... някой да ми каже някакви съюзнически щурмови оръдия?.... Това с добавянето на нови единици е малко опасна работа в тази игра. Аз малко по инерция тръгнах както си знам немците, но като помислих малко се усетих че всъщност в АТ нещата са абстрактни и ако това се спазва, трябва да се съчинява. Щурмовите оръдия са идеален пример - съюзниците въобще нямат еквивалент на класическия StuG, руснаците имат ама не - първата част на войната се ползват леки танкове за поддръжка на пехотата, втората част вече има истински самоходки. StuG пък с развитието на войната практически преминава в танкоунищожител. То немските бронирани машини въобще не са образец за някаква стройна система - немците просто слагат всички оръдия, които имат, на всички верижни шасита, които имат. Така че или трябва наистина да се съчинява, в случая да се пише някакъв абстрактен тип щурмово оръдие, на което да му се слагат картинки на най-близкото съществувало нещо от всяка страна, или да се преработи всичко и да се ползват само реални части (което е много работа и безкрайно балансиране )
А основния ми проблем с тази абстрактна система са ъпгрейдите. Например, картечница 4 прави 100% повече поражение от стандартната картечница. Същото важи за артилерията и въобще повечето единици. За такъв огромен скок в поражението аз се сещам само при танковете при преминаването към по-големи оръдия, но картечниците за цялата война са си едни и същи, артилерията общо взето също. Та по този параграф не съм много сигурен какво да мисля. Колкото и да е абстрактна системата все пак тези неща са си странни.
А основния ми проблем с тази абстрактна система са ъпгрейдите. Например, картечница 4 прави 100% повече поражение от стандартната картечница. Същото важи за артилерията и въобще повечето единици. За такъв огромен скок в поражението аз се сещам само при танковете при преминаването към по-големи оръдия, но картечниците за цялата война са си едни и същи, артилерията общо взето също. Та по този параграф не съм много сигурен какво да мисля. Колкото и да е абстрактна системата все пак тези неща са си странни.
Comment