Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Общи приказки

Collapse
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

Взе да не ми се играе тази игра или съм отбор който унищожава другия за 5 минути или съм в другия .

Comment

emkirov написа Виж мнение
      Взе да не ми се играе тази игра или съм отбор който унищожава другия за 5 минути или съм в другия .
      Аз съм в отпуск от повече от месец. Явно много ми беше писнало вътрешно.
      Peace Through Strength -- Victory Through Devastation

Comment

Бях зарязал играта за повече от 5 месеца. Какво ми щукна пак да я позаиграя не знам, но не е станало и на грам по-добре от преди...
        У Штирлица было два танка он на них катался по очереди.
        Очередь возмущалась, но не расходилась.

Comment

Може този бой да сте го гледали,извинете ме ако е така!На мен сега ми попадна случайно и изключително ми хареса-смях се на някои места от сърце!Битката е от времето когато имаше танк Т-50-2 Но повярвайте струва си да се изгледа!Такова чудо не бях виждал!http://www.youtube.com/watch?v=KVsfZI_67ww

Comment

В такава битка не бях участвувал!Само АТ-15!!!Ха ха!Click image for larger version

Name:	shot_100.jpg
Views:	1
Size:	467.9 КБ
ID:	538871

Comment

И как завърши, като резултат, този кампфест?

Comment

Спечелихме!Просто бронята беше на наша страна!Те не се възползваха от по голямата си мобилност и стояха в базата си!Нашите карнарвони заобиколиха от ляво и имизлязоха в гръб през това време ние масирано напредвахме по двата края че даже един тръгна направо!Мен ме довърши един прототип!!Случва се!

Comment

Отново!Click image for larger version

Name:	shot_101.jpg
Views:	1
Size:	437.5 КБ
ID:	538875

Comment

Comment

War, war never changes..

Comment

Подобно от преди малко

Comment

Интересно видео.

Comment

тия избиха рибата
                            War, war never changes..

Comment

Comment

Наскоро гледах едно видео на JOVE за чийтърси позиции.
                                Повечето са недостъпни за солов играч, но имаше две които ми харесаха и ги реализирах.
                                Тази на Химелсдорф особено ми харесва, защото е супер агресивна!

Трябва танк със здрав купол, за да се получи.

Тук трябва много точен заход и танк който развива над 51-2 км/ч.С Т-62А напрмер не успях да се кача.Забележете, че назад танка е малко по-проходим.
                                Nobody has three balls but some people have two very good ones!

Comment

Working...
                                X