Съобщение

Collapse
No announcement yet.

eRepublik The New World

Collapse
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

Между другото се кандидатирах за партиен президент на БЛП.
    Предизборните ми обещания тук
    Peace Through Strength -- Victory Through Devastation

Comment

mitaca написа Виж мнение
      Това си е военна тайна бре . 40-50 отряда, ма колко са активни знаят само командирите . Иначе на ниво танкове организацията е добра, ма нямаме много .
      Всеки отряд по 10-12 човека...получава се прилично число, но колкото до активността, гледам че се пускат статии за да се проверява активността на военните...

Comment

Към 300-400 активни в редовната армия и 30-40 елитен отряд. Активността зависи от подготовката и часа на мисията най-вече. Например при внезапна бойна тревога в 23:45, някъде към 01:00 успяха да ударят около 10% от армията.

Comment

Аха, мерси, а разбрах че в армията от време на време раздават пушки. Би ли ми казал какво качество са те?

Comment

На редовната армия раздават пушки и билети К1.

Comment

А попринцип след като си в армията можеш ли отново да си работиш във фирми или от самата армия ти дават определена заплата?

Comment

Нашата армия все още не е организирана по този начин. Работиш, където намериш. Най-често това място е в чужбина, защото след мисия бойците предпочитат да си намерят работа в съответната страна до следващата мисия.

Разбира се, ако имаш добра заплата и по-близък контакт с работодателя, можете да се договорите да те уволнява при мисия и пак да те назначава, след като се върнеш.

Генералният отговор на целия комплекс от въпроси е следния: в БА не можеш да разчиташ на финансова изгода. Министерството едва закърпва бюджета.

Comment

Ами май можеш, но трябва да се подчиняваш на на заповедите, да хойкаш до Бразилия или където кажат. Имаше поне 2 мнения, но как е не зная, защото не съм в армията. От време на време раздават пушки и билети, но не зная дали на всички (отряди и бойци). На елитите май дават, но съм виждал и елитите сами да раздават на такива като нас (лейтенанти де).

Comment

Благодаря за инфото...та...вече почнах да се разколебавам в това има ли въобще някаква кой знае каква голяма изгода от това че си в еАрмията, така че какво е вашето мнение - заслужава ли си да се присъединя към нея?

Comment

Играта става доста по-интересна, когато си в армията. Друга изгода няма, дори напротив - понякога е свързано с допълнителни разходи.

Comment

Хах, абе май ще се записвам, още два дена да вдигна военния ранг и отивам...чувам за обновления на играта, които ще дойдат доста скоро...има ли нещо такова?

Comment

Още един въпрос - къде е моето profile id заото ми го искат от армията...

Comment

А, след доста нацелване се оправих...все пак благодаря

Comment

Тц тц, 1951, много грозен ПТО ви напрaвиха

Comment

Кухулин написа Виж мнение
                                Тц тц, 1951, много грозен ПТО ви напрaвиха
                                Опитват се и май ще успеят.
                                Ако има безпартийни, ще оценя високо включването ви към партията и гласуването за мен (примерно).
                                Peace Through Strength -- Victory Through Devastation

Comment

Working...
                                X