Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Mount & Blade

Collapse
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

Я да взема да пусна това линкче тук
    http://forums.taleworlds.net/index.php?topic=51624.0
    Пояснявам - пълна конверсация за М&Б, която цели да представи Балканите през 1371г.

Comment

Браво. Сега ще го дръпна. Вече 100-годишната война ми писна.

Ако имаш нужда от информация за въоръжение през тоя период, ще се радвам да помогна

Comment

Gil-Galadh написа Виж мнение
        Браво. Сега ще го дръпна. Вече 100-годишната война ми писна.

Ако имаш нужда от информация за въоръжение през тоя период, ще се радвам да помогна
        Е, определено няма да успееш да го дръпнеш - не е готов още .

Иначе всяка информация е добре дошла и в помощ.

Comment

Усетих.
          Ето две теми с много информация за българското средновековно въоръжение:

http://forum.boinaslava.net/showthread.php?t=4257

http://traditsia.com/forum/showthread.php?t=1387

Comment

Мерси за линковете.
            Ако не ме лъже паметта, специално темата в Бойна Слава, съм я чел 2 пъти, но ще я прегледам отново, за опресняване на визуалния материал.
            Проблема ми е, че не мога да правя нови модели и текстури, та определено няма как да направя Българите(а и общо взето и другите) точно така, както има доказателства, че са изглеждали...Но се мъча да направя каквото ми е по силите с наличните ресурси.

Comment

Играта е много яка , обаче ако някой ми каже , защо ме изхвърля на 20-30 мин. ще му бъда благодарен . drag0n-power91 - това ми е скупе намерете ме , който може да ми помогне

Comment

Играта има интересен замисъл но контролите нещо не ги бива иначе е хубава .

Comment

Мани мани оправи се , сега играя от към Швадите с 98 човека армия , още не съм завладявал някои град защото ме е страх да не ми спукат малката армия която имам.Играта е хубава но това което ме дразни е картата, не трябва да се вижда как се движиш а ти сам да го правиш смисъл вместо да ти се показва един кон само да се вижда армията ти и примерно ако има армия някаде близо до тебе и тя да се вижда и когато бяга от теб как бяга.Също така трябва според мен да се направят повечко фракции и повече единици за игра когато направиш 100 човека армия нямаш равен а това те кара играта да ти става тъпа...

Comment

Ами запиши си native expansion мода които разнообразява много нещата. Досега най добрата комбинация даже не и комбинация за полева битка са си конници, но не и конниците на "викингите".
                    Иначе и аз чух че имало някакви скрити самурайски вещи из картата но не съм ги срещал.Та по тоя случай се бях заел да правя модели на самурайска броня но нещо занемарих, освен шлема и меча друго нема.

The end of the world came pretty much as we predicted.Atomic spark,struck by human hand raged out of control.Great cities were reduced to dust,burning continents were absorbed by boiling oceans.The spirits of the dead faded in the background radiation that blanked the Earth.

The 2 minute war - FallOut

Comment

хехе играта е добра аз съм 13 левел и съм вазал на кхана... цялата ми армия е степна кавалерия от лансери и стрелци ветерани, като играя срещо свадите направо ги посичаме в битка.Сега започна кампания и полвината от територията на свадите явече е на хана.Един замак дадоха и на мен .Играта е лудница

персонажът ми е, че съм син на номадски войн станал съм ковач...ала бала

Comment

Е аз съм 30 и някои левел и имам собствено царство а армията ми е от 240 елитни рицари и общо взето дори 5:1 да съм имам минимални жертви , понякога и без.А при обсади най много 10-15 мъртви и толкова ранени.Според мен тежката конница си е най доброто, нито стрелци или каквото и да било може да ги победи.Единствения недостатък е че са скъпи , и то много като станта над 200 на брой...

The end of the world came pretty much as we predicted.Atomic spark,struck by human hand raged out of control.Great cities were reduced to dust,burning continents were absorbed by boiling oceans.The spirits of the dead faded in the background radiation that blanked the Earth.

Comment

На мен за да ми е по-интересно, с по-голяма тръпка и интрига развивам герой пехотинец, викингски стил. Героите които съм събрал си ги тренирам и тях за пехотинци, и така ги оборудвам.
                          Преди време на в.0.8 на играта когато имаше само Марнид и Борча (до към 24 лвл бяха стигнали), ги бях тренирал да са ми лични телохранители с брадви за две ръце, бронирани, истински Huscarls. Нема такъв кеф, двамата размахват като луди и посичат всичко живо. Почти винаги тримата оставахме живи след сблъсък с Черните рицари, целите в кръв...размазали всички с Balanced Battle Axe.

Тази игрица на фона на всички останали бози е една маниакална лудница.

Това изображение на Кергитски крал, не ви ли прилича на някой

Пс.Така изглеждаше Самурайския сет по време на версиите на играта от 0.7 до .903. След това не съм го търсил да видя дали има промяна.

Comment

Еее супер яки картини от къде ди намери дай още ако има.

Comment

От сайта на създателите на играта

Преди около 2 години оповестиха, че наемат накой си ganbat-badamkhand, (не е турчин мисля, а от корея ли беше, индиец ли беше не помня, но нз), за да изрисува арт-концепцията на играта.
                              Много е добър този (лично мнение)
                              Ето линк към някои негови шаржове и скици които съм събирал в нета, има някой наистина много добри и зарибяващи.

междудругото: докато рових, намерих някои снимки на моите "телохранители" мисля от версия .803. Тогава само тази игрица имах на лаптопа, пусках си избрана рицарска музика и се потапях в света на Каладрия.

Comment

Аз тези самурайски доспехи така и неразбрах къде са нищо че имам два града.Вярно е че само с конница става досадно лесно.Преди време бях възприел друга тактика. Само тежко въоръжени стрелци който не признаваха щитове , брони и подобни.Много ме радваше след битката (в която ако врага няма доста конница е мъртъв преди да дойде) да се радвам на полето от тела със стърчащи стрели.
                                Инче тъмните рицари са много отвратителни.В ранните стадии на играта си помислих че мога да ги бия .... което беше голяма грешка

Comment

Working...
                                X