Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Mount & Blade

Collapse
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

Изглежда е някакъв проблем с видеото или directX-a, това би трябвало да го оправи:
    ok this is a simple fix and i stumbled upon it while searching other forums for a os page pool memory problem.
    BE WARNED THIS SOLUTION, IF NOT DONE CORRECTLY MAY BE HARMFUL TO YOUR COMPUTER.
    Heres the solution:
    Start Menu > Run > regedit

Surf down to this key. The REG_DWORD "PagedPoolSize"
    Code:

HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\ CurrentControlSet\Control\Session Manager\Memory Management

Double click on "PagedPoolSize". Hexadecimal is listed first.
    Change the "Value Data" to one of these below:
    Note: You only need to enter EITHER Hexadecimal or Decimal.
    They both are the same. I recomend using 256Mb should solve the problem.
    Code:

Megabytes Hexadecimal Decimal
    192Mb 0c000000 201326592
    256Mb 10000000 268435456
    384Mb 18000000 402653184

You do not need anything bigger than 400Mb... in most cases 300Mb is too much as well.

Once you are done, make sure you reboot your computer.
    <<..........>>

Comment

kris4o1993 написа Виж мнение
      Ще ми помогнете ли с играта? Въпросите ми са:

1) Когато си избирам още в началото какув съм бил, какъв е бил баща ми и т.н., коя е най-добрата комбинация?

2) Когато започна играта какво трябва да правя? Да ограбвам крадците или да хода да се "подмазвам" на някой крал и да си подобряваме отношенията?

3) Как да събера голяма армия най-лесно и най-бързо?

4) Кой е най-добрия начин за получаване на пари?

5) Как да си завлядея някой замък или кралство?
      Ако ти отговорят на всички тези въпроси, това ще рече че играта е праволинейна и скучно и не си струва да почваш да я играеш. В такива игри (ако са добре балансирани) няма ПРАВИЛЕН начин. Има много начини сред които играчът да избере този който най-добре му пасва. Друг играч не може да ти каже какво ще ти пасне най-добре на теб.

В противен случай, както казах, просто играта не струва.
      Демокрация не е да правиш каквото си искаш, а да не правиш това, което не искаш.

请您死在地狱般的阵痛
      [qing nin si zai di yu ban de zhen tong]
      きさまはしんでくださいませんか
      [kisamawa shinde kudasaimasenka]

Comment

Мерси направих това давидим да ли ще подейства на следващата подобна ситуация. Благодаря много!

Comment

Не стана пак ме изхвърли от играта като се включих в отбраната на една от крепостите ми може би нещо рам ли не ми достига... не мога да разбера иначе не ми сече процесора е много добър картата и тя не е лоша само рама ми 2 гб. До сега не съм имал подобен проблем.
          begin_setup end_setup vdt_regular :Out of Static vertex buffer memory. Needed = 509920 Available: 495264
          Expanding Buffer Capacity to 637400
          vdt_regular :Out of Static vertex buffer memory. Needed = 639496 Available: 637376
          Expanding Buffer Capacity to 799370
          vdt_skinning :Out of Static vertex buffer memory. Needed = 190114 Available: 189600
          Expanding Buffer Capacity to 237642
          vdt_regular :Out of Static vertex buffer memory. Needed = 833372 Available: 799360
          Expanding Buffer Capacity to 1041715
          Out of Static index buffer memory. Needed = 1395108 Available: 1387800
          Expanding Buffer Capacity to 1743885
          ERROR: unable to lock vertex buffer
          Къв е тоя vertex buffer
          Last edited by General; 01-11-2008, 00:40.

Comment

Войската

...Абе, момци! Тъй като гледам тука доста фенове на тая игричка...дали ще има някой, който да ме светне как се качва броя на личната ми армия??
            Щот съм забакнал на 49 човека и нито шлем нагоре...!!! Пък ми се ще някакси да си увелича войската...!!
            Някой, който знае моля да ми пише!!

Comment

На мен никой не ми отговори, няма ли някоя компютърна глава да каже за моя проблем .
              А за войската трябва да си вдигаш умението за лидерство и освена това като водиш битки ти се качва едно ренолн или нещо подобно и колкото по - известен ставаш толкова по - голяма ти е армията. Моята е 260 сега, но сега си направих едни модификаций и ми е над 2200 без да ми пада морала

Comment

General написа Виж мнение
                Не стана пак ме изхвърли от играта като се включих в отбраната на една от крепостите ми може би нещо рам ли не ми достига... не мога да разбера иначе не ми сече процесора е много добър картата и тя не е лоша само рама ми 2 гб. До сега не съм имал подобен проблем.
                begin_setup end_setup vdt_regular :Out of Static vertex buffer memory. Needed = 509920 Available: 495264
                Expanding Buffer Capacity to 637400
                vdt_regular :Out of Static vertex buffer memory. Needed = 639496 Available: 637376
                Expanding Buffer Capacity to 799370
                vdt_skinning :Out of Static vertex buffer memory. Needed = 190114 Available: 189600
                Expanding Buffer Capacity to 237642
                vdt_regular :Out of Static vertex buffer memory. Needed = 833372 Available: 799360
                Expanding Buffer Capacity to 1041715
                Out of Static index buffer memory. Needed = 1395108 Available: 1387800
                Expanding Buffer Capacity to 1743885
                ERROR: unable to lock vertex buffer
                Къв е тоя vertex buffer
                Вертекс буфера принципно би трябвало да е памет на графичната карта, където се пазят полигоните на 3д моделите (един вид малки те фасетки, описващи повръхността на всички обекти в 3д режим). Сега защо ти гърми така брутално е друга тема - пиши на форума на играта, ще ти отговорят самите разработчици достатъчно бързо
                XV mile the sea brode is
                From Turkey to the Ile of Rodez...

Comment

Да щях да пиша ако знаех достатъчно добре английски, мерси все пак аз исках да зная какво е това вертех буфер сигурно за това ми блокиара играта като се натрупат 300 - 400 трупа по земята + крепостта+ 250 войника които се бият и ме изхвърля .
                  Last edited by General; 05-11-2008, 11:07.

Comment

Играта е супер. Наистина добре са се справили разработчиците. За малкия си размер има прекрасна графика. Gameplay-а е на високо ниво. Доволен съм напълно! Ето го моя герой:

kris4o1993 написа Виж мнение
                    Ще ми помогнете ли с играта? Въпросите ми са:

1) Когато си избирам още в началото какув съм бил, какъв е бил баща ми и т.н., коя е най-добрата комбинация?

2) Когато започна играта какво трябва да правя? Да ограбвам крадците или да хода да се "подмазвам" на някой крал и да си подобряваме отношенията?

3) Как да събера голяма армия най-лесно и най-бързо?

4) Кой е най-добрия начин за получаване на пари?

5) Как да си завлядея някой замък или кралство?
                    1) Това е въпрос на твой личен избор, избери какъв искаш да си бил и за какво да се бориш. Аз лично избрах да не съм нито селянин, крадец, или нещо от сорта, а човек от средната прослойка на обществото с амбициите за лично отмъщение.

2) Когато започнеш играта изпълнявай задачи за лордовете! Трупай уважението им и стани нечий васал. Помагай с каквото можеш и изпълнявай повечко куестове.

3) Лесно и бързо - с кодове, но не е препоръчително. Играй си нормално, никой не те гони и няма нужда да си разваляш кефа. В големите замъци има кръчми, отиваш в кръчмата и наемаш войници, които са отседнали там, но разбира се трябва да им платиш, за да се присъединят и след това през време също ще трябва да им плащаш. Това са по-скъпите воини, ако искаш евтини - отиваш по селата и събираш доброволци, чиято цена е 10 парички на калпак.

4) Спечелените битки и съотвеният loot. Взимаш и продаваш.

5) Трябва разбира се замъка да е неприятелски, отиваш до него и даваш Siege. Обграждаш замъка и атакувате.

Comment

Btw ако не си васал може да имаш собствен замък но немисля че е възможно да го задържиш защото всички ще го искат.
                      Е бтв тоя шлем е най застрашителен жалко че няма япински тип цивилизация щеше да е хубаво.

The end of the world came pretty much as we predicted.Atomic spark,struck by human hand raged out of control.Great cities were reduced to dust,burning continents were absorbed by boiling oceans.The spirits of the dead faded in the background radiation that blanked the Earth.

The 2 minute war - FallOut

Comment

@BulSoldier, когато стане силен може да завладее някой замък и да го поиска като награда от царя. Аз лично се заклех в служба на царя и вече си имам замък. Колкото до японците - да, в играта ги няма, но можеш да си изтеглиш мод със самураи. Изгледай този клип.

Comment

жалко че няма япински тип цивилизация
                          , Е, поне има скрити из картата самурайска броня, шлем и катана.
                          Kerls, wollt ihr ewig leben?

Comment

Мисълта ми беше не че неможеш да имаш свой владения но те ще са в ролята ти на васал, а ако не си към никого можеш да си имаш собствен замък-държава

The end of the world came pretty much as we predicted.Atomic spark,struck by human hand raged out of control.Great cities were reduced to dust,burning continents were absorbed by boiling oceans.The spirits of the dead faded in the background radiation that blanked the Earth.

The 2 minute war - FallOut

Comment

Когато пуснах тази тема, не очаквах да има толкова голям интерес. Наистина се радвам, че ви харесва играта - пример как може да се направи нещо хубаво, без претенции, но с голямо желание и любов.
                              "I'm a fuel injected suicide machine. I am the rocker, I am the roller, I am the out-of-controller!"

Comment

Ky3Mu4 написа Виж мнение
                                Когато пуснах тази тема, не очаквах да има толкова голям интерес. Наистина се радвам, че ви харесва играта - пример как може да се направи нещо хубаво, без претенции, но с голямо желание и любов.
                                И не с някакви космически изисквания от рода на 10гб рам и 20-ядрени процесори...

Comment

Working...
                                X