Пратил съм ти покана
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Общи приказки
Collapse
X
-
Здравейте. В момента по National Geographic излъчват за гигантските танкове на Адолф Хитлер. Ако някой има желание да позяпа..." Глупости правят умните хора. За останалите е ежедневие." Оскар Уайлд.
Колкото повече научавам, много повече откривам, че не знам.
Много лесно е да искаш, по-важно е да можеш, а най-добре е да го направиш.
Comment
-
alfbandi написа Виж мнениеБах и работата,ще трябва и нова карта. Кадрите ми паднаха драстично,всичко на мах. и върви от 47 до 56 кадъра. Явно GTX 660 вече не стига.
Comment
-
Хайде стига бе хора, какво ме паникьосвате. Аз съм с Gf 9800GT и като го чета това си мислех че ще я карам с 20 fpc а си върви със 50-60 падащи до 30 за секунда при преминаване на снайперски режим. Играя на средни настройки, без много излишни екстри, но не и на минумум. А процесора ми е скромния пентиум G3220. Ще пробвам на другия компютър утре, там съм с ксеон Е3 1220 и видеокарта радеон HD7750. Би трябвало 60-те кадъра да ги държа на настройки в горната третина.
Comment
-
ValBo написа Виж мнениеПри мен образа стана един мазен и размит
Няма проблем с опресняването, но ми е гадно да играя
Интересно - кризис си вървеше спокойно, а този нов енджин не иска
Comment
-
Angelmr написа Виж мнениеХайде стига бе хора, какво ме паникьосвате. Аз съм с Gf 9800GT и като го чета това си мислех че ще я карам с 20 fpc а си върви със 50-60 падащи до 30 за секунда при преминаване на снайперски режим. Играя на средни настройки, без много излишни екстри, но не и на минумум. А процесора ми е скромния пентиум G3220. Ще пробвам на другия компютър утре, там съм с ксеон Е3 1220 и видеокарта радеон HD7750. Би трябвало 60-те кадъра да ги държа на настройки в горната третина.Клан [8282] .
Comment
Comment