Съобщение

Collapse
No announcement yet.

eRepublik The New World

Collapse
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

Аз пък да ти кажа, за създателите на играта това е начин да се цицат пари. След водене на люти битки за какви ли не каузи, успя да стигна 10-то ниво за 7-8 дни. Понеже се бях закачил за играта от линк на друг играч и той бе така добър да ми даде 2,5 злато + 5 злато на 6-то ниво, успях горе-долу да закърпя положението. Ще рече, че си купувах по-добра храна. Сега например имам възможност да направя фирма. Обаче за това ми трябват поне 25 злато. Щото това не е само таксата, ами и заплати и други дивотии. Няма откъде да се вземе и това нещо струва с много пъти повече от престоя ми в играта. Ето защо организаторите ми предлагат усложливо да си купя - вариантите хич не са малко Общувам с разни националности там и устоновявам, че така ги е грабнала идеята за е-величие, че хората плащат реални пари за виртуално злато. Ако бях две идеи по-щурав и аз щях да си купя - даже снощи бях на една бройка от превод... Сега си раздадох хляба и парите по разни френдове там и понеже заплатата ми не е лоша и съм в добро здраве, може да поддържам акаунта само за да гледам накъде отиват нещата. Но не очаквам нищо повече.

Comment

Аз като гледам не са кой знае колко ниски заплатите в България, ама за най-малките левели има само една оферта (а пък видях, че работят хиляда(!)души там). При толкова евтина работна ръка хлябът е странно скъп.
      А, и изпратих предложения за приятелство на всички от БС, които намерих - да се знаеме Може един ден да станем сила...

Comment

Zalmoxis написа Виж мнение
        Аз като гледам не са кой знае колко ниски заплатите в България, ама за най-малките левели има само една оферта (а пък видях, че работят хиляда(!)души там). При толкова евтина работна ръка хлябът е странно скъп.
        А, и изпратих предложения за приятелство на всички от БС, които намерих - да се знаеме Може един ден да станем сила...
        Вече сме приятелчета
        Добре, според мен, очертава се следната ситуация: Ние от БС сме доста хилавки още, както бе споменато по-горе, около 5-6 ниво. Основно имаме нужда от прехрана и работа. Ако има някой по-напреднал измежду нас, от типа на фабрикант, може да ни вземе на работа всички. Другият вариант, е ние да си напрвим наша фирма. За това са нужни пари, но може да отделим по малко от всеки та да се започне. Това са само бегли идеи, дайте да общуваме по-активно и да си направим организация. Не е нужно да правим някой баш шеф, аман от политически щения, просто да си помогнем по някакъв начин в тежкото начало.

Аз съм във Варна понастоящем, иска ми се да се върна в родното ми местенце - Бургас, но за момента това не е опция по обективни причини.
        Еще Александр Сергеевич Пушкин говорил: "ДУШИ прекрасные порывы". Надо правильно расставлять акцент, товарища офицеры.

Comment

Значи имаме си "назначен" фабрикант, който ще направи или купи фирма, но е 7-мо ниво. Тези дни като стане 8-мо ще му пратят пари от странство, а и той ще е събрал малко. Като стане ще пиша в играта. Разбира се 2 фирми са по-добре от една, ако има кинти .

Comment

Хе хе хе, кинти, кинти... Аз току-що спечелих малко злато, мога да помогна скромно, но от сърце.
            Еще Александр Сергеевич Пушкин говорил: "ДУШИ прекрасные порывы". Надо правильно расставлять акцент, товарища офицеры.

Comment

CaptMick написа Виж мнение
              Хе хе хе, кинти, кинти... Аз току-що спечелих малко злато, мога да помогна скромно, но от сърце.
              Ще помагат тези над 20-то ниво .

Comment

Ако имате нужда от 5-10 рубли свиркайте.

Comment

Здравейте, и аз от днес започнах да се развивам, иска ми се да понатрупам опит и да вдигнем въстание в София, за целта трябва да събера 800 злато...май няма да е скоро...но ще се опитам...има ли начин да се свържа с всички останали в София и да направим нещо като тайна организация?

Comment

jamega написа Виж мнение
                    Здравейте, и аз от днес започнах да се развивам, иска ми се да понатрупам опит и да вдигнем въстание в София, за целта трябва да събера 800 злато...май няма да е скоро...но ще се опитам...има ли начин да се свържа с всички останали в София и да направим нещо като тайна организация?
                    Ами аз в София познавам само 2-ма (регнали се по погрешка) и са прекалено слаби.

Comment

jamega, планът за освобождаване на София вече е в ход, правителството събира злато. Аз лично дарих 2 злато, каузата си заслужава имайки предвид че в София са блокирани огромен брой хора и голяма част от българските компании. Огледайте статиите от последните дни, там има инфо. Кажете кой е човека с бъдещата бойнославска компания, да давам и там злато ако трябва и да се хващам на работа като стане.

Comment

1951 написа Виж мнение
                        Момчета, като гледам всички сме някакви новобранци - ентусиасти около 5 левъл. Играта е значително по-сложна от това което си представях в началото. Може и да променим еБългария, но трябва да папкаме и спимкаме още доста време.

Аз както знаете съм в еРумъния и покрай един мейл в играта от mitaca се загледах в пазарната ситуация в еБългария. Е, това там е узаконено робство за младите играчи. Единствената фирма, предлагаща работа за играчи с производствен скил от 0 до 3 е държавния хлебозавод, където народа се трепе за 1,5 на ден. Най-евтиния хляб е 1,16 лв..... Заплатите са смешни и за хора с по-голям скъл, а цените са високи. На един млад играч ще му е значително по-трудно да натрупа някакъв капитал в сравнение на млад играч в еРумъния примерно.

Наистина от ден на ден се убеждавам, че еБългария се управлява от някаква клика, дето е заграбила медиите, икономиката, банките, партиите и сената. Може и да греша, все пак съм в играта от по-малко от две седмици.
                        Ами аз съм 12-ти левъл и съм все още на това мнение. Но трябва да стана 16-ти, за да натрупам 20 злато и да си направя фирма,различна от статуквото, а после още колко за патенти и тн. не знам. Май ще трябва да избягам и аз за да натрупам парици в чужбина.

Comment

Мисля да бойкотираме enexpi. Някой друг да даде линк, че да може като се записват златото да отиват при него и така да може да се оформя по - бързо бъдещата компания.
                          Преди малко купих 10 хляба 1качество, ако някой има нужда да си каже ника.

Comment

paskal написа Виж мнение
                            Мисля да бойкотираме enexpi. Някой друг да даде линк, че да може като се записват златото да отиват при него и така да може да се оформя по - бързо бъдещата компания.
                            Преди малко купих 10 хляба 1качество, ако някой има нужда да си каже ника.
                            Те линковете са ясни http://www.erepublik.com/en/referrer/....... (на мястото на точките ника от играта). Повечето го обявиха, напомням моя е същия като тук . За сега не аз имам подкрепа.

Comment

Така няма да стане,трябва форум да си имаме,където всеки да вижда какво става и да се помага на новите играчи и да се координира така нищо не правим и хората лесно губят интерес някои да се заеме или да се ползва готов.

Comment

baian написа Виж мнение
                                Така няма да стане,трябва форум да си имаме,където всеки да вижда какво става и да се помага на новите играчи и да се координира така нищо не правим и хората лесно губят интерес някои да се заеме или да се ползва готов.
                                Форума се прави, за това сме се сетили.

Comment

Working...
                                X