Общи приказки
Collapse
X
-
Добро утро!Днес има доста интересни мисии!Аз обаче имам следния проблем-една от мисиите може да се изпълни само във взвод!Моя проблем е че никога не съм играл в комбинация с друг!Играл съм само сам!Не познавам никого в играта и там ми е проблема!Освен това не знам дали ставам за игра във взвод!Ако някой иска да ми помогне и да играе с мен моля да каже тук!Аз не знам даже как трябва да се направи този взвод и какво да се очаква от мен!Сложно а?!Все пак някой ако иска да пробва с мен -да се обади!Ще уточним и танковете-имам доста добри от руските специално пък и от другите нации!Comment
-
Здрасти!Добро утро!Днес има доста интересни мисии!Аз обаче имам следния проблем-една от мисиите може да се изпълни само във взвод!Моя проблем е че никога не съм играл в комбинация с друг!Играл съм само сам!Не познавам никого в играта и там ми е проблема!Освен това не знам дали ставам за игра във взвод!Ако някой иска да ми помогне и да играе с мен моля да каже тук!Аз не знам даже как трябва да се направи този взвод и какво да се очаква от мен!Сложно а?!Все пак някой ако иска да пробва с мен -да се обади!Ще уточним и танковете-имам доста добри от руските специално пък и от другите нации!
Понеже и аз съм единак като тебе, но все пак имам няколко взводни битки, АКО имам време и АКО успея с другите мисии, може да те потърся. Не обещавам, ама е възможно
Няма да спазваме кой знае каква тактика. Играеш си, все едно си сам - по най-добрия за теб начин и това е
Не е правилно много и не това е идеята на взводовете, но и аз като теб хабер нямам от групови тактики
Comment
-
ОК!Благодаря!Ще чакам!!Може пък да ни хареса!Здрасти!
Понеже и аз съм единак като тебе, но все пак имам няколко взводни битки, АКО имам време и АКО успея с другите мисии, може да те потърся. Не обещавам, ама е възможно
Няма да спазваме кой знае каква тактика. Играеш си, все едно си сам - по най-добрия за теб начин и това е
Не е правилно много и не това е идеята на взводовете, но и аз като теб хабер нямам от групови тактики 
Comment
-
Здравейте, ако няма да е твърде грозно и невъзпитано да се самопоканя може да ме броите и мен. Имам прилични руски таралясници до 8-ми тиър включително, както и Hummel, с който яко раздавам подаръци! Имам регистрация сам в европейския сървър.
" Глупости правят умните хора. За останалите е ежедневие." Оскар Уайлд.
Колкото повече научавам, много повече откривам, че не знам.
Много лесно е да искаш, по-важно е да можеш, а най-добре е да го направиш.Comment
-
-
" Глупости правят умните хора. За останалите е ежедневие." Оскар Уайлд.
Много лесно е да искаш, по-важно е да можеш, а най-добре е да го направиш.Comment
-
Аз мога да участвам - трябва да си взема х5 на танковете и нямам нищо против да го правя във взвод.Трябва ми обаче малко време да си вкарам компютъра в работещо състояние.
Ника ми в играта е Ultramarine_BG , ако ме видите на линия пишете ми. Или си дайте тук никовете, за да пиша аз като се оправя.Nobody has three balls but some people have two very good ones!Comment
-
Здравей. Ще се радваме още един добър да се присъедини към нас. Засега от 2 битки имаме 2 много успешни победи. Аз съм със същия ник в играта. Основно играем със 8-ци.Аз мога да участвам - трябва да си взема х5 на танковете и нямам нищо против да го правя във взвод.Трябва ми обаче малко време да си вкарам компютъра в работещо състояние.
Ника ми в играта е Ultramarine_BG , ако ме видите на линия пишете ми. Или си дайте тук никовете, за да пиша аз като се оправя.
Добра игра се получи. Някак по-забавно е отколкото все сам да се мъчиш. Още повече когато взводът ти е от добри играчи
Last edited by Mu3epHuk; 12-04-2014, 13:28." Глупости правят умните хора. За останалите е ежедневие." Оскар Уайлд.
-
-
Comment
-
Comment
Comment