Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Heroes of Might and Magic

Collapse
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

Ами, аз мисля, че 4 не беше добра, но все пак ще видиме на български като излезе! Мисля, че ще ми е по-приятно да я играя, дори и да няма никаква разлика! Доколкото знам ще има ъпдейт с мулти на българската и за тва ще су я взема! 8) 8) 8)
    Канцлер на хазната

Comment

Кога излиза на български???? някой знае ли?
      на мен пък определено си ми харесва. да, не е равностойна, но коя битка е изцяло равностойна, а и понякога има голяма доза шанс. а ако не знаеш как да играеш, дори с най-добрата раса трудно можеш да победиш човек срещу теб...иначе, мдам, доста време губи играта срещу хора, но пък е истинско удоволствие...аре да ви бия в някой клуб, ве
      Ти си това,което е твоето най-голямо желание,
      каквото е желанието ти,такива са и мислите ти,
      каквито са мислите ти,такива са делата ти,
      каквито са делата ти, такава е и съдбата ти.

Comment

С удоволствие (само времето ще е проблем) само че аз предпочитам HM&M3 за игра между хора (и по-принцип, всъщност).

Comment

Originally posted by "gollum"

С удоволствие (само времето ще е проблем) само че аз предпочитам HM&M3 за игра между хора (и по-принцип, всъщност).
          хихи, и аз с удоволствие ще те бия добре, може да се разберем тогава на някоя от срещичките. само че Хироуз 3 не знам, дали го има още по клубовете...

Comment

О, нямам проблем с това да ме бият (на някаква игра, де ). Така че - става .

Comment

Ехх, не се забравят нощите прекарани пред 3-ката, това е велика игра....
              101st Airborne The Screaming Eagles At Normandy

Comment

Аз да си призная, когато прекарвах нощи над компа - това ставаше с първата част на HM&M при това на hot seat. Но беше много впечатляващо, особено битките .

Comment

хм, ама защо само 3-ката хвалите...наистина добра игра, но 4-ката според мен е по-добра, само ъпгрейдите ми липсват...

Comment

На мен пък ми липсват героите - такива каквито бяха (а не просто вариация на темата супер яка единица). И може би защото дълбоко в себе си съм завършен консерватор и традиционалист .

Comment

Gollum pokrepqm te i na men mi lipsvaxa zatova sega otnovo si bi4a 3kata.
                      4kata q igrax to4no 1 sedmica -mnogo me oteg4i lesno......
                      Ne znam za6to nikoi ot vas ne e spomenal 2kata -su6to beshe prevazhodna igra (meko kazano)
                      Nna4e 1cata e edna ot nai-golemite klasiki ever.
                      Obojavam gi tezi igri(bez 4kata).
                      Fairness is a wonderful attribute, Major Anderson. It has nothing to do with war."
                      Page 97
                      "Human beings didn't evolve brains in order to lie around on lakes. Killing's the first thing we learned. And a good thing we did, or we'd be dead, and the tigers would own the earth."
                      Page 241
                      "I am your enemy, the first one you've ever had who was smarter than you. There is no teacher but the enemy. No one but the enemy will tell you what the enemy is going to do. No one but the enemy will ever teach you how to destroy and conquer. Only the enemy tells you where he is strong. And the rules of the game are what you can do to him and what you can stop him from doing to you. I am your enemy from now on. From now on I am your teacher."
                      Page 262
                      Ender's Game

Comment

Аз пък подкрепям Махадева, Четворката не беше никак лоша , в началото беше тъпо , защото след по-яка битка играта забиваше :evil: и 3DO отнесоха много псувни, но след излизането на патча нешата се оправиха
                        "If elections changed anything, they would be forbidden" ~ Kurt Tucholsky

Comment

То, в крайна сметка, си е въпрос на предпочитание и личен избор. Но все пак възраженията ми към 4-тата част на играта се дължат най-вече на промените в принципите на играта (а не на бъговете, които все пак са нещо нормално за всяка съвременна игра). Също така не ме кефи и графиката, но това е още по-субективно. Според мен, 4-ката е намалила, вместо да увиличи възможностите за действие в играта (още повече, че има и супер-юнит - герой-боец, който докаран до съответното ниво в дадените умения става непобедим и яде всякакви по размер и сила армии на закуска).
                          Да не говорим, че системата за развитие на уменията, вместо да повиши разнообразието между героите (каквато е била идеята), на практика го е заличила въобще (преди поне, наистина нямаше как да обединиш всички нужни умения, а дори и да се получи - все пак героите имаха някакъв зачатък на индивидуалност).
                          Въобще - много можем да пишем и спорим по въпроса, но най-съществени си остават личните вкусове и предпочитания.

Comment

Congratulations! You have vanguished your foe!
                            "If elections changed anything, they would be forbidden" ~ Kurt Tucholsky

Comment

Originally posted by "rambler"

Congratulations! You have vanguished your foe!
                              :tup: е, така си е )))))))) има го супергероят, който мели наред, но това е само срещу РС...срещу човек този герой преспокойно може да бъде победен от друг герой, но това трудно може да стане без наличието и на силна армия, тъй че другите единици не се обезсмислят срещу човек....а пък срещу извънземно като мен, са си доста необходими...бе нещо много се фукам, дали пък не избивам комплекси някакви :twisted: (утре мисля да избия Младост, тъй че който е оттам да се спасява :twisted: )

Comment

:tup:
                                (аз живея в центъра )

Comment

Working...
                                X