Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Общи приказки

Collapse
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

Angelmr написа Виж мнение
    Хайде стига бе хора, какво ме паникьосвате. Аз съм с Gf 9800GT и като го чета това си мислех че ще я карам с 20 fpc а си върви със 50-60 падащи до 30 за секунда при преминаване на снайперски режим. Играя на средни настройки, без много излишни екстри, но не и на минумум. А процесора ми е скромния пентиум G3220. Ще пробвам на другия компютър утре, там съм с ксеон Е3 1220 и видеокарта радеон HD7750. Би трябвало 60-те кадъра да ги държа на настройки в горната третина.
    Хмм,тъй като не съм много добър в компютърната железария ето какво представлява моята щайга:
    AMD Athlon 64 X2 Dual core 3600+ 2GHz
    RAM-2Gb
    Видео- NVIDIA GeForce GT 610
    Windows 7 32bit
    със тази конфигурация играя на минимални настройки с максимум 48фпс на някои карти пада до 20-30 а в първата секунда на снайперистки режим пада до 11фпс.

Comment

Хора, не гледайте процесори, или рам.
      Двуядрен и 4GB са достатъчни за тази игра.
      Важното е видео картата.
      Аз със 760GTX вадя 77-90 fps на максимални детайли.
      War, war never changes..

Comment

До колкото знам тази игра е повече процесорно зависима, за разлика от другите масови игрални платформи които са зависими от видеокартите. Но съм съгласен че без добра видеокарта не могат да с е изстискат максималните ефекти.

. Хмм,тъй като не съм много добър в компютърната железария ето какво представлява моята щайга:
        AMD Athlon 64 X2 Dual core 3600+ 2GHz
        RAM-2Gb
        Видео- NVIDIA GeForce GT 610
        Windows 7 32bit
        със тази конфигурация играя на минимални настройки с максимум 48фпс на някои карти пада до 20-30 а в първата секунда на снайперистки режим пада до 11фпс.
        И аз не твърдя че съм кой знае колко наясно, но от поне една година 2Gb памет е недостатъчна за тази игра. С 4 се играе комфортно но не и ако си като мен да имаш навика да оставяш браузер с четири прозореца с по десет таба отворени. Тогава си иска осем. за процесора не мога да кажа нищо нямам наблюдения за амд. Но като цяло дори скъпите процесори на амд изостават забележимо от интелските при еднонишковите приложения. Вярно наваксват от многонишковите, но тази игра конкретно освен че е процесорна е и едно нишкова. Така че е едно малко чудо че и толкова успяваш да извадиш.

Comment

Христос воскресе!Поздравявам всички от форума със светлия християнски празник!!

Comment

don4o написа Виж мнение
            Во истина воскресе! Бъдете здрави всички!
            http://worldoftanks.eu/community/acc...lusBulgaricus/

Comment

don4o написа Виж мнение
              Во истина воскресе! Здрава и щастлива година на всички!

Comment

Воистину воскресе!
                http://vseknigi.3dn.ru/publ/19-1-0-186

Comment

Фенове на WOT в Москва лъскат и боядисват 15 танка в Музея на въоръжените сили - в случая - два КВ - http://tvzvezda.ru/news/forces/conte...50240-yw2y.htm

Comment

Тази вечер изиграх две игри да видя как са ми кадрите (зле са), но забелязах, че евро сървъра беше на под 200 000 играча... В петък вечер, при тия оферти сега. Около и преди Нова година редовно имаше 200 - 210 000, като даже и до 225 000 съм го виждал.
                    Peace Through Strength -- Victory Through Devastation

Comment

Някой да е чувал нещо за кодове за злато?

Comment

Доколкото знам май няма да има повече кодове след онова изтичане. Нз дали е за тук това ,което ще пиша. Преди месец ,когато имаше бонуси в играта играхме тука с колеги от форума. Тогава реших да прекъсна 3-4 месечната пауза на играта и да я почна пак. Тъкмо се беше появил 9.0 и реших да пробвам. Вървеше ужасно зле. Когато я играех зимата FPS-а не ми е падал под 50-60. Често си удря и 80-100. Като цяло не прави големи разлики и си е стабилно. Играта си я играех с изключени допълнителни ефекти и текстури и терен на високо. Дните преди 9.0 усетих огромен спад в FPS-а. Вече не го удряше 80-100 ,като правеше огромни падове от 20 до 70. След 9.0 стана още по зле. Над 50 не го е дигало никога. На лаптопа му беше дошло времето за чистене ,че много прах се събира в квартирата ми и си го закарах на Варна. Пуснах играта преди няколко дни и вдигнах някои от настройките (От онова руско 30мин клипче се вдъхнових макар, че го презкачах и не съм го гледал реално).Като гледах записа на Ultramarine с Т-44 ми даваше FPS около 50-60. Днеска се престраших и пуснах играта и всичко си беше както преди.Е графиката на текстурите на танка си е ниска ,но никакъв лак или засичане. Лаптопа не пържи и FPS-а беше много стабилен. Играта си почна със 80-110. И после вървеше през цялото време 50-60. Май май ще започвам пак да я играя добрата стара игра. Лошото е ,че тотално съм загубил какъвто и да е опит. Изобщо нямам поглед над играта. Даже на колегата Ми3ерник му се оплаквах още тогава. Явно ще трябва трябва да поцъкам с ОП танковете да ми е по-лесно да загрея. Или пък някое ново дърво да започна.. я към Шърман или Кромуел.

Comment

Обаждай се за взвод при възможност. Когато играя с теб мачкаме наред! С Т-44 се справяш повече от добре и не един път си се доказал с него и с други танкове.
                          " Глупости правят умните хора. За останалите е ежедневие." Оскар Уайлд.
                          Колкото повече научавам, много повече откривам, че не знам.
                          Много лесно е да искаш, по-важно е да можеш, а най-добре е да го направиш.

Comment

Ще има специална игрова мода за Световното по футбол!
                            В тая мода ще се играе само със специален танк "Т-62 Спорт"(най-вероятно всички ще го получат) та мачовете ще се играят в центъра на Химелсдорф и участието ще дава специален медал!

Comment

Само аз ли вече правя 10 първа победа и продължава да ми дава по 2х опит, или това е някакъв бонус?

Comment

Worcho написа Виж мнение
                                Само аз ли вече правя 10 първа победа и продължава да ми дава по 2х опит, или това е някакъв бонус?

Шшшшшт! Да не се усетят от WG и да спрат авантата! Наистина е така. Не видях обаче дали само за днес важи. Засега победите ми преобладават, правя и много добри битки и двойният опит ме изстрелва в небесата
                                " Глупости правят умните хора. За останалите е ежедневие." Оскар Уайлд.
                                Колкото повече научавам, много повече откривам, че не знам.
                                Много лесно е да искаш, по-важно е да можеш, а най-добре е да го направиш.

Comment

Working...
                                X