окачване не бих го махнал никога. Не са ми късали верига от както съм го сложил. Според мен дотиквача си е полезна екстра и за сега остава. Но съм склонен да разкарам мрежата. Кажете какво да слагам на нейно място: прицел или вентилация?
В момента събирам опит за най-мощния двигател, че е доста мудна. Стила ми на игра категорично не е кемпърски. Може би и за това не живея дълго на бойното поле. Коя екстра ще е по-подходяща според вас?
Comment
-
don4o написа Виж мнение...вертикален стабилизатор...
Comment
-
Alex2004BG написа Виж мнениеПоследно като играх с Т-34-85 като че ли нямаше възможност за вертикален стабилизатор..
Comment
-
don4o написа Виж мнениеПогледнах-ПРАВ СИ!Но както казах аз го играя с мрежа дотиквач и подобрен прицел-затова не бях се заглеждал че няма опция за стабилизатор!Интересно и истинския няма-тогава никой танк е нямал!
Comment
-
Angelmr написа Виж мнениеСамо шърмъните, при това късните им модификации, но танкистите не са го харесвали никак, до колкото съм чувал.
Comment
-
bigbeer написа Виж мнениеНе смесвайте аркадна пуцалка с реалност, че почват да се творят едни глупости...
Comment
-
Angelmr написа Виж мнениеСамо шърмъните, при това късните им модификации, но танкистите не са го харесвали никак, до колкото съм чувал.
Comment
-
Днес развих малко Т-34-85. Разкарах мрежата и вече съм с подобрен прицел, подобрено оачване и дотиквач. Очаквах танка да живне, като сложа В-54К двигателя но нещо не се получи. Муден ми е на фона на другия ми любимец Pz.Kpfw.III/IV. Сложих му и окачването с по-голяма скорост на завъртане, но съм малко разочарован. Не е подвижен тоя танк и се замислям за А-43.
Имам един въпрос: на дотиквача за снаряди пише, че е за танково оръдие среден калибър. Дали ще работи с оръдие 122мм У-11?Който стреля първи се смее последен
Comment
-
kapitango написа Виж мнениеИмам един въпрос: на дотиквача за снаряди пише, че е за танково оръдие среден калибър. Дали ще работи с оръдие 122мм У-11?
Comment
Comment