Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Общи приказки
Collapse
X
-
Добро утро!Днес има доста интересни мисии!Аз обаче имам следния проблем-една от мисиите може да се изпълни само във взвод!Моя проблем е че никога не съм играл в комбинация с друг!Играл съм само сам!Не познавам никого в играта и там ми е проблема!Освен това не знам дали ставам за игра във взвод!Ако някой иска да ми помогне и да играе с мен моля да каже тук!Аз не знам даже как трябва да се направи този взвод и какво да се очаква от мен!Сложно а?!Все пак някой ако иска да пробва с мен -да се обади!Ще уточним и танковете-имам доста добри от руските специално пък и от другите нации!
Comment
-
don4o написа Виж мнениеДобро утро!Днес има доста интересни мисии!Аз обаче имам следния проблем-една от мисиите може да се изпълни само във взвод!Моя проблем е че никога не съм играл в комбинация с друг!Играл съм само сам!Не познавам никого в играта и там ми е проблема!Освен това не знам дали ставам за игра във взвод!Ако някой иска да ми помогне и да играе с мен моля да каже тук!Аз не знам даже как трябва да се направи този взвод и какво да се очаква от мен!Сложно а?!Все пак някой ако иска да пробва с мен -да се обади!Ще уточним и танковете-имам доста добри от руските специално пък и от другите нации!
Понеже и аз съм единак като тебе, но все пак имам няколко взводни битки, АКО имам време и АКО успея с другите мисии, може да те потърся. Не обещавам, ама е възможно Няма да спазваме кой знае каква тактика. Играеш си, все едно си сам - по най-добрия за теб начин и това е Не е правилно много и не това е идеята на взводовете, но и аз като теб хабер нямам от групови тактики
Comment
-
BacillusBulgaricus написа Виж мнениеЗдрасти!
Понеже и аз съм единак като тебе, но все пак имам няколко взводни битки, АКО имам време и АКО успея с другите мисии, може да те потърся. Не обещавам, ама е възможно Няма да спазваме кой знае каква тактика. Играеш си, все едно си сам - по най-добрия за теб начин и това е Не е правилно много и не това е идеята на взводовете, но и аз като теб хабер нямам от групови тактики
Comment
-
don4o написа Виж мнениеОК!Благодаря!Ще чакам!!Може пък да ни хареса!" Глупости правят умните хора. За останалите е ежедневие." Оскар Уайлд.
Колкото повече научавам, много повече откривам, че не знам.
Много лесно е да искаш, по-важно е да можеш, а най-добре е да го направиш.
Comment
-
tokarev_fan написа Виж мнениеДай да се пуснем с теб ако искаш Търси tokarev_fan в европейския" Глупости правят умните хора. За останалите е ежедневие." Оскар Уайлд.
Comment
-
Аз мога да участвам - трябва да си взема х5 на танковете и нямам нищо против да го правя във взвод.Трябва ми обаче малко време да си вкарам компютъра в работещо състояние.
Ника ми в играта е Ultramarine_BG , ако ме видите на линия пишете ми. Или си дайте тук никовете, за да пиша аз като се оправя.Nobody has three balls but some people have two very good ones!
Comment
-
Ultramarine написа Виж мнениеАз мога да участвам - трябва да си взема х5 на танковете и нямам нищо против да го правя във взвод.Трябва ми обаче малко време да си вкарам компютъра в работещо състояние.
Ника ми в играта е Ultramarine_BG , ако ме видите на линия пишете ми. Или си дайте тук никовете, за да пиша аз като се оправя.
Добра игра се получи. Някак по-забавно е отколкото все сам да се мъчиш. Още повече когато взводът ти е от добри играчиLast edited by Mu3epHuk; 12-04-2014, 15:28." Глупости правят умните хора. За останалите е ежедневие." Оскар Уайлд.
Comment
-
Ultramarine написа Виж мнениеЗаформихме взвод .... за сега върви по-скоро горчиво
Comment
Comment