Съобщение

Collapse
No announcement yet.

eRepublik The New World

Collapse
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

За съжаление този път гласувах в началото на деня, иначе щях да се включа. Сутринта имаше някакви идеи да се търси помощ от другите партии, обаче май няма да стане. Прекалено им е добра организацията на тия.

Нищо де, тъкмо на другите избори ще има борба за отвоюване на завоюваното.

Comment

Докладвахме го този сладур за мултиакаунт, но едва ли ще мине номера (въпреки, че 100% има поне 5 - 6 марионетки).
      Ако трябва да си създадем нова партия.
      Peace Through Strength -- Victory Through Devastation

Comment

Бахти говедото, събра 64 гласа. Само можем да седим и да се учим от него.

Comment

Още едно въпросче - пускането на молба за членство в армията само чрез регистрация в http://army.ebulgaria.biz/ ли става, или има и някаква друга джунджурия която трябва да се пипне?

Comment

Само с регистрация. Ако искаш да се присъединиш към конкретен отряд (примерно заради аватара), можеш да пишеш едно учтиво лс на командира. Ако му харесаш, може да те придърпа.

Comment

1951 написа Виж мнение
              Докладвахме го този сладур за мултиакаунт, но едва ли ще мине номера (въпреки, че 100% има поне 5 - 6 марионетки).
              Ако трябва да си създадем нова партия.
              Лошото е, че нищо не пречи да ни спретнат същия номер. Ние (тези дет са извън БС), мислехме, ама с максимална мобилизация може да съберем 40-50 гласа, като прибавим и Бс пак може да ни спретнат номерче, а и повечето не са ебългария. Не зная как се класират партийте за избори (на каква дата де, за да станем поне 5-ти). с 60-70, може да вкараме 2-3-ма депутати (в зле "залесените' райони може и повече). По лесно си е да се превземе съществуваща партия.

Comment

Аз доста се афектирах от това и за сега изоставям играта.
                Нещо взех нещата доста навътре, а не е добре - това е само игра!
                След няколко месеца, може пак.
                Peace Through Strength -- Victory Through Devastation

Comment

Цъкай веднъж дневно work/train/fight, колко му е. Грехота е да зарежеш всичко.

Comment

Кухулин написа Виж мнение
                    Само с регистрация. Ако искаш да се присъединиш към конкретен отряд (примерно заради аватара), можеш да пишеш едно учтиво лс на командира. Ако му харесаш, може да те придърпа.
                    Ми вече стана четвърти ден съм се регнал, но ми се изписва че още не съм назначен на активна служба. Какво, да чакам да ме приемат ли някъде?

Comment

Ами щом се освободи място, ще те зачислят в някой отряд. Често се освобождава, защото чистят неактивните.

Comment

Дам...това ново правило за болниците, които възвръщат само толкова здраве, колкото сме загубили в битките нещо не ми харесва...

Comment

Такаааа, консултирах се със мои приятели и се съгласихме, че лявата партия е най-лесна за атака. Приятелю 1951, не се отчайвай, нали лявото и дясното е размито и в РЛ, камо ли в играта (въпреки, че ако разберат, че се боря в лява партия ще ми се смеят..... и кокошките ;(). Така, че ако развиеш тук (накратко идеята за партийно строителство и превземането на партия (тук и аз имам идеи ) може да се пробваме! За създаване на нова партия освен златото ще са нужни поне 100 активни члена (ако нямаме просто това е злато хвърлено на вятъра), за превземането (не напълно, а за диктуваме кандидаските листи) поне 60. Може ли да ги съберем? Според мен можем! Ако активираме (в необходимия момент) колоните си, аре бебетата . Споровете за политиката можем да си ги изнесем даже от форума, пък всички сме интелигентни и печени форумци (е ся политици не сме (не дай боже в РС )). Наближават парламентарни избори, аз имам някакви позиции в ДП, 1951 предполагам е запазил своите при "лейбъристите". Ами дайте да се захванем! Аз нямам такива добри идеи за партийно строителство, но имам някакви организационни . Само трябва да се преброим тук в БС (назначил съм преброяване хахаха, препоръчал съм само при не "бойно-славци"). Лошото е, че време нямам. Така, че не се отказвайте толкоз лесно! То и аз се бях отказал, когато ме изрязаха от листата в последния момент, но премислих и реших друго! Пък ако не стане сега идват други!
                          Та помислете де.
                          Още една идея, тъй като много искат да се запишат в армията, една стара моя идея да направим паравоенно формирование, аз държа на рамките (да си пише некъде БС), но това не е важно, просто да направим един отряд БС и да се бием в екип.

Comment

Аз не съм особено активен в играта, но ако ви трябва скромният ми глас, съм готов да подпомогна машинациите.

Comment

Някой да знае колко здраве носят различните хлебни изделия с разлика в качеството?

Comment

В зависимост от здравето а*к, където а е коефициент от 0.6 до 1 (колкото си "по-здрав" толкоз по-малко), а к е качеството на хляба, къщата, подаръка

Comment

Working...
                                X