Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Mount & Blade

Collapse
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

Mount & Blade

Не знам дали някой от вас е чувал за това заглавие, аз лично не бях допреди месец - заради нея от една-две седмици си изгубих съня. За да не се впускам в подробности , а и ме мързи да пиша повече, вижте сайта им и прочетете повече там - http://www.taleworlds.com/
    Играта е безплатна, но има ограничение до 6 ниво на развитие. Цялата игра струва 25$ - аз си я купих и не съжалявам, може би най-доброто за тази година. Разработва се изключително сериозно и през септември се очаква версия 1.0 и да излезе вече официално на пазара. Ако харесвате Medieval Total War или Oblivion - играта ще ви допадне, защото е смесица от двете Последната версия е 0.955 с много подобрена графика и геймплей.
    "I'm a fuel injected suicide machine. I am the rocker, I am the roller, I am the out-of-controller!"

Изглежда обещаваща.

Comment

За болни хора като мен живеещи основно в света на http://www.lineage2.com/ и http://swordofthenewworld.gamersfirst.com/index.php графиката ми се струва постничка,гемплея малко ограничен и като цяло недоработена все още.

Comment

@bigbeer: Игра ли играта? Ако ще я сравняваш с азиатските ММО-та, то това не е играта със сигурност. Както написах по-горе, тя ще се хареса на феновете на Medieval Total War или Oblivion. Графиката е доста добра, шотовете на сайт-а са от стара версия - версия 0.955 предлага изцяло обновен енджин и текстури. Геймплея е доста по-дълбок от това което можеш да предположиш за игра от 150Мб. Да подчертая - "Mount & Blade" е изцяло сингъл плейър!
        "I'm a fuel injected suicide machine. I am the rocker, I am the roller, I am the out-of-controller!"

Comment

само не мога да разбера, дали управляваш един войник или цяла армия?

Comment

Управляваш героя си в началото, а иначе като събереш армия, можеш да я командваш като даваш заповеди какво да правят - да атакуват, да държат позиции, различни формации, да те следват и т.н. Като заповедите можеш да ги даваш на различните подразделения /конници, пешаци, стрелци/ поотделно или на всички заедно. Стават грандиозни мелета Между другото играта има и доста модове за нея, тъй като е с отворена архитектура - просто се разровете в форума им за повече информация.

П.С. Също така забравих да спомена, че има адски много куестове за изпълнение, може да се участва в рицарски турнири и т.н.

Comment

И, доколкото си спомням, играта е правена общо взето от двама души (едно турско семейство). Но наистина модовете за M&B са каквото са модовете за TW.
              Българската държава започва да се изгражда и с това започват проблемите.
              Бисер от кандидат-студентската кампания
              по история на СУ 2006

Comment

Много добра игра. Предполагам, че ще се хареса на всички ценители на качествения развлекателен софтуер.

Comment

Страшна игра дано да я доразвият яко.

Comment

Развива се непрекъснато, а хубавото е, че има голям съпорт за модване
                    XV mile the sea brode is
                    From Turkey to the Ile of Rodez...

Comment

Кажете някой хубав мод да пробвам. И някой знае ли как мога да си модна в оригинала армията да стана по - голяма в смисъл всеки лорд да се разхожда с по 500 - 1000 армия вместо както сега с по 50 - 100?
                      Дано да направят и мулти плеар или пък онлайн игра )) или май много се размечтах.
                      Last edited by General; 06-08-2008, 23:23.

Comment

Аз разцъквам мода A song of fire and ice, по едноименната фентъзи поредица и много се кефя. За феновете е много добър

Comment

За какво става въпрос в тоя мод? Какви новости предлага?

Comment

Nike написа Виж мнение
                            И, доколкото си спомням, играта е правена общо взето от двама души (едно турско семейство). Но наистина модовете за M&B са каквото са модовете за TW.
                            А аз доколкото знам играта е правена от Tale Worlds и Paradox Interactive, като втората въобще не е за подценяване...

Comment

Играта излезе официално и е още по добра, в битките е доста по - трудно има някой подобрения. Само дето не мога да си намеря любимият меч "балансет арминг слорд" иначе си комлектовах една банда от спътници и съм ги облякъл по - един и същ начин, сега са ми като лична охрана носят моя герб на броните си. Ама докато станат добри бойци бая бой отнесох 4 пъте ме пленяват и после си търся хората по таверните .

Comment

Working...
                              X