Кратки въпроси

Collapse
X

• Време
  • Show
new posts
  • Ultramarine
    ветеран
    • May 2012
    • 663

GW Tiger и GW Type не покриват цялата карта в някои ситуации. Понякога се лишавам от по-добрата позиция и минавам напред, за да мога да достигна достатъчно далеч, за да контрирам, друг път си стоя на удобно място и покривам отбора.

Може да се влияе на далекобойността, но не много - ако ползваш по подходящ начин терена под теб можеш да достигнеш малко по-далеч или пък да застанеш така, че снаряда да пада под по-добър ъгъл при стрелба на близки дистанции.
    Nobody has three balls but some people have two very good ones!

Comment

• staloun
      редовен
      • Aug 2012
      • 62

Някой знае ли един скил ремонт колко сваля времето за ремонт на модул.Например с 4 пълни ремонта за колко секунди се оправя веригата и има ли крайна граница.Въпроса ми е към тези които имат 15-20 х. игри и повече и имат наблюдение, а може би някъде има и табличка за това.Питам защото скоро ще пускам трети допълнителни умения/ поне изглежда, че е скоро На мен ми се струва ,че ИС-7 цата ми си събира веригата за около 5 секунди, но виждам че има играчи които я събират по бързо от мен

Comment

• bigbeer
        махмурлия
        • May 2007
        • 1335

Конкретно за ИС-7, ремонт + златен ремонтен комплект, би трябвало да е първото умение на целия екипаж, без изключение (може би, само "лампичка" на командира). Като танк за пробив, той яде най-много пердах от всичко в играта. Таблица не съм срещал, но има адски много дискусии и пояснения. Виж например това. http://freemp3x.com/play.php?yti=jdFmzsizrPw

Comment

• don4o
          ветеран
          • Dec 2012
          • 613

Здравейте!Да попитам-АТ-2 с кое оръдие трябва да се играе?

Comment

• Sharana
            ветеран
            • Apr 2013
            • 748

don4o написа
            Здравейте!Да попитам-АТ-2 с кое оръдие трябва да се играе?
            За предпочитане е бързо стрелящото, защото с другото не винаги пробиваш тежките танкове, и е само за много близък бой, където ти си доста слаб. Бързострелящото е снайперско, а ти трябва да си на поне 150 метра от вражеския танк

Comment

• don4o
              ветеран
              • Dec 2012
              • 613

Здравейте!Моля знаещите със стаж в играта да кажат.Най добър танк-руски,американски,френски немски английски!Имам в предвид танкове над 6-о ниво и най вече такива които доставят не само удоволствие но и печелят повече кредити.Наясно съм че за всеки това е индивидуално-НО ВСЕ ПАК!

Comment

• 1951
                Airman
                • Aug 2006
                • 2910

don4o написа
                Здравейте!Моля знаещите със стаж в играта да кажат.Най добър танк-руски,американски,френски немски английски!Имам в предвид танкове над 6-о ниво и най вече такива които доставят не само удоволствие но и печелят повече кредити.Наясно съм че за всеки това е индивидуално-НО ВСЕ ПАК!
                За печалбата забрави.
                Ако говорим за непремиумните танкове, то тиър 5 и някои от тиър 6 печелят повече от всички над тях. Просто така е направена игровата механика.

Иначе в тиър 7 масово се играят ИС, Tiger, Jagdpanther, T29, КВ-3, T71, СУ-152, Т25АТ. В тиър 8 основно се мяркат ИС-3, Tiger II, T-44, T32, Pershing, ИСУ-152, Т69 напоследък.
                В случая говоря за масово играна техника, тоест такава, която повече или по-малко допада на мнозинството. На теб какво точно ще ти хареса - не мога да знам.
                Peace Through Strength -- Victory Through Devastation

Comment

• don4o
                  ветеран
                  • Dec 2012
                  • 613

Питам за да си сверя часовника!Аз че съм слаб играч-знам,знам и причините-прекалено съм статичен,а като ме стегне някога чепика ставам неоправдано нападателен .Просто трябва малко разум да вкарам в играта(ако го имам де).Иначе от изброените от теб танкове почти всичките ги имам само американци ми предстои да развивам.

Comment

• bigbeer
                    махмурлия
                    • May 2007
                    • 1335

don4o написа
                    Питам за да си сверя часовника!Аз че съм слаб играч-знам,знам и причините-прекалено съм статичен,а като ме стегне някога чепика ставам неоправдано нападателен .Просто трябва малко разум да вкарам в играта(ако го имам де).Иначе от изброените от теб танкове почти всичките ги имам само американци ми предстои да развивам.
                    За много статичен играч, точно американските тежки и ТД-та са добри за начало. Прилични пушки, добра броня(до колкото е възможно), много баунсващи куполи, хубав обзор и страхотна депресия. Но над 5-то ниво определено са тромави.

Comment

• beradan
                      новак
                      • Jan 2007
                      • 2

Здравейте! играя с СУ-8 и получих покана да вляза в рота.след като влязох получих това съобщение"Грешка:
                      Избраният танк от това ниво не може да се използва за тази битка. Минимално ниво за тази битка: 2. Максимално ниво за тази битка: "какво значи това?

Comment

• feersum
                        Петнохолно алкно
                        • May 2011
                        • 1270

beradan написа
                        Здравейте! играя с СУ-8 и получих покана да вляза в рота.след като влязох получих това съобщение"Грешка:
                        Избраният танк от това ниво не може да се използва за тази битка. Минимално ниво за тази битка: 2. Максимално ниво за тази битка: "какво значи това?
                        Здравей,
                        Сигурен ли си, че точно със Су-8 опитваш да влезеш в битката?
                        "Минимално ниво" би трябвало да значи, че възможно най-слабият танк, допускан в ротата, е тиър 2 - а Су-8 е тиър 6, ако не се лъжа.
                        "Мы летим, ковыляя во мгле, Мы ползем на последнем крыле. Бак пробит, хвост горит и машина летит. На честном слове и на одном крыле..."

Comment

• Zerg
                          редовен
                          • Jun 2012
                          • 191

Аман вече от нискотиърни златоръсещи гномчета.За N-ти път ми изпаряват T1HT на макс живот от раз.Лично си направих труда да проверя кои хора са ме убивали и никой от тях не беше с повече от 32% победи, тоест без злато не могат да играят.Лично им пожелавам финансов колапс в семейството.Та имам въпрос към колегите с T110E5.Двоумя се за първо умение на екипажа- BiA или ремонт.Много често ако не ме поразят изцяло със злато, чупят няколко модула.Разбира се засега съм с T1HT, но мисля уменията на екипажа да ги развивам направо за T110E5.Предполагам няма коренна разлика в игровата механика на цялото тяхно дърво.Естествено ако този подход за обучение на екипажа ми е грешен, приемам критики

Comment

• falcon_bg
                            ветеран
                            • Nov 2012
                            • 682

Zerg написа
                            Аман вече от нискотиърни златоръсещи гномчета.За N-ти път ми изпаряват T1HT на макс живот от раз.Лично си направих труда да проверя кои хора са ме убивали и никой от тях не беше с повече от 32% победи, тоест без злато не могат да играят.Лично им пожелавам финансов колапс в семейството.Та имам въпрос към колегите с T110E5.Двоумя се за първо умение на екипажа- BiA или ремонт.Много често ако не ме поразят изцяло със злато, чупят няколко модула.Разбира се засега съм с T1HT, но мисля уменията на екипажа да ги развивам направо за T110E5.Предполагам няма коренна разлика в игровата механика на цялото тяхно дърво.Естествено ако този подход за обучение на екипажа ми е грешен, приемам критики
                            Не само за Т110Е5,но и за всеки тежък важи това златно правило:Първо се слага Ремонт и като се изучи на 100%+още 35-40% от второто умение което и да е то се трие ремонта и се слага Братя по оръжие.
                            А за сиемките със злато си прав вчера почнах похода си към ЩуГ 3 и както си играя хетцера с нормалното второ оръдие не с гаубицата един с КВ-1 ме пита къде ми е гаубицата?!?Той горкия си мисли че топовото оръдие на хетцера е шибаната златна гаубица!!!

Comment

• uzi71
                              ветеран
                              • Sep 2004
                              • 991

При мен Хетцера стана ас още в първите игри с базовото оръдие. Вярно че сега троля с гаубицата, обаче е голям кеф да уаншотваш с фугасите - нося си и 5 златни за КВ-та, Матилди и Хетцери /челно/.

Comment

• Петър Илиев
                                редовен
                                • Aug 2009
                                • 231

falcon_bg написа
                                Той горкия си мисли че топовото оръдие на хетцера е шибаната златна гаубица!!!
                                Да играеш изцяло със златни муниции с Хетцер 105мм не е решение!
                                -Струват скъпо, поради което трябва да го издържаш с мъни мейкъри, от което непрекъснато се смесват стилове на игра и тактика
                                -Много често ми се случва да правя нулев демидж с кумулативен!!!
                                -С високоекслозивен не е нужно да изчакаш мерникът да се свие докрай. Общо взето прави еднакъв демидж където и да треснеш, докато кумулативния може да те забави с част от секундата, докато се прицелваш в някоя слаба зона, от там този или някой друг те тресва и си вече на половина жизненост, ако имаш късмет
                                Непрекъснато след като видят 7-8 убийства от моя и чуждия отбор започват да злорадстват как съм играл със златни муниции (сигурно защото ми е боядисан танка) и на всеки трябва да обяснявам че на битка използвам 1 до 3 и да пробват да играят Хетцер в тиър IV битка и пак да кажат че е OP... или пък че вече имам 12 к битки и съм понаучил това онова. Но вече ми писна, и немога да разбера защо след като някой се оттегля и прикрива добре, стреля добре, прави убийства, сменя позициите, прави засади и т. н. задължително трябва да е със златни снаряди или да използва чийтове???
                                Общо взето съм първия, който ще приеме премахването на фантасмагориите от играта (несъществували танкове, и оръдията към тях) Хетцера си е къде къде по-красив със стандартното оръдие, но като убийствата с него са точно на половина - имам ли избор?

Comment

Working...