Аз пък да ти кажа, за създателите на играта това е начин да се цицат пари. След водене на люти битки за какви ли не каузи, успя да стигна 10-то ниво за 7-8 дни. Понеже се бях закачил за играта от линк на друг играч и той бе така добър да ми даде 2,5 злато + 5 злато на 6-то ниво, успях горе-долу да закърпя положението. Ще рече, че си купувах по-добра храна. Сега например имам възможност да направя фирма. Обаче за това ми трябват поне 25 злато. Щото това не е само таксата, ами и заплати и други дивотии. Няма откъде да се вземе и това нещо струва с много пъти повече от престоя ми в играта. Ето защо организаторите ми предлагат усложливо да си купя - вариантите хич не са малко
Общувам с разни националности там и устоновявам, че така ги е грабнала идеята за е-величие, че хората плащат реални пари за виртуално злато. Ако бях две идеи по-щурав и аз щях да си купя - даже снощи бях на една бройка от превод... Сега си раздадох хляба и парите по разни френдове там и понеже заплатата ми не е лоша и съм в добро здраве, може да поддържам акаунта само за да гледам накъде отиват нещата. Но не очаквам нищо повече.

Comment