Съобщение

Collapse
No announcement yet.

eRepublik The New World

Collapse
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

Кухулин написа Виж мнение
    Според мен ще стане прекалено сложна, но да видим.
    Ще видим, но малко (малко не много) сложност ще е от полза.
    Използвам повода да обявя тук, че се кандидатирам за депутат от Варна от демократическата партия. За да бъда честен ще кажа, че и 1951 се е кандидатирал (къде не знам), но от работническата . Няма да правя агитации, най-малкото тук, но споменавам. Ако някой друг се кандидатира да посочва къде за да насоча моите хора (без Варна де ).

Comment

Boreale цепи мрака!
      Attached Files
      Last edited by Zalmoxis; 21-02-2010, 12:36.

Comment

Нещо по тематиката на форума
        Attached Files

Comment

mitaca написа Виж мнение
          За да бъда честен ще кажа, че и 1951 се е кандидатирал (къде не знам), но от работническата .
          Да, кандидат за София съм.
          Няма да се разсърдя на малко гласове. Обещанията са ми скромни, но честни.
          Peace Through Strength -- Victory Through Devastation

Comment

Чакай да видим как ще тръгнат wildcards, може да хвърля един глас за теб.
            Между другото голям майтап - влизам сутринта към 10:00 и ведната двама кандидат-депутати ми се нахвърлят да ми пращат билети за изборен туризъм. Нема лабаво в борбата за кокала

Comment

voted

Comment

Митак, какво стана с тебе? Тъкмо си помислих, че ще осъществим първия голям БС пробив в Ерепублик...

Comment

Zalmoxis написа Виж мнение
                  Митак, какво стана с тебе? Тъкмо си помислих, че ще осъществим първия голям БС пробив в Ерепублик...
                  Поради незнайни причини, човека не мина партийното сито.

Comment

1951 дадох гласи си за теб... дано се класираш.

Comment

Какво ще кажете за новата ситуация?

Comment

jamega написа Виж мнение
                        1951 дадох гласи си за теб... дано се класираш.
                        Шансът ми за класиране е вече само теоретичен, но благодаря!!!

Comment

mitaca написа Виж мнение
                          Честито на CaptMick , за участието му в новото правителство, дано бъде дълго и ползотворно най-вече (иначе нема да е дълго). За сега нема да ви сменяме .
                          Хе хе хе, благодарско, макар и със закъснение...

То моето участие е само задкулисно, нямам власт и ресурси, дават по някой съвет и анализ от време на време. Не се бях вясвал тука дълго, щото се изгърбих от бачкане, ама сега ще се поправя
                          Еще Александр Сергеевич Пушкин говорил: "ДУШИ прекрасные порывы". Надо правильно расставлять акцент, товарища офицеры.

Comment

Приятели,
                            Призовавам ви, да направим обща компания в еРепубликата. Идеята ми е малко по-особена, може да направим нещо от ипа на инвестиционен фонд... Предпочиам да не коментирам детайлите тук. Пишете ми в републиката на ЛС, няма време за губене.
                            Еще Александр Сергеевич Пушкин говорил: "ДУШИ прекрасные порывы". Надо правильно расставлять акцент, товарища офицеры.

Comment

CaptMick написа Виж мнение
                              Приятели,
                              Призовавам ви, да направим обща компания в еРепубликата. Идеята ми е малко по-особена, може да направим нещо от ипа на инвестиционен фонд... Предпочиам да не коментирам детайлите тук. Пишете ми в републиката на ЛС, няма време за губене.
                              Kakто ти писах и там, дайте да изчакаме новият икономически модул, който тъй или иначе ще обърне доста неща и ще даде съвсем нови измерения на бизнеса.

Comment

Да, напълно съм съгласен с това, което не пречи да се организираме и да имаме готова тактика след активирането на модула. Просто малко информация и координация - кой какво, колко и как...

Comment

Working...
                                X