Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Mount & Blade

Collapse
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

откъде може да се свали warband-ав,че преди тая игра много ме кефеше,обаче ми омръзна.

Comment

Изпробвах Warband и съм доста впечетлен.Играта е доста по-интерестна и графиките са по-добре картата малко са я развалили,но пак е добре.Доста нови неща като ритникът и новите облекла,оръжия и материали.Разочарован съм от геймплай-а, който развалиха сега е доста по-трудно да умериш пешеходец с меч от коня и замахва някакси странно.Все пак ще се играе и е само 700 мб

Comment

Хегемонията не я ли играете че говорите само за средновековието?

Comment

как се превземат села

Comment

Сами селата не могат да се превземат,трябва да превземеш града или крепоста,към която принадлежи селото.
            Бре,от кога я играеш играта,че не го знаеш това нещо!

Comment

От вчера я играя .Да питам и как се става васал на някого?

Comment

Ми отиваш при царя на дадената държава и ти дава няколко варианта как да го заговориш, ти цъкаш - Дошъл съм да предложа меча си на вас ( или нещо подобно беше )

Comment

Аз пък пак започнах да я играя.
                  Най-лесно се става васал като превземеш някой град ли крепост на народа,с който фракцията е във война.Иначе трябва да изпълняваш куестове.

Comment

абе питам го той нещо не ще
                    9 левъл съм и 43 човека

Comment

Трябва да си малко по известен явно.Иначе най добре е в по късен етап направо собствено кралство да си направиш.БТВ аз все още играя оригинала заедно с модове, поне докато не излязат по всеобхващащи модове за варбанда.

The end of the world came pretty much as we predicted.Atomic spark,struck by human hand raged out of control.Great cities were reduced to dust,burning continents were absorbed by boiling oceans.The spirits of the dead faded in the background radiation that blanked the Earth.

The 2 minute war - FallOut

Comment

Най-добрите решения са като изпълняваш куестове от лордовете и царя и като се включиш в битка,в която харесваното от теб царство се бие.
                        Някой знае ли някой добър мод за warband-а?

Comment

По въпроса за мода-има един мод 1243 или нещо такова, странен е пресъздава северо-западна, Европа през 13 век, основното, че подържането на армия е зверски скъпо иначе е интересен има нови оръжия, а да най-важното мечовете имат тегло и ударите нанасяни различно тежки оръжия имат различна скорост.
                          "...а крилете биват всякакви-каза враната..."

Comment

Да, модът се казва "Европа 1200" и има България, по времето на Цар Калоян. Яка е играта, може би е най-добрата в средновековния жанр, може да се види какво е да си бил войник, но иначе не е стратегическа.

Comment

Е,чак да видиш какво е било да си войн от средновековието не.Но пък е доста интересна.
                              Видях мода,за който говорите и ме изкефи,че има България.Сега Източната Римска Империя ще бъде прегазена.
                              Само броните са малко странни-малко калпаво седят на тялото ти.

Comment

Канас Ювиги написа Виж мнение
                                Да, модът се казва "Европа 1200" и има България, по времето на Цар Калоян. Яка е играта, може би е най-добрата в средновековния жанр, може да се види какво е да си бил войник, но иначе не е стратегическа.
                                Не нямам предвид 1200, този мод е за обикновенният маунт блейид, а 1257 това е мод за варбанда и е много интересен, може да си свалите, както и всички яки модове за тотал вор, от internetwars.ru
                                А и наче завъртях и Европа 1200, голям майтап, завземам Солун, искам го а Калоян го дава на ....Манастър, Константинопол даде на Борил, спуках се от смях.
                                "...а крилете биват всякакви-каза враната..."

Comment

Working...
                                X