Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Mount & Blade

Collapse
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

Ето къде бяха скрити до 0.9, сега незнам.

This thread contains directions to the Samurai gear hidden in the towns for those of us who, like me, are too lazy to go out and find them for ourselves.

Box 1 contains a sword and boots and is in Jelkala, in some bushes.
    Take the first right after entering Jelkala, go past the castle entrance, through the arch next to the tavern and then turn right.

Box 2 is in Tihr, under the leftmost bridge.

Box 3 is in Rivacheg, and the directions are:
    Go through the town dead ahead until you come to the area in front of the Count's door. Turn right and you'll see steps to the battlements (they're hard to see). Go up, turn right and walk across the rooftops. You should see it dead ahead.
    TIP. It is easy to get to if you don't try and jump onto the battlements where the chest is. Go onto the roof to the left and jump onto the chimney. It provides a useful stepping stone to get through the crennelations (sticky up bits) on the battlements and near to the crate.

Голям кеф е така да правиш пари

Comment

Kакви са тези тъмни рицари?
      Аз сега играя на мода Sword of Damocles - Invasion Просто няма друг такъв. След една игрова година ми нахлуха войските на някаква имерия имитация на римската, може би около 40 000 50 000 воски разделени на отряди от по 250-300 души и аз влязох във война с тях на една битка се бият мои 150-200 срещу 3000- 4000 имперци направо нямат край, кълцам, кълцам и пак идват докато не останах само аз от моята армия и ми се налага да бягам накрая. Лудница как ще ги спирам тея не ми е ясно Обаче битките са много яки. Охраната ми както някой е нарече по-горе е супер развита и яко обурудвана и включва всички придружители, които можеш да имаш - 17 мисля, че са. Бият се с меч и лък и направо газят яко, но при такова числено превъзходство от страна на врага просто... си полягат по някое време А бе страшната игра е това сега като излезе и мултито ще се мачкаме заедно .

Comment

имам нужда от помощ незнам, защо когато армията ми превиши 60 човека и в битка влизат само 40 след като в опцията съм дал да е на макс... -.-

Имам и друг въпрос когато влезнах в съюза на хана той ми дде едно селце край неговия град.Сега, като превзема крепост и я поискам от него той я дава на някой друг....пробвах се да стана ребел и да имам мое кралство, но свдите ме разбиват всеки път защото водят по 6 войски срещо моята една и ме обсаждат..

Comment

И аз с нетърпение чакам мултито да го видим. Гледах му презентацията и все си мисля, че ще е нещо като CS, но с рицари. Дано да не съм прав.

Относно Black Knights: На версиите преди 1.0, както sea raiders, играта зареждаше банда Black Knights състояща се от Black Knights (примерно 14бр.) и Dark Hunters (примерно 16 бр.). Dark Hunters се ъпрейдваха на Black Knights. Това бяха най-бруталните единици (конници - в черни брони). Нападаха всичко което срещнеха по пътя. Доста често можеше да се види 35 броя яки момчета с пленници над 300 от всякакъв вид.
          Първия ми сблъсък с тях беше луд. Минаха през отряда ми като нож през масло. Не успях да убия нито един. Но им се хваща цаката, особено лесно се тепат в някоя река и ти си с оръжие за 2 ръце с яко демидж. Препоръчително ,некоя брутална брадва, но е хубаво да имаш доста здрава бригада, понеже сваляха с един удар почти всичко. Ако ти е кеф свали си 0.803 примерно да ги тестваш. На предишните версии като се замисля не бяха такива биргадите от по 100 или 200 души, но битките бяха пак доста трудни.

Относно въпроса за 40 в битка: В опциите имаш battlesizer. Примерно ти е на 100. Това ознчава, че ако се срещнете 2 армии от по 60 човека и с равен показател на Тактиката, ще ви зареди в началото преди битката 50 на 50. Когато някой от участниците в битката има по-висок показател на Тактика, той е с повече хора.
          Това е доста важен показател, зашото доста често противника е с по-голяма армия или са няколко армии. Единия от героите ми, съм го направил с тактика 5 и мисля да вдигам още. Когато моята бандичка от 40 души се срещне с някой от 100, доста често сме с равен брой или аз съм с повече на терена

Comment

За мултито май си прав и аз го гледах на цс прилича ама с рицари. Аз очаквах мулти да си е цялата игра не само битките, ама... няма.

Comment

Има едно модче battlesizer позволява да си вдигате броя на единиците до 1000 общо което разбира се ще прецака играта ако нямате супер комп.
              Моя е двуядрен а играта доколкото разбирам не работи с двоядрени (или повече) процесори. Играя на 160 battlesize , дано направят да подържа двуядрени процесори че е доста изнервящо, даже съм спрял безкрайния брой лежащи тела по полето че в големите обсади играта отиваше на кино.

Бтв един съвет за нативе експанжън играчите. АКо нападате град в който има повече от 80 елитни арбалетисти (100дмг) по добре се откажете, видяха сметката на стотици рицари (включителнио и тъмни рицари имах).УЖасяващ демидж с арбалета и в близък бой освен че имат нещо подобно на алебарда което им дава доста голям обсег, правят и СВЕСТЕН дмг...

The end of the world came pretty much as we predicted.Atomic spark,struck by human hand raged out of control.Great cities were reduced to dust,burning continents were absorbed by boiling oceans.The spirits of the dead faded in the background radiation that blanked the Earth.

The 2 minute war - FallOut

Comment

Това за безброй телата как се маха, че и на мен при големи обсади ме изхвърля?

Намерих го, опавих се!
                Last edited by General; 07-04-2009, 13:32.

Comment

ами оправих проблема, като се разрових из форума намерих battle sizer и работи сега играта стана наистина интересна

относно въпросът за замъка дали и при настоящите обсди пак няма да ми го даде ако го превзема?

Comment

Дали краля ще ти даде замъка зависи от отношенията ти с него, от това дали някой друг лорд от тази фракция не е останал без замък, от едно твое умение(забравих му името, но беше нещо за манипулиране и убеждаване) и от твоя Renown.
                    Kerls, wollt ihr ewig leben?

Comment

ами за да видя дали ще ми даде някога замък с хацк превзех 10 замъка и две градчет и чак тогва ми даде едно замъче на края на картата сега ще се върна от там където не бях ги превзел и ще си вдигна умението за убеждение

Comment

Като видях, че във форума има тема за Mount & Blade, пак си припомних какво е.
                        Реших да играя войник пешак и всичката ми армия е такава. До сега винаги решавах да съм Васaл на някой. Сега реших сам да съм си господар.
                        Трудното започна след превземането на 1-я замък. Всички с които не бях в добри отношения се засилиха да ме щурмуват. Наложи се да прилагам партизанска война, подмамвах един отряд да се откъсне от другите и го разчеквах от засада. Никога не нападах кервани и села, исках да съм в добри отношения с тях за да мога да набирам доброволци и да изпълнявам задачи за опит.(Героите най-бързо качват левели от таквиа задачи)

Превзех Саргот - градът на Крал Рагнар. Самият той се втурна да ме преследва...За съжаление успя да избяга от плен....

Инвазията ми продължава - под мое владичество паднаха 2 замъка и Саргот. Към момента съм във война само с Nords и Vaegirs.. Строя Кула за да държа всички пленени лордове там....

Comment

И от кулата пак бягат, само че по-малко.
                          Аз се ядосах на краля на нордите, че не ми дава крепости и станах бунтовник. За няколко дни приключих с нордите, но другите почнаха да ми нападат градовете и селата и се разпилях да бягам от единия до другия край на картата да ги защитавам. После реших да подкрепя претендента на Vaegirs да видя какво ще стане.
                          Стана това, че аз решавах на кого да бъдат дадени завладените крепости и градове и убеждавах другите лордове да се присъединят към мен . Но накрая пак се ядосах , че ще имам някакъв тъпан готованец за крал и спрях да играя

Comment

На мен инвентара с prisoners ми е пълен с лордове и чат пат бегат, наложи се да изхабя една точка там за да станат поне 10 слота.
                            Мислех да пробвам дали като съм Лорд на нова групировка (rebels) ще мога да трансферирам некой друг лорд в моя Лагер да му дам некое селце, да събира армия и да плякосва, че ми е трудно да съм навсякъде. Така поне ще има още някой дето ще всява паника от мое име. Вече направих renown над 1000 и повечето смешници (с renown под 1000) ме избягват вече (демек си плюват на петите и аре....).
                            Някой пробвал ли е да вербува некой чужд лорд и дали трябва да имам много точки на Убеждаване , че там хич не харча, всичко ми е на батални моменти, все пак се сражавам пеша и трябва да съм като бате здравко.

Comment

http://store.picbg.net/pubpic/FE/4F/...8d9893fe4f.bmp http://store.picbg.net/pubpic/9C/82/...56b12f9c82.bmp
                              Ей тва ми е малката дружинка Играя от нордите с брадва за 2 ръце.

Comment

Отзиви за WARBAND?!
                                Според мен доста са развалили игрицата... дано оправят нещата с модове или пачове, че управлението на войската е море и мъка
                                Трол по списък.

Comment

Working...
                                X