Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Общи приказки

Collapse
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

War, war never changes..

Comment

Добро утро!Днес има доста интересни мисии!Аз обаче имам следния проблем-една от мисиите може да се изпълни само във взвод!Моя проблем е че никога не съм играл в комбинация с друг!Играл съм само сам!Не познавам никого в играта и там ми е проблема!Освен това не знам дали ставам за игра във взвод!Ако някой иска да ми помогне и да играе с мен моля да каже тук!Аз не знам даже как трябва да се направи този взвод и какво да се очаква от мен!Сложно а?!Все пак някой ако иска да пробва с мен -да се обади!Ще уточним и танковете-имам доста добри от руските специално пък и от другите нации!

Comment

don4o написа Виж мнение
        Добро утро!Днес има доста интересни мисии!Аз обаче имам следния проблем-една от мисиите може да се изпълни само във взвод!Моя проблем е че никога не съм играл в комбинация с друг!Играл съм само сам!Не познавам никого в играта и там ми е проблема!Освен това не знам дали ставам за игра във взвод!Ако някой иска да ми помогне и да играе с мен моля да каже тук!Аз не знам даже как трябва да се направи този взвод и какво да се очаква от мен!Сложно а?!Все пак някой ако иска да пробва с мен -да се обади!Ще уточним и танковете-имам доста добри от руските специално пък и от другите нации!
        Здрасти!

Понеже и аз съм единак като тебе, но все пак имам няколко взводни битки, АКО имам време и АКО успея с другите мисии, може да те потърся. Не обещавам, ама е възможно Няма да спазваме кой знае каква тактика. Играеш си, все едно си сам - по най-добрия за теб начин и това е Не е правилно много и не това е идеята на взводовете, но и аз като теб хабер нямам от групови тактики
        http://worldoftanks.eu/community/acc...lusBulgaricus/

Comment

BacillusBulgaricus написа Виж мнение
          Здрасти!

Понеже и аз съм единак като тебе, но все пак имам няколко взводни битки, АКО имам време и АКО успея с другите мисии, може да те потърся. Не обещавам, ама е възможно Няма да спазваме кой знае каква тактика. Играеш си, все едно си сам - по най-добрия за теб начин и това е Не е правилно много и не това е идеята на взводовете, но и аз като теб хабер нямам от групови тактики
          ОК!Благодаря!Ще чакам!!Може пък да ни хареса!

Comment

don4o написа Виж мнение
            ОК!Благодаря!Ще чакам!!Може пък да ни хареса!
            Здравейте, ако няма да е твърде грозно и невъзпитано да се самопоканя може да ме броите и мен. Имам прилични руски таралясници до 8-ми тиър включително, както и Hummel, с който яко раздавам подаръци! Имам регистрация сам в европейския сървър.
            " Глупости правят умните хора. За останалите е ежедневие." Оскар Уайлд.
            Колкото повече научавам, много повече откривам, че не знам.
            Много лесно е да искаш, по-важно е да можеш, а най-добре е да го направиш.

Comment

Дай да се пуснем с теб ако искаш Търси tokarev_fan в европейския

Comment

tokarev_fan написа Виж мнение
                Дай да се пуснем с теб ако искаш Търси tokarev_fan в европейския
                Ей сега да ми мине рунда, че се пуснах преди да погледна тук.

Comment

Аз мога да участвам - трябва да си взема х5 на танковете и нямам нищо против да го правя във взвод.Трябва ми обаче малко време да си вкарам компютъра в работещо състояние.
                  Ника ми в играта е Ultramarine_BG , ако ме видите на линия пишете ми. Или си дайте тук никовете, за да пиша аз като се оправя.
                  Nobody has three balls but some people have two very good ones!

Comment

Ultramarine написа Виж мнение
                    Аз мога да участвам - трябва да си взема х5 на танковете и нямам нищо против да го правя във взвод.Трябва ми обаче малко време да си вкарам компютъра в работещо състояние.
                    Ника ми в играта е Ultramarine_BG , ако ме видите на линия пишете ми. Или си дайте тук никовете, за да пиша аз като се оправя.
                    Здравей. Ще се радваме още един добър да се присъедини към нас. Засега от 2 битки имаме 2 много успешни победи. Аз съм със същия ник в играта. Основно играем със 8-ци.

Добра игра се получи. Някак по-забавно е отколкото все сам да се мъчиш. Още повече когато взводът ти е от добри играчи
                    Last edited by Mu3epHuk; 12-04-2014, 15:28.

Comment

Ами почти сте се събрали,почнете направо 7Х7 . Най ще ви е лесно ако влезете в някой клан без претенции и без да се задължават членовете за нищо и там да дъните.
                      Клан [8282] .

Comment

Ултра, мерси за взвода!

Comment

Заформихме взвод .... за сега върви по-скоро горчиво
                          Attached Files
                          Nobody has three balls but some people have two very good ones!

Comment

Да, ама после ги помляхме тримата

Comment

Ultramarine написа Виж мнение
                              Заформихме взвод .... за сега върви по-скоро горчиво
                              Добре поиграхме!Благодаря ви че ме търпяхте!Взех златото и рем. комплектите!

Comment

Някой да му се играе във взвод че да си взема златото и рем. комплектите?Търсете-DonchoIvanov

Comment

Working...
                                X