Как намираш героите? Аз търся онзи инженера и обикалям като гламав по градовете, ама не. а преди да си го взел веднъж в групата не може и да попиташ за него...
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Mount & Blade
Collapse
X
-
Oт ляво и от дясно режа тикви много лесно с меч за една ръка обаче бърз със 102 скорост и си търся меча дето играх предната версия който е със 103 и двата са 95 дълги не са от късите по 85. Атаката на сегашния ми е 34/24 много добър само с едно по бърз да беше. и другото ми оръжие е лък, направо късам с него а вие с кви коне играете аз ползвам те белите или най бързия им вариант или тежкия.
Comment
-
Taз игрица била голяма зарибявка, реших да видя аз Грей що не си праща ходовете и си я инсталнах снощи и... откарах до към три сутринта
Засега съм се накичил с един тежък копелдашки () меч с голям обсег и от първата засилка през лошите поне по един отляво и отдясно падат
Само едно нещо не можах да разбера, аз отначало имах доброто желание да съм horse archer, даже всички скилове за това ги вдигнах колкото можах ама нещо... що 20 стрели струват колкото един добър меч не можах да разбера? Отначало 10 минути трябваше да коля селяни за да събера пари за изобщо някакви стрели и те свършиха още в началото на следващата битка, да не говорим че нещо или аз съм некадърен или стрелянето от движещ се кон в таз игра е трудно горе-долу колкото и в реалността, от над 10 метра никой не мога да уцеля, трябва като мина покрай тях с коня и от упор за да им направя поне 20-тина щета<<..........>>
Comment
-
Вдигай Power Draw и Horse Archery за пуцане с лък. И има някакви по-гаднични стрели, дето правят повече дамаге (и си вземи як лък също). Ако ти е кеф лъкопуцането си направи героя "Steppe child" там в началото - мисля, че така ще тръгнеш с достатъчно вдигнати умения.
А, и си сложи във всички оръжейни слотове стрели - така поне ще имаш към 70тина за битка Ама няма друго оръжие...
Аз я карам с копие - на първо минаване свалям 2-3, после хващам кирката и така (нося и боздуган ако някой с щит ми се отвори). Иначе доскоро играех и аз с балансиран копелдашки меч (дълъг е, а и бърз), ма ми писна.
ПС. Стрелите се самопопълват че и аз първоначално се панирах от скъпотията. Ма като ги изхабиш на следващата битка пак са пълни.XV mile the sea brode is
From Turkey to the Ile of Rodez...
Comment
-
Това със стрелите можеха да го напишат някъде примерно, изобщо не бях усетил че се пълнят преди да видя тук
Признавам ги обаче, много добра игра са направили тея пичове, втори ден си лягам в 3 заради нея
Взех си от тежките бронирани коне и сега прегазвам по 15-тина лошковци само с моя пич, дори и с лъка се понаучих да стрелям и падат бързо тея дето са без щитове, нещото което най-ми хареса е, че с нивата и новата екипировка не ставаш някаква непобедима машина, а просто в някакъв момент наистина се научаваш как трябва да замахваш с меча и как да се целиш с лъка, доста реалистично, ако имаше и игра по мрежа щеше да е идеално<<..........>>
Comment
-
аХхх и аз реших да я пробвам и сега я пуцам игрицата.Много забавна е и надмина очакванията ми, да видим сега как ще продължи
The end of the world came pretty much as we predicted.Atomic spark,struck by human hand raged out of control.Great cities were reduced to dust,burning continents were absorbed by boiling oceans.The spirits of the dead faded in the background radiation that blanked the Earth.
The 2 minute war - FallOut
Comment
-
Точно и аз игра по мрежата искам, от тая игра щеше да излезе много добра онлайн геймка. А иначе идва и този момент дето ставаш машина, но след много време. Аз сега съм 38 левел и просто ги смазвам избивам по 100 човека в битка само давам на мойте холд позишън и влизам сам в боя. Хубавото на финалната версия, че има армии по 1000 души и колкото и да си добър ти се налага да отстъпваш или губиш и те пленяват, ае много яка игра .
Като се обградиш и с яка охрана и около 40 -50 швадски рицари ставаш не победим освен ако не се сблъскаш с конна армия от 500-1000 войника тогава вечее... не знам.
Comment
-
въпроси:
Коя версия на играта играете? Последно дръпнах от арената Mount & Blade 1.0 ... ако не се лъжа ... и е 843.93 MB
Какво правите с пленените?
Ако дръпнете модове или карти от официалния сайт или от някой форум, каква е вероятността да се прецака нелегалната версия?
Така де, ако някой е минал по този път, да предупреди ...
колкото до играта- нагледен пример, как нещо по малко от 500 МВ, може да бъде зарибяващо в ерата на мощните щайги с 300 доларови видео карти и 4 гига рам памет :РТрол по списък.
Comment
Comment