Взе да не ми се играе тази игра или съм отбор който унищожава другия за 5 минути или съм в другия .
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Общи приказки
Collapse
X
-
emkirov написа Виж мнениеВзе да не ми се играе тази игра или съм отбор който унищожава другия за 5 минути или съм в другия .Peace Through Strength -- Victory Through Devastation
Comment
-
Може този бой да сте го гледали,извинете ме ако е така!На мен сега ми попадна случайно и изключително ми хареса-смях се на някои места от сърце!Битката е от времето когато имаше танк Т-50-2 Но повярвайте струва си да се изгледа!Такова чудо не бях виждал!http://www.youtube.com/watch?v=KVsfZI_67ww
Comment
-
Спечелихме!Просто бронята беше на наша страна!Те не се възползваха от по голямата си мобилност и стояха в базата си!Нашите карнарвони заобиколиха от ляво и имизлязоха в гръб през това време ние масирано напредвахме по двата края че даже един тръгна направо!Мен ме довърши един прототип!!Случва се!
Comment
-
Наскоро гледах едно видео на JOVE за чийтърси позиции.
Повечето са недостъпни за солов играч, но имаше две които ми харесаха и ги реализирах.
Тази на Химелсдорф особено ми харесва, защото е супер агресивна!
Трябва танк със здрав купол, за да се получи.
Тук трябва много точен заход и танк който развива над 51-2 км/ч.С Т-62А напрмер не успях да се кача.Забележете, че назад танка е малко по-проходим.Nobody has three balls but some people have two very good ones!
Comment
Comment