kamos написа
Виж мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Общи приказки
Collapse
X
-
-
kamos написа Виж мнениеИ танковете и самолетите насичат при положение,че танковете би трябвало да ги играя на макс графика и то с добро ниво на кадрите,а аз го играя на почти всичко на минимум за да мога да играя с 50 фпс.Да не говорим,че напоследък дори още повече започват да падат кадрите особено в като превключвам снайперистки и нормален режим...При самолетите до вчера ми вървеше с по 50 фпс пак почти всичко на минимум,а след като се свалиха някакви раоти от лънчера, при ВСИЧКО на минимум едвам изкарвам по 30 кадъра(напечените битки ги карам с по 10-15 кадъра).
Какво става с тази игра и защо колкото повече нови работи слагат,толкова по неиграеми стават игрите!
Мойта щайга не е хич нова(от 2008) Конфигурация: AMD Athlon 64x2 dual core 3600+ 2Ghz , 2Gb рам видео-GeForce GT 610, Windows 7 ultimate SP 1 32 bit
Дали ако сложа 64 битов уин ще тръгне по-добре?
Comment
-
Не знам за 64 битов уин, може да помогне, но ми е направило впечатление че на АМД не работи добре играта. Принципно АМД нямат добри показатели при еднонишкови процеси. Дори скъп АМД процесор е сравним с евтината интелска ширпотреба в еднонишковата производителност. За по-старите това май важи още по-силно. Но при теб паметта е най-големия проблем. Играта прогресивно иска все повече памет. При мен 4 Gb, като се вземат предвид и фоновите процеси, вече се пълни над 50%, което започва да се отразява на скоростта. Особено, ако имаш и зареден браузер, както аз постоянно имам. За това вече минавам на 8Gb с което сериозно редуцирах проблемите за които пишете.Last edited by Angelmr; 24-12-2013, 18:22.
Comment
-
Наистина след последния ъпдейт малко взе да се забавя играта.Стандартната ми конфигурация на лаптопа(без матрица играя на 32-инчов телевизор) беше с 2,5 ГБ РАМ и след като добавих плочка до 4 ГБ и малко плакане по телефона до интернет доставчика(сега вече имам гарантирани 50 мб/с) държи на 30-40 фпс което за мен е достатъчно. Тия дни покрай японските танкове които много хора развиват стават страхотни битки със слаби машини.Снощи играх 2-3 Малиновки с едни чехи които играеха само на "юруш" и се изкефих много.
Comment
-
Един съвет, преди да играеш включи си уиндоуса на максимум (high performance), вместно на балансиран режим, както е по подразбиране. Понякога заради енергоспестяващите функции е възможно да се получи едно неприятно насичане в най-неподходящите моменти. Аз на домашния съм ги изключил от биоса, но на лаптопа не можеш да го направиш това. За това от уиндоуса.
Comment
-
Честита Нова година!
Имам малък проблем. 5 годишният ми син иска да играе на "танковете". И играе, ползвайки моя акаунт.
Лошото е, че за една седмица олекнах с около милион сребро.
Направих му негов, но там няма нито хубави танкове, нито достатъчно сребро за харчене. А на 5 години - не е кой знае колко добър
Та се питам, дали някой няма изоставен акаунт, в който има поне няколко танка 4-5 ниво?
И дали иска да го подари
Благодаря Ви предварително!
И само хубави неща през новата годинаСънят е слаб заместител на кофеина!
Comment
-
Да споделя моето мнение, че не винаги вентилатор - стабилизатор - дотиквач е идеалното оборудване на всеки танк!
На TD-та вместо вентилатор и стабилизатор аз слагам мрежа и бинокъл.
На леки танкове слагам вентилатор, оптика и бинокъл, като ако нямам камуфлаж на екипажа слагам мрежа вместо оптика.
На средни танкове със събиране под 2.7-3.0 секунди слагам оптика.
На тежки танкове със събиране под 2.7-3.0 секунди слагам оптика/бинокъл в зависимост дали водя близък или далечен бой.
На тежки танкове със скорост под 25км/ч слагам spall liner или ако бронята им е под 150мм слагам gun laying drive.War, war never changes..
Comment
Comment